Prins Alexanderstraat 15 te Waddinxveen

€225.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Prins Alexanderstraat 15 te Waddinxveen

€225.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Op een mooie en rustige locatie aan de rand van Waddinxveen bieden wij je dit keurig verzorgde 3-kamer appartement aan. Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft daarmee een mooi vrij uitzicht over de omgeving en de bijbehorende privé tuin. Deze tuin is circa 10 x 6 meter groot en is gelegen op het zuiden. Verder heeft dit 3 kamer-appartement 2 balkons, een keurige badkamer en fijne keuken. De wanden en vloeren zijn dik in orde als het om de afwerking gaat. Het appartement is ideaal voor starters en is echt instapklaar. Het appartementencomplex zelf is goed onderhouden met een mooi aangelegde voortuin en een schoon en fris portiek. Diverse winkels en het openbaar vervoer zijn op loopafstand bereikbaar.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Globale indeling:
Centrale hal: Gezamenlijke, afgesloten entree met beltableau en intercom, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen. De ruime berging heeft een oppervlak van ongeveer 10,2 m².

Appartement: Je komt het appartement binnen in een hal, waar alle ruimtes op uitkomen. In de hal zijn twee vaste kasten, waarvan er één in gebruik is als meterkast. De andere kan als garderobe of voorraadkast dienen. Ook het moderne toilet is in deze hal gesitueerd. Naast de hal bevindt zich de keuken met een vrijstaande RVS koelkast, ingebouwde heteluchtoven en een 4-pits keramische kookplaat. De keuken geeft je ook toegang naar het inpandige balkon aan de achterzijde. Vanaf dit balkon (zuiden) heb je een prachtig uitzicht op de dijk, de omliggende begroeiing en je eigen tuin.

Als je rechtdoor loopt kom je in de woonkamer. Deze woonkamer heeft nog de oorspronkelijk indeling waarbij de slaapkamer nog niet bijgetrokken is bij de woonkamer. Eventueel is dit wel eenvoudig te realiseren en de woonkamer wordt daarmee circa 30 m² groot. In de huidige situatie is de woonkamer circa 18 m² groot en aan de voorzijde gevestigd. De eetkamer bevindt zich in het tussengedeelte en heeft een oppervlakte van 6 m². De slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd, is circa 6,5 m² groot en wordt nu gebruikt als “thuiswerkplek”. De drie kamers zijn allemaal keurig afgewerkt en voorzien van laminaat.
De vergrote badkamer is geheel licht betegeld en voorzien van een douchehoek, wastafel, wasmachineaansluiting. Tevens is hier de opstelplaats voor de HR cv-ketel uit 2000. De badkamer is zowel vanuit de keuken als vanuit de slaapkamer bereikbaar.

Tuin: Vanuit het centrale portiek op de begane grond geeft een deur toegang tot het achter het complex gelegen tuingedeelte. Hier is achterin een gedeelte van bijna 60m² afgescheiden voor privé gebruik. Dit gedeelte is geheel bestraat en voorzien van verhoogde borders. De tuin ligt op het zuiden en is daarmee de hele dag zonnig.

Ligging: De Prins Alexanderstraat ligt op een rustige, centrale plek in het midden van Waddinxveen. Aan de voor- en achterzijde is er vrij uitzicht. Voldoende openbare parkeerruimte voor de deur. Er is een groot speelveld achter het complex aanwezig. Een grote supermarkt bevindt zich op loopafstand op het Koningin Wilhelminaplein. Ook openbaar vervoer (trein en bus) is lopend snel bereikbaar.

Bijzonderheden: De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is circa € 75,- per maand. Aanvaarding: in overleg, indicatie eind maart/begin april 2022.
Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Prins Alexanderstraat 15 te Waddinxveen

€225.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring