Prunusstraat 30 te Waddinxveen

€315.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Prunusstraat 30 te Waddinxveen

€315.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Instapklaar woonhuis in “de Bomenwijk” Graag laten wij je kennismaken met dit leuke woonhuis welke gelegen is in de “Bomenwijk” van Waddinxveen. Deze verrassend gezellig en instapklare woonhuis heeft een fijne tuin op het westen, een mooie keuken aan de achterzijde, 3 slaapkamers en een moderne badkamer op de eerste verdieping en op zolder een grote slaapkamer met 2 dakkapellen en airconditioning. De woning is in 2012 volledig gemoderniseerd waarbij nagenoeg alles is vernieuwd. Keuken, badkamer, toilet, elektra, cv-ketel, radiatoren, wanden, plafonds, et cetera. Ook is de woonkamer voorzien van nieuwe openslaande deuren, waardoor je de tuin op mooie wijze bij de huiskamer kunt betrekken. Dat gevoel van ruimte ervaar je ook op de slaapkamers, doordat de plafonds hier deels verhoogd zijn en er Velux vensters zijn toegepast voor extra lichtinval.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Deze leuke woning ligt in een rustige straat van de Bomenwijk te Waddinxveen. De wijk staat bekend om zijn gezelligheid en de mooie centrale ligging in Waddinxveen. Zo ligt het huis letterlijk op steenworpafstand van de Petteplas, waar kinderen (en volwassenen) heerlijk kunnen vissen en spelen. Allerhande sportvoorzieningen, zoals voetbal, zwembad, hockey, tennis, korfbal, enzovoorts zijn om de hoek te vinden. Het station voor bus en trein bevindt zich op loopafstand en het nieuwe winkelcentrum is eveneens lopend bereikbaar.

Begane grond: Je komt deze woning binnen in een kleine hal. Hier bevindt zich de meterkast met vernieuwde groepenkast (8 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars). Hier bevindt zich ook de toiletruimte. Het toilet is deels betegeld en voorzien van een vrij hangend toilet en fontein. Vanuit de hal kom je in de woonkamer. Deze is mooi rechthoekig van vorm, heeft een oppervlak van circa 25m² en is voorzien van laminaat. Het meest in het oog springend zijn de dubbele openslaande deuren en de gezellige houtkachel. Deze geven veel licht, warmte en gezelligheid in huis. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Deze is L-vormig opgesteld en is voorzien van een vaatwasser, 4 pits keramische kookplaat, afzuigschouw, oven, magnetron en koelkast. Onder de trapopgang bevindt zich een royale kelderkast.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Alle slaapkamers en overloop zijn voorzien van laminaat. Elke slaapkamer heeft een ingebouwde kastruimte. De badkamer is vergroot en is grotendeels betegeld. Er is een inloopdouche, tweede toilet en wastafel met meubel. Alle slaapkamers en de badkamer zijn voorzien van eenzelfde verspringend plafond en Velux dakvensters. Dit geeft een speels effect en maakt de kamers optisch ruimer. Alle kamers zijn ook hier keurig afgewerkt. Tijdens de renovatie zijn de kamers voorzien van nieuwe radiatoren en nieuwe elektrapunten. De wanden zijn glad en netjes afgewerkt, net als de plafonds.

Tweede verdieping

Vanuit de overloop geeft een vaste trap toegang tot de tweede verdieping. Op de voorzolder bevindt zich de opstelplaats voor de cv-ketel (type HR-combi, bouwjaar 2012). Tevens is er een wasmachineaansluiting. Er is een slaapkamer gemaakt en er zijn twee grote dakkapellen aangebracht, waardoor veel leefruimte is toegevoegd. De dakkapellen zijn zo breed dat deze zowel de slaapkamer, als ook de voorzolder vergroten. Natuurlijk is ook hier alle elektra nieuw en zijn wanden en plafonds mooi afgewerkt en glad gestuukt. De kozijnen zijn hier voorzien van dubbel glas. Op de vloer is laminaat aanwezig.

Buitenruimte: De achtertuin is grotendeels voorzien van sierstraatwerk en omringd met een houten schutting die voorzien is van een tuindeur om naar het openbaar gebied te gaan. De eerste berging betreft de aangebouwde berging van ongeveer 5,3 m². Verderop in de tuin is een tweede berging gebouwd die een oppervlakte heeft van circa 14 m². Achter de woning is een houten veranda overkapping gebouwd waar je tot laat in de avond kunt zitten.

Bijzonderheden: De woning is aan de buitenzijde vanaf 2020 gefaseerd opnieuw geschilderd. In 2012 is ook de Intergas HR cv-ketel geplaatst. Elke eigenaar van een woning draagt jaarlijks een voorschot bij van ongeveer € 30,- ten behoeve van het in stand houden van de gemeenschappelijke zij‐ en achterpaden, het ontstoppen van het gemeenschappelijk deel van de riolering en het schoonhouden van de doorlopende goten. Het huis is zelf in 1950 gebouwd op een perceel grond van 121 m² en heeft een inhoud van circa 280 m³. De gebruiksoppervlakte (wonen) bedraagt ongeveer 87 m². Parkeergelegenheid is er direct voor de deur. De oplevering is in overleg met de eigenaar, die een indicatie afgeeft van augustus 2022.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Prunusstraat 30 te Waddinxveen

€315.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring