Renske Boonstraat 22 te Waddinxveen

€495.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Renske Boonstraat 22 te Waddinxveen

€495.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

De woning is in 2017 opgeleverd en is helemaal nul-op-de-meter! Dit betekent zeer goede isolatie en dus geen energiekosten. Op de begane grond is een ruime woonkamer en een open keuken. De woning beschikt verder over 3 slaapkamers, een mooie badkamer, grote zolder met tuitgevel en op elke verdieping vloerverwarming en -koeling. Uw auto parkeert u op uw eigen parkeerplaats direct achter uw woning en een fiets kunt u gemakkelijk in uw eigen berging opbergen. De woning is gelegen op een perceel van 128m2 en heeft een woonoppervlakte van 125m2. Deze woning is gebouwd om duurzaam en milieubewust te wonen. En zeker in deze tijden. De hoogwaardige isolatie, kunststof kozijnen met triple glas, 24 zonnepanelen en een individuele warmtepomp dragen bij aan hoge energiezuinigheid. Bij bewust energieverbruik heb je zelfs helemaal geen energielasten! De woning is geheel voorzien van vloerverwarming met een pvc vloer. De woning is gelegen in de nieuwe woonwijk Park Triangel en op korte afstand van alle voorzieningen zoals openbaar vervoer en de winkels. De populaire woonwijk Park Triangel ligt op enkele minuten van de A12 en A20.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree, hal met meterkast, toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje. De landelijke open keuken is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een vaatwasmachine, combi-oven, koel-/ vriescombinatie, 4 pits inductiekookplaat en afzuigkap.

De woonkamer heeft een deur naar de zonnige en verzorgde achtertuin en er is een trapkast. De gehele begane grond is voorzien van een nieuwe PVC vloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping

overloop met trapopgang naar de zolderverdieping, De grootste slaapkamer is aan de voorzijde. De overige 2 slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een Inloopdouche, vrijhangend toilet en wastafelmeubel en elektrische handdoekradiator.

Tweede verdieping

Op de zolder is er een open ruimte met raam aan de voorzijde. De kap is aan de voorzijde dwars (tuitgevel) geplaatst waardoor er een grotere oppervlakte ontstaat. Aan de achterzijde van het dak liggen de zonnepanelen. Er is bergruimte achter de knieschotten aanwezig.

Er is een wasmachine aansluiting en een kast met de opstelplaats voor de warmtepomp, elektrische boiler en WTW-installatie. Bovenop deze kast is de omvormer geplaatst.

Tuin

Aan de voorzijde beschikt de woning over een voortuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten met een achterom en houten berging voorzien van elektra. De achtertuin is maar liefst 12 meter diep en is mooi aangelegd met verschillende terrassen en grote plantenbakken. Aan beide zijde is een schutting geplaatst. Door de ligging van het parkeerterrein aan de achterzijde heeft de tuin een vrije ligging.

De eigen parkeerplaats (nummer 22) is direct achter de beging gelegen op het mandelig parkeerterrein. Dit parkeerterrein deelt u met de andere omliggende woningen, maar u heeft wel uw eigen parkeerplaats.

Wat betekend een Nul op de Meter woning?
Nul-op-de-meter wonen is het wonen van de toekomst, en u kunt daar nu mee beginnen. De woning is geheel geïsoleerd, onder andere door triple-glas. De woning beschikt over een warmtepomp, waarmee warmte uit de bodem wordt onttrokken om de vloerverwarming en het tapwater op de juiste temperatuur te krijgen. Dankzij het slimme ventilatiesysteem heeft u overal in de woning frisse lucht. De warme lucht uit de woning staat zijn warmte af aan de toegevoerde koude buitenlucht waardoor u energie bespaart. De douche beschikt over een Warmte-Terug-Win-installatie (WTW) waarbij de warmte van het afgevoerde douchewater wordt gebruikt om het aanvoerwater op te warmen. Tot slot beschikt de woning over maar liefst 24 zonnepanelen. Dit alles zorgt ervoor dat u vaak geld terug krijgt van de energieleverancier!
Als voorbeeld wat zonnepanelen kunnen opleveren. De zonnepanelen hebben in 2021 bijna 6.500 kWh opgeleverd. Ruimschoots voldoende wat gemiddeld een gezin aan energie verbruikt.

Bijzonderheden:
De oplevering van deze woning kan snel.
Alle kozijnen zijn van kunststof met triple glas.
24 stuks zonnepanelen met warmtepomp voor voordelig verwarmen.
Er is nog garantie vanuit de bouw van toepassing.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Belangrijk is te weten dat de zolder in deze presentatie is toegevoegd als gebruiksoppervlakte. De oppervlakte hiervan is circa 32m2. Doordat het kozijn in de tuitgevel niet voldoet aan de minimale afmeting volgens de NEN 2580 is de zolder opgenomen als inpandige ruimte in het meetrapport.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Renske Boonstraat 22 te Waddinxveen

€495.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring