Prinses Beatrixlaan 6 Waddinxveen

€ 38.500 excl btw per jaar,- /

niet beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Prinses Beatrixlaan 6 Waddinxveen

€ 38.500 excl btw per jaar,- /

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Representatieve kantoorruimte aan de Prinses Beatrixlaan 6 te Waddinxveen.


Graag willen wij u attenderen op deze representatieve kantoorruimte, welke gelegen is in het centrum van Waddinxveen. Dit functionele kantoorpand bestaat uit circa 200 m² bruto vloeroppervlakte op de begane grond, 72 m² op de eerste verdieping en daarnaast, zijn er voor diverse doeleinden ook nog twee zolderverdiepingen beschikbaar met een totaal oppervlak (hoogte > 1,5m) van circa 83 m².Het pand is te gebruiken voor kantoor of praktijk doeleinden en is gelegen op circa 500 meter afstand van het NS station. Voor de indelingen en oppervlakte van de kantoren verwijzen wij graag naar de plattegronden die terug te vinden zijn op deze site. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen via ons kantoor.De kantoren zijn voorzien van uitgebreide elektrische/data netwerken en inbouwverlichting. Het grote kantoor aan de voorzijde is geconditioneerd en veel andere ramen zijn voorzien van zonneschermen. In het brandvrije archief aan de achterzijde zijn verrijdbare archiefstellingen geplaatst. Op beide verdiepingen is een keukenopstelling aanwezig. Tevens is er een ruime tuin en fietsenstalling bij het object aanwezig. De wanden in de kantoren zijn licht afgewerkt en eenvoudig te onderhouden. Elke ruimte is in de basis goed verlicht middels TL armaturen. Het gehele pand is voorzien van een goed onderhouden alarminstallatie.Bijzonderheden: Midden in het dorp gesitueerd, goed onderhouden kantoorpand. Volledig voorzien van dubbele beglazing. Het object is verder gelegen nabij het openbaar vervoer en uitvalswegen naar Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Er is een optie tot koop bespreekbaar.Huuraanbod:


Dossierruimte 674cmx400cm

260cm x332cm

Kantoor 1: 388cmx675cm

kantoor 2: 345cmx318cm

Keuken: 250cmx324cm

kantoor 3: 420cmx1020 cm

kantoor 4: 300cmx575cm

520cmx450cm

Kantoor achterzijde: 260cmx324cm

430cmx617cm

Kantoor voorzijde: 430cmx464cm

Zolderverdieping 2e verdieping: 680cmx600cm

Zolderverdieping 1e verdieping: 816cmx525cmHUURCONDITIES:Huurprijs: € 38.500,- per jaar excl. BTW

Huurtermijn : in overleg, minimaal 3 jaar

Huuringangsdatum : Direct beschikbaar

Huurbetaling : per maand vooruit

Huurprijsherziening : jaarlijks op basis van de CPI-index van het CBSBankgarantie : ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden
huur met de servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst : conform model ROZ,

Voorbehoud : Goedkeuring directieBTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste huur.Bijzonderheden:

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan Gouwestad Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Prinses Beatrixlaan 6 Waddinxveen

€ 38.500 excl btw per jaar,- /

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring