Prins Bernhardlaan 170 te Waddinxveen

€265.000,- K.K.

Beschikbaar

Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Prins Bernhardlaan 170 te Waddinxveen

€265.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Wonen voor nu en in de toekomst! Bent u op zoek naar een ruim en comfortabel appartement met een fijn zonnig balkon kom dan eens kijken op de Prins Bernhardlaan 170 te Waddinxveen. Het aanbod betreft hier een riant hoekappartement van circa 80 m², met ruim balkon, berging in de onderbouw en privé parkeerplaats is de afgesloten garage in het gebouw. Het appartement onderscheidt zich door de aanwezigheid van extra ramen in de zuidgevel, waardoor er heel veel lichtinval in de woning is. Vanaf het 8 m² grote balkon heeft u vrij uitzicht over de omgeving. De appartementen zijn bereikbaar middels een gesloten entree met intercom en videofoon en een liftinstallatie. Het appartement bereikt u vanaf de lift via een afgesloten en gestoffeerde galerij. Vanaf de verdieping is er directe toegang tot het zorgcentrum Souburgh, waar u gebruik kunt maken van de aangeboden faciliteiten (raadpleeg hiervoor Zorgpartners te Gouda). Het complex is gebouwd in 2001 en ligt op loopafstand van het NS-station en het nieuwe winkelcentrum Gouweplein.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Vanuit de centrale entree en lift heeft u via de lichte galerij toegang tot dit appartement. De galerij is geheel gesloten en keurig gestoffeerd. Via de glazen pui kijkt u vrij uit over de omgeving. Naast de voordeur, aan de buitenzijde, is de meterkast gesitueerd welke ingericht is met ruim voldoende groepen en een dubbele aardlekschakelaar.
Bij binnenkomst in het appartement treft u een lichte en ruime hal aan. Deze hal geeft toegang tot de twee slaapkamers, de technische ruimte, badkamer, toilet en de woonkamer. De sanitaire ruimtes zijn geheel licht betegeld en ruim van opzet. De badkamer is momenteel ook de plaats voorr het wasapparatuur, maar dit kan eventueel verplaatst worden naar de technische ruimte, waar ook de HR cv ketel en de mechanische afzuiging zijn gemonteerd.

De slaapkamer aan de entreezijde heeft een afmeting van 370 x 254 cm en is geheel gestoffeerd. Doordat dit een hoekappartement betreft is het raam in de zijgevel geplaatst. De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van 300/214 x 439 cm en u heeft hier vandaan een mooi uitzicht op het balkon.
De woonkamer en keuken hebben een gezamenlijke oppervlakte van circa 35 m², en u heeft hier vandaan een mooi en levendig uitzicht over de omgeving. Het balkon is gesitueerd op het westen en heeft door zijn vorm goede mogelijkheden voor het plaatsen van een riant tuinset met 4 stoelen. De keuken heeft een hoekopstelling met veel werkruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, afzuigkap, warmwater boiler en een inductie kookplaat.
Bijzonderheden: Dit keurig onderhouden appartement ligt in het centrum van Waddinxveen en biedt voldoende mogelijkheden om lang zelfstandig te kunnen wonen. Het appartement is volledig geïsoleerd.

Bijzonderheden: Dit appartement maakt deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren en de bijdrage hieraan is € 150,44 per maand. Voor de verkoop en levering is bij dit appartement toestemming noodzakelijk van de kantonrechter (bewind voering). Na toestemming kan het appartement vrijwel direct geleverd worden. Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Prins Bernhardlaan 170 te Waddinxveen

€265.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij