Sniepweg 6 te Waddinxveen

€785.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Sniepweg 6 te Waddinxveen

€785.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Graag laten wij u kennismaken met dit vrijstaande herenhuis, welke gelegen is aan de Sniepweg 6 te Waddinxveen. Deze prachtige woning heeft een aantal kenmerken, waardoor we hem zeker bijzonder kunnen noemen. Zo is het huis gebouwd op een ruim perceel grond van maar liefst 843 m² en heeft het huis zelf een gebruiksoppervlakte (wonen) van ruim 238 m². En nu we toch in de cijfers zitten kan ik u melden dat er ook nog een garage annex berging op het perceel staat, van maar liefst 105 m². Deze ruime cijfers komen voort uit het feit, dat het woonhuis oorspronkelijk een twee-onder-een-kapwoning betrof, waar de eigenaar van een melkhandelaar samenwoonde met zijn knecht. De enorme garage/berging was toen in gebruik voor zijn melkhandel. Later zijn de beide woningen samengevoegd tot één groot herenhuis. Dit woonhuis is door zijn inhoud, onderhoud, ligging en uitstraling zeker een huis wat u gezien moeten hebben als u zoekende bent naar een object in het hoge woonsegment. Het onderhoud is door de jaren heen keurig uitgevoerd en de gebruikte materialen zijn goed. Verder zijn er meerdere parkeerplaatsen op het eigen perceel aanwezig. Het object is goed gelegen tegen het oude centrum van Waddinxveen aan, dichtbij de uitvalswegen richting Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Het nieuwe winkelcentrum, diverse sportverenigingen, de basisscholen en het voortgezet onderwijs liggen op 5 minuten fietsafstand. Ook de stad Gouda ligt maar op een halfuurtje fietsafstand. De oplevering van het huis is in overleg. Indicatie zomer 2021. ● De unieke kenmerken op een rij: ● Een woning met uitstraling en karakter ● Vrijstaand, met mogelijkheid tot dubbele bewoning ● Mooie en zonnige tuin rondom ● Enorme berging/garage met zolder en kelder ● Slaapkamer op de begane grond aanwezig ● Studeer-, en/of kantoorruimte op de begane grond ● 5 (zeer) ruime slaapkamers op de verdiepingen ● Prachtige badkamer op de 1ste verdieping ● Achter entree met douche ● Bijkeuken met sanitair en aansluitingen wasapparatuur

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: de entree tot woonhuis is aan de voorzijde. De voortuin rondom de entree is keurig verzorgd en vormt een mooi geheel met de woning. Aan beide kanten van het huis kunt u parkeren. Middels de prachtige entree met de hardhouten voordeur en glas-in-lood raampjes komt u binnen in de riante hal. Deze hal met garderobe en meterkast geeft verder toegang tot de woonkamer, de eerste verdieping en de studeer-, en/of kantoorruimte aan de rechterzijde. De woonkamer is gelegen aan de linkerzijde van het huis en heeft een licht en ruim karakter. Het plafond heeft een hoogte van ruim 270 cm en aan de zijkant is een mooie erker aanwezig. Daarmee zijn er totaal 2 kozijnen aanwezig in de zijgevel, wat aanzienlijk meer daglicht geeft in het huis. De ruime woonkamer loopt aan de achterzijde over in de eetkamer.

De eetkamer bevindt zich dus aan de woonkamer en de keuken en heeft plaats voor een grote eetkamertafel. De ruimte is voorzien van een verlaagd plafond, door de openslaande deuren kijkt u uit over het eerste terras en de achtergelegen tuinen. Maar hierover later meer. Met de keuken zijn we in het rechter gedeelte van het huis gekomen. Deze keurige keuken is opgesteld in een U-vorm en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, combi-oven, vaatwasser en een keramische kookplaat. Ook is er veel berg-, en werkruimte gecreëerd in de opstelling. Het daglicht komt binnen via een groot zijraam. Als we de “weg” vervolgen komen we aan in de slaapkamer. Ondanks dat de ruimte nu niet zo in gebruik is, geeft deze kamer wel extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld dubbele bewoning of het geheel gelijkvloers kunnen wonen. De aanwezige douchecel zou met wat aanpassingen hierbij prima passen. De slaapkamer heeft een afmeting van circa 4 x 3,8 meter en is zowel bereikbaar vanuit de keuken als vanuit de hal via de werkkamer. Genoemde werkkamer heeft een afmeting van 2,2 x 3.4 en is voor diverse doeleinden te gebruiken. De woonkamer en kantoorruimte zijn overigens gestoffeerd met vloerbedekking, de eetkamer is voorzien van een houten parketvloer en de keuken en slaapkamervloeren zijn afgewerkt met marmoleum.

Doordat het vroeger twee woningen waren zijn er ook twee bijkeukens. De eerste bijkeuken is gesitueerd thv de woonkamer en herbergt het toilet en de wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Ook is hier de Daalderop CV ketel met interne boiler gemonteerd. Deze bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin. De tweede bijkeuken staat achter de keuken en is ingedeeld met een eenvoudige doucheruimte en vaste kast. Als u de woning hier vandaan verlaat komt u uit bij de parkeerplaatsen. Deze zijn middels een hek afgescheiden van de tuin.

Eerste verdieping

De eerste verdieping bereikt u via de trap in de hal en geeft toegang tot de ruime overloop. Deze overloop is voorzien van een brede dakkapel en geeft toegang drie zeer riante slaapkamers. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de linkerzijde (boven de woonkamer) en heeft een afmeting van circa 4 x 5,5 meter, exclusief de ruimte onder de schuine kap en oppervlakte van de kastenwand. De afwerking is keurig en een extra wastafel ontbreekt niet. Naast deze slaapkamer komt u de moderne badkamer tegen. De badkamer is vernieuwd in 2014 en is nu voorzien van een grote inloopdouche, een brede wastafel met 2 luxe kranen en een inbouwtoilet. De donkere tegels op de wanden en vloer geven de kamer een chique karakter. Slaapkamer 2 en 3 bevinden zich aan de rechterzijde van de verdieping en hebben een formaat van 5,6 x 3,7 en 4,0 x 4,1 meter. Beide kamers ontvangen hun daglicht door de zijramen en de eerste genoemde slaapkamer heeft een vaste kastenwand.

Tweede verdieping

Via de vaste trap komt u vervolgens op de tweede verdieping. Op deze verdieping zijn nog twee slaapkamers beschikbaar, wat een totaal maakt van 6 slaapkamers, verdeeld over de 3 woonlagen. Deze verdieping heeft overigens ook extra veel bergruimte onder schuine kappen en in de berging. Het daglicht komt hier binnen door de Velux dakvensters en de zijgevel raampjes.

Tuin

De tuin ligt rondom de woning. De voortuin is keurig aangelegd en heeft een dubbele oprit naar de parkeerruimte aan beide zijden van het huis. Vanaf de parkeerplaatsen kunt u in de tuin komen en daarmee ook in het woonhuis. Dit kan via de beide bijkeukens of middels de openslaande deuren op het terras. De achtertuin is aangelegd met een vijver en een houten vlonder voor het woonhuis, een grasveld aan de linkerzijde, een betegeld terras in het midden en veel vaste planten en bomen ertussen én in de borders. Door de aanleg van de tuin zijn er veel zonnige plekken te vinden, maar ook biedt hij schaduw op de warmste dagen van de zomer. De rechterzijde van de tuin is de plek van de enorme berging annex garage. Dit was vroeger het bedrijfspand voor de melkhandel en geeft vandaag de dag plenty mogelijkheden voor andere doeleinden. Denk aan een hobby, opslag, bedrijfsruimte maar wellicht zelfs een bed en breakfast. Voor specifieke ideeën kunt u het fingerende bestemmingsplan raadplegen. De basis afmeting van de berging is circa 8,8 x 9,0 meter en via een vaste trap is de vide bereikbaar, die een afmeting heeft van 4 x 7 meter. Onder de berging is een kelder aanwezig van circa 7 m² en aan de voorzijde is er nog een afgesloten en afgescheiden ruimte voor bijvoorbeeld de fietsen.

Bijzonderheden: Het woonhuis is gebouwd in 1940 op een perceel grond van 843 m² eigen grond. De inhoud van de woning is 682 m³ en heeft een gebruiksoppervlakte van 238 m². De oplevering is in overleg met de verkopers, die een indicatie afgeven van augustus 2021. Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Sniepweg 6 te Waddinxveen

€785.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring