Poolster 52 te Waddinxveen

€375.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Poolster 52 te Waddinxveen

€375.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze 6-kamer woning heeft een uitgebouwde woonkamer, moderne luxe keuken en 2 dakkapellen op de zolderverdieping. De woning is in 1997 energiezuinig gebouwd, volledig geïsoleerd, heeft een zonneboiler met een zonnepaneel en is voorzien van ankerloze spouwmuren, energielabel A. De zonnige tuin met berging is gelegen op het zuiden. De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt, op korte afstand van een groot speelveld en op korte afstand van de uitvalswegen naar de snelweg. De keuken met apparatuur is geplaatst in 2014. In dat jaar is ook de 250cm diepe uitbouw geplaatst. De woning heeft een woonoppervlak van 113m², een inhoud van 385m³ en is gelegen op een perceel van 133m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Bij deze woning kom je binnen in een ruimere hal dan gemiddeld. Van hieruit kun je met de trap naar de eerste verdieping en is er toegang naar de woonkamer. Ook de meterkast en de toiletruimte zijn vanuit deze ruimte bereikbaar. De meterkast heeft 7 groepen en een aardlekschakelaar. Het toilet is onlangs vernieuwd, geheel betegeld en voorzien van een vrij hangend closet. Een fontein is nog niet aangebracht en het plafond dient nog netjes gemaakt te worden.
De woonkamer is tuingericht en is in 2014 uitgebouwd. Dat maakt de woonkamer tot een fantastische verblijfsruimte. In 2020 is een nieuwe kunststof schuifpui geplaatst met ramen tot op de vloer. Voor extra daglicht zijn er in het dakvlak 2 Solatubes aanwezig. De Solatube zorgt voor meer licht in de woonkamer met natuurlijk daglicht. Op de vloer ligt een visgraat pvc vloer, welke aan de randen nog verder afgewerkt dient te worden. In de vloer is vloerverwarming aangebracht. Wanden zijn glad gestuukt en daarmee behang/schilderklaar. In een hoek van de woonkamer bevindt zich een trapkast.
De keuken is gelegen aan de voorzijde en is geplaatst in 2014. Aan beide zijden is een rechte opstelling. Het werkblad is 340cm lang en hierin is de 5 pits gaskookplaat geplaatst. Aan deze zijde is ook de vaatwasmachine ingebouwd. Aan de andere zijde vind je de ingebouwde koel/vrieskast, apothekerskast, oven, aparte combimagnetron en 2 grote bergladen.

Eerste verdieping

Je komt op de eerste verdieping op een ruime overloop. Er zijn drie slaapkamers en een badkamer. Er zijn 2 slaapkamers aan de achterzijde en 1 slaapkamer aan de voorzijde. Een van de slaapkamers aan de achterzijde is voorzien van een zonnescreen. De badkamer is geheel betegeld en heeft een wastafel met meubel, toilet en douche. Leuk detail is het halfronde raam. Dit kozijn is door de tijd heen vernieuwd en vervangen voor een te openen venster, zodat extra geventileerd kan worden.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is een voorzolder en 2 slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. Eventueel kunnen beide slaapkamers worden samengevoegd tot 1 grote slaapkamer. Onder de dakkapellen zijn kastjes gemaakt die doorlopen tot onder de schuine zijde van de kap. Beide dakkapellen zijn geplaatst in 2011. De dakkapel aan de voorzijde is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
Op de voorzolder bevindt zich achter schuifdeuren nog meer bergruimte en hier is de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Lichtinval is er door middel van een Velux venster.
De cv-installatie is bereikbaar via de slaapkamer aan de voorzijde. Hier is een luik gemaakt met daarachter de combi-ketel de cv installatie en zonneboiler.

Tuin

De achtertuin is zeer zonnig door de ligging op het zuiden en is voor een deel voorzien van sierbestrating. Ook is er een klein gazon en zijn er borders met beplanting. Er zijn nette erf afscheidingen en natuurlijk is er een achterom. De tuin is net iets langer dan de andere tuinen, doordat de woning als laatste aan het achterpad grenst en de poort bij de tuin is betrokken. Aan de gevel van het huis is een grijs/wit gestreept elektrisch bediend zonnescherm aangebracht. Er is een buitenkraan en een flinke berging met elektra achterin de tuin.
De voortuin is heel praktisch voorzien van antracietkleurig siergrind, zodat hier weinig onderhoud nodig is.

Deze woning is gebouwd in 1997 en daarbij geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
Warmwatervoorziening door middel van zonneboiler en zonnepaneel.
De woonkamer is 2,50 meter verlengd en voorzien van kunststof schuifpui met ramen tot op de vloer.
Energielabel A.
De tweede verdieping beschikt over twee dakkapellen en twee slaapkamers.
Zonnige tuin op het zuiden.
Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Ligging:
De woning ligt aan een rustig woonerf met slechts bestemmingsverkeer wat door de straat rijdt. Parkeergelegenheid is er aan de voorzijde van de woning. In de directe nabijheid aan de Zonnehof is een groot speelveld en ook op andere plekken in de buurt kunnen kinderen zich prima vermaken. Basisscholen zijn op korte afstand aanwezig. Ook het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar. Supermarkten, apotheek en diverse winkels zijn dichtbij. Diverse sportfaciliteiten, zoals voetbal, korfbal, hockey, tennis, manege en het zwembad bevinden zich allen direct aan de rand van deze aantrekkelijke woonwijk. De woning bevindt zich direct nabij de uitvalswegen naar de snelwegen A12 en A20 in de Randstad.


Afmetingen:
Woonkamer 7,50 x 5,09m (37,00m²)
Keuken 2,95 x 1,82m ( 7,00m²)
Slaapkamer 1 3,81 x 2,97m (11,30m²)
Slaapkamer 2 4,10 x 2,52m (11,00m²)
Slaapkamer 3 3,07 x 2,51m ( 7,70m²)
Badkamer 2,27 x 2,06m ( 4,50m²)
Slaapkamer 4 3,49 x 2,12m ( 6,50m²)
Slaapkamer 5 2,69 x 2,12m ( 5,00m²)
Tuin 10,60 x 5,45m ( 55,00m²)
Houten berging 2,73 x 2,09m ( 5,70m²)


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Poolster 52 te Waddinxveen

€375.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring