Schouw 100 te Alphen aan den Rijn

€350.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Schouw 100 te Alphen aan den Rijn

€350.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Wonen in een zee van ruimte Wanneer u op zoek bent naar een comfortabele en aantrekkelijke eengezinswoning, dan heeft u aan Schouw 100 het huis met uw naam gevonden. Deze vijfkamerwoning biedt letterlijk een zee aan ruimte omdat het huis zowel op de eerste als tweede verdieping is uitgebouwd. Kortom, heerlijk royaal en ook nog eens perfect afgewerkt.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De entree is wellicht anders dan u verwacht. Hier is namelijk geen trap in de hal die u naar de eerste verdieping leidt. De hal bestaat uit de meterkast (6 grp met aardlekschakelaar), het toilet en de deur naar de woonkamer. Deze brengt u aan de voorzijde van het huis die als eetkamer is ingericht. Een mooie houten vloer geeft de woonkamer direct heel veel sfeer. Aan de voorzijde kijkt u uit op de brede straat. Aan de achterzijde geven een raam en twee openslaande deuren zicht op de zonnige tuin. Maar daarover later meer.

Aan de rechterzijde van de woonkamer is de half open keuken. De keuken in u-opstelling is in wit uitgevoerd en qua apparatuur van alle gemakken voorzien. Het donkere Belgische hardstenen aanrechtblad in combinatie met de witte lade-, en kastfronten geven de keuken een luxe uitstraling. Wat de keuken extra leuk maakt is dat als u hier staat te koken u toch contact blijft houden met wie er op dat moment in de kamer zit.

Eerste verdieping

De trap die u miste in de entree bevindt zich naast een diepe kast tegenover de keuken. Deze brengt u op de overloop van de eerste verdieping. Wat hier direct opvalt is de lichte laminaatvloer die over de gehele verdieping is doorgelegd. Op de eerste etage zijn drie kamers en de badkamer gesitueerd. Aan de voorzijde een aangenaam brede kamer met als blikvanger twee ramen waarvan één van de grond tot het plafond is. Aan de twee andere kamers ziet u door de afmetingen direct dat de woning naar de achterzijde is uitgebouwd. De twee kamers zijn heerlijk ruim. Tussen al dat ‘slaapkamergeweld’ bevindt zich de inpandige luxe badkamer. Deze is voorzien van een ligbad en een inloopdouche in de hoek. Een badkamermeubel en een toilet maken deze badkamer compleet.

Tweede verdieping

De open trap brengt u vervolgens naar de tweede verdieping. Hier ziet u het voordeel van een woning met een plat dak. Immers, u heeft de beschikking over een complete etage zonder ruimteverlies door schuine daken. Een extra kastenwand met daarnaast een plek voor uw wasmachine en wasdroger vormt de entree van deze verdieping. De ruimte is de opmaat voor de grote vierde kamer die zich hier bevindt. De kamer, op dit moment als ouder slaapkamer in gebruik heeft een forse afmeting. Twee ramen zorgen hier voor voldoende licht. De verdieping biedt tot slot nog een verrassing in de vorm van een balkon. Hier heeft u volop uitzicht op de wijk, u kunt er zitten maar er bijvoorbeeld ook uw was drogen.

Tuin

Via de openslaande deuren in de woonkamer bereikt u de ruime tuin. Deze is deels betegeld en aangenaam diep. Aan de berging is een overkapping gemaakt waardoor u hier lange zomeravonden kunt doorbrengen. De berging biedt ruimte voor uw fietsen en tuinbenodigdheden. Tevens kunt u de tuin via een achterom verlaten.

Schouw 100 ligt in een heerlijke woonwijk met volop voorzieningen die daarbij horen. Zowel de winkels als schoolvoorzieningen zijn op loop- en fietsafstand. En als u een keer wat ‘groen’ wilt snuiven hoeft u bij wijze van spreken slechts de straat uit te lopen. Gaat u er met de auto op uit dan bent u zo op de N11.

Bijzonderheden: De oplevering van deze woning is gekoppeld aan nieuwbouw, waardoor verkoper voorlopig een indicatie afgeeft voor de oplevering. De indicatie is momenteel zomer 2020. Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Schouw 100 te Alphen aan den Rijn

€350.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring