Pluto 22 te Waddinxveen

€398.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Pluto 22 te Waddinxveen

€398.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze woning is gelegen aan de Pluto 22 in de jonge en moderne wijk Plasrode. De oorspronkelijk 5 kamer eengezinswoning is gebouwd in 2012/2013 en voorzien van moderne installaties zoals vloerverwarming en een warmte pomp. De warmtepomp zorgt voor koeling in warme zomers en warmte in de winters. Omdat naast deze installaties ook de isolatie hoogwaardig is uitgevoerd, heeft deze woning een A++ energielabel. En wellicht goed om te weten, dat dit lage energielabel voor veel banken reden is om je korting te geven op de hypotheekrente. De woning is verder voorzien van een fijne tuin (NW), een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond, 2 slaapkamers (waarvan één met een inloopkast) en een fraaie badkamer op de eerste verdieping en grote zolder met wasruimte. De fraaie uitstraling van het huis is mede tot stand gekomen door de frisse kleurstelling van de gevels, het Franse balkon op de eerste verdieping en de leuke dakkapel op de zolder. De woning is gebouwd op een perceel grond (eigen) van 110 m² en biedt een gebruiksoppervlakte (wonen) van 112 m². Dus ben je opzoek naar een modern woonhuis die ligt in een gezellige en kindvriendelijke woonwijk, dan moet je beslist even komen kijken bij de Pluto 22 te Waddinxveen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Via de verzorgde voortuin heb je toegang tot dit woonhuis. Je komt binnen in de hal met daarin het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast (8 groepen, kookgroep en aardlekbeveiliging). De toiletruimte is verzorgd en voorzien een vrij hangend toilet en fonteintje. De vloer afwerking op de begane is grotendeels met een fraaie tegelvloer en vloerverwarming. De woonkamer is van het type “tuinkamer” met de volledige woonkamer aan de tuinzijde en de keuken aan de voorzijde. Bij dit type huis is ook de daglichtinval optimaal, en dat merk je direct bij binnenkomst. Onder de trap is nog een praktische trapkast aanwezig. De U-opgestelde keuken is voorzien van diverse inbouwappartauur waaronder een brede elektrische kookplaat en een vaatwasser. De kastenfronten zijn uitgevoerd in het licht beige en dat geeft een mooi contrast ten op zichte van het antraciet grijze composiet werkblad.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn standaard drie ruime slaapkamers aanwezig. Bij deze woning is dit aangepast door de “kleinste slaapkamer” bij de grootste kamer te betrekken als inloopkast. Super sjiek, super praktisch! De kamers zijn net als op de begane grond weer keurig afgewerkt, maar nu alleen met pvc als vloerafwerking. En zoals eerder gemeld is de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een Frans balkon. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, vrij hangend toilet en een wastafel met een houten meubelkast, bijpassende spiegel en een elektrische handdoekradiator.

Tweede verdieping

De open zolder beschikt aan de voorzijde over een mooie dakkapel. Aan de achterzijde zijn 2 Velux dakramen toegepast. Onder de schuine aftimmering van het dak zijn diverse handige knieschotten gemaakt en de opstelplaats van de wasmachine, droger en de warmtepomp zijn netje weggewerkt in een afgesloten natte ruimte. Op deze zolder is tevens nog de mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

Ligging: Pluto 22 bevindt zich in een rustige buurt met veel jonge gezinnen. Verder ligt de woning centraal ten opzichte van winkelvoorzieningen zoals Zuidplas en Gouweplein. Ook basisscholen en voortgezet onderwijsscholen zijn binnen handbereik. En wilt u even shoppen, dan zijn Gouda en Zoetermeer dichtbij, maar zoekt u de rust van de natuur dan bent u ook zo bij de Rottemeren of het Bentwoud. En als het gaat om de bereikbaarheid bent u bijvoorbeeld met de auto snel op de A12, A20 of N11 en met de fiets bij het treinstation. Met de fiets is het treinstation de Triangel binnen 10 minuten te bereiken.

Bijzonderheden: De oplevering van dit mooie woonhuis is in overleg met de verkoper. Een snelle levering is daarbij bespreekbaar.
We nodigen u uit om eens uitvoerig te kijken naar de fotopresentatie en de woonvideo van dit huis. Beide zijn samen met de 2D en 3D plattegronden te vinden op onze site. Bent u enthousiast geworden? .…., bel ons dan gerust voor een uitgebreide bezichtiging.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Pluto 22 te Waddinxveen

€398.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring