Pioenroos 5 te Waddinxveen

€600.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Pioenroos 5 te Waddinxveen

€600.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een heerlijk familiehuis, dat is de Pioenroos 5 in Waddinxveen. Alle ruimtes in het huis zijn groot; de woonkeuken, de woonkamer, de vijf slaapkamers, de hal en de badkamer. Mede dankzij de uitbouw op de begane grond en de dakkapel op de tweede verdieping heeft het huis een woonoppervlakte van maar liefst 170m2. Bergruimte is er achter de knieschotten en op de vliering. Het huis heeft een mooie ruime tuin op het zuidwesten. Naast de schuur in de tuin is een overkapping gebouwd. Je hebt geen auto’s voor de deur, maar wel een grasveld om heerlijk met uw kinderen te ravotten. Kom gerust eens kijken en ervaar zelf de ruimte in deze woning. In het kort de woonoppervlakte is 170 m2 Royale woonkamer, woonkeuken vijf slaapkamers Een eigen parkeerplaats met laadpaal direct achter de woning Een volledig afgewerkte zolder met twee slaapkamers, vliering en wasruimte Volledig geïsoleerd, energielabel A De zonnepanelen hebben het afgelopen jaar 4.170 kwh opgewekt In de gewilde wijk Triangel nabij speeltuinen en scholen en uitvalswegen Een huis met uitstraling en een mooie baksteen, geschilderd in 2022 Zonnescherm en screens aanwezig

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Via de groene voordeur wordt de hal bereikt. De hal is ruim en biedt plaats aan de meterkast, het toilet en de trapkast. Via dubbele deuren wordt de woonkeuken bereikt. Een heerlijke ruimte aan de voorzijde van de woning. De L-vormige keuken is licht van kleur en uitgevoerd met inbouwapparatuur. Er is meer dan genoeg ruimte voor het plaatsen van een zes of acht persoons eettafel. Vanuit het keukenraam is er zicht op het plantsoen aan de voorzijde.

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde. Wat direct opvalt zijn de grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De muren zijn glad afgewerkt en op de vloer ligt een mooi keramisch parket met daaronder de vloerverwarming. Via de openslaande deuren wordt de achtertuin bereikt. De achtertuin ligt zoals gezegd op het zuidwesten. Vanaf de ochtend tot de avond kun je hier genieten van de zon. Achterin de tuin staat de berging met overkapping. Via de poortdeur wordt het mandelig terrein bereikt. Direct achter het huis vind je de parkeerplaats met laadpaal die bij de woning hoort. Ideaal!

Eerste verdieping

Via de fraai afgewerkte trap wordt de eerste verdieping bereikt. Je vindt hier drie grote slaapkamers, de badkamer en het separate toilet. De slaapkamers aan de achterzijde beschikken over elektrisch bedienbare screens. In het midden van de verdieping bevindt zich de badkamer uitgevoerd met een doucheruimte, ligbad en een wastafelmeubel. Het separate toilet vind je om de hoek.

Tweede verdieping

Ook de trap naar de tweede verdieping is mooi afgewerkt. De zolder is uitgevoerd met een dakkapel, volledig afgewerkt en ingedeeld met twee slaapkamers en een royale overloop. Er is hier meer dan genoeg ruimte voor het opstellen van de wasmachine en de droger. Dankzij het dakraam is er daglicht en ventilatie. Vanuit hier is ook de vliering te bereiken, een fijne plek voor het opslaan van al je spullen.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Pioenroos 5 te Waddinxveen

€600.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring