Schapenweide 3-A. te Moerkapelle

€665.000,- V.O.N.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Schapenweide 3-A. te Moerkapelle

€665.000,- V.O.N.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Centraal in Moerkapelle bieden wij deze vrijstaande levensloopbestendige woning te koop aan. Het metselwerk, de luiken, de luifel en de dakkapel zorgen voor een hele vriendelijke uitstraling van de woning, maar nog mooier is het volledige woonprogramma op de begane grond verdieping. Op de begane grond vindt u namelijk een ruime woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en de berging.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

U komt binnen in een royale hal. Vanuit de hal is de berging, het separate toilet, de slaapkamer, de eerste verdieping en de woonkamer te bereiken. De grote raampartijen en de erker zorgen voor veel lichtinval in het hele huis. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en kan plaats bieden aan een royale keukenopstelling en de eettafel. Aan de achterzijde is er vanuit het zitgedeelte zicht op de eigen tuin.

De slaapkamer op de begane grond verdieping bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer. De badkamer wordt standaard voor u afgewerkt, uiteraard kunt u de badkamer en het toilet geheel naar eigen wens laten aanpassen. De gehele begane grond verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

Ook de eerste verdieping is heerlijk ruim. Deze verdieping kan dienen als praktische bergzolder, maar kan ook worden uitgebreid tot 2 slaapkamers met berging of zelfs een tweede badkamer.

De woning ligt op een royaal perceel van ca 511 m2. Rond de woning is veel ruimte, zo is het mogelijk verschillende zonnige terrassen aan te leggen, waardoor u de gehele dag van de zon kunt genieten. Parkeren kan ook gemakkelijk op eigen terrein aan de voorzijde van de woning.

Heeft u interesse in de woning? Neem dan contact met ons op. Ook kunnen we altijd eventuele aanvullende wensen in overleg met de aannemer aan u aanbieden.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Schapenweide 3-A. te Moerkapelle

€665.000,- V.O.N.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring