Schelfhorst 71 te Alphen aan den Rijn

€185.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Schelfhorst 71 te Alphen aan den Rijn

€185.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Startersalarm! Op het Schelfhorst te Alphen aan den Rijn bieden wij je nu dit fijne 3 kamer HOEK-appartement aan met een oppervlakte van circa 68 m². Het appartement maakt deel uit van een goed verzorgd complex en ligt op de tweede verdieping. De situering van dit appartement is echt top! Je kijkt namelijk uit over een leuk park met veel groen en water. Buiten deze fijne ligging is het appartement ook zeer centraal gelegen, en je loopt namelijk zo naar het winkelcentrum De Herenhof. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid (kosteloos) en elk appartement beschikt over een fietsenberging in de onderbouw.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Globale indeling:
Begane grond: Afgesloten en ruime entree met de brievenbussen, bellentableau en intercom. Toegang tot de bergingen en trapopgang naar de 3 woonlagen.

Appartement op de tweede verdieping: De centrale hal geeft toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer, het toilet en de lichte woonkamer. De slaapkamers liggen aan de linkerzijde van het balkon en hebben een afmeting van respectievelijk 217 x 475 en 268 x 475 cm. Beide kamers kijken uit op een fraaie groenstrook. Voor de tweede kamer kom je in de hal nog een praktische kledingkast tegen. De badkamer en het toilet worden gescheiden door de technische ruimte met daarin de moderne elektrische groepenkast, de Intergas cv-ketel (2006) en de mechanische ventilatie. De badkamer en het toilet zijn in 2015 geheel vernieuwd en functioneel in het gebruik. De hal is in 2015 voorzien van een laminaatvloer.

De woonkamer heeft een fijn licht karakter door het vele licht wat invalt door de flinke ramen en de schuifpui. Middels deze schuifpui verkrijgt u toegang tot het balkon die gelegen is op het zuidwesten. Het balkon is grotendeels inpandig dus dat wordt lang buiten zitten op mooie én minder mooie dagen. De, in 2015 vernieuwde, keuken is uitgevoerd als rechte keukenopstelling met bovenkastjes en diverse inbouwapparatuur. De woonkamer met keuken is totaal bijna 30 m² groot en is geheel voorzien van dubbele beglazing.

Bijzonderheden: De bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren is € 113,- per maand. Het appartement is gelegen in nabijheid van winkels en openbaar vervoer, scholen, sportfaciliteiten en de golfbaan. Voor het appartement ligt een gezellig groot speelveld. Hier staan voorzieningen voor de allerkleinsten en de oudere jeugd kan er prima voetballen. Oplevering in overleg.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Schelfhorst 71 te Alphen aan den Rijn

€185.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring