Souburghlaan 24 te Waddinxveen

€425.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Souburghlaan 24 te Waddinxveen

€425.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Aan één van de mooiste lanen van Waddinxveen bieden wij deze ruime 6 kamer 2-onder-1 kapwoning aan. De Souburghlaan betreft een rustige laan in Waddinxveen waaraan voornamelijk luxe geschakelde en vrijstaande huizen gebouwd zijn. De gezellige horeca aan de Nesse, het nieuwe winkelcentrum Gouweplein en het treinstation liggen maar op 5 minuten loopafstand. Het woonhuis is in 1965 degelijk gebouwd en daarna ook goed onderhouden. Wel zal de inrichting van het woonhuis geheel geüpdate moeten worden door de nieuwe eigenaar. Het woonhuis met aangebouwde garage staat op eigen grond en heeft een oppervlakte van 309 m². De gebruiksoppervlakte “wonen”, exclusief de garage van 28 m², is 154 m² groot. De inhoud is circa 630 m³.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Indeling:
Hal/voorentree met garderobe en meterkast. De tussenhal geeft toegang tot het eenvoudige toilet, de eerste verdieping, de keuken en de ruime woonkamer van 36 m². De genoemde keuken wordt van de woonkamer gescheiden middels een houten bar en geeft daarnaast toegang tot de ruim 16 meter diepe achtertuin. Deze tuin is keurig aangelegd en heeft daarnaast een breedte van circa 10 meter. De woonkamer heeft een fijn licht karakter en is afgewerkt met een houten parketvloer. De openhaard zorgt voor extra sfeer en warmte op de koude winteravonden. Nog een gebruikerstip: de garage is middels een muurdoorbraak eventueel binnendoor bereikbaar.

Eerste verdieping

1e verdieping: De ruime overloop geeft toegang tot 4 ruime slaapkamers en één grote badkamer. Deze badkamer is eenvoudig qua inrichting en ook vanuit de ouderslaapkamer bereikbaar…. “badkamer ensuite” dus. De slaapkamers zijn respectievelijk 266 cm x 3.29 cm, 266 cm x 375 cm, 2.99 cm x 3.08 cm en 399 x 3.75 cm groot. De laatst genoemde kamer heeft toegang tot een leuk balkon van circa 4 m².

Tweede verdieping

2e verdieping: Deze verdieping biedt 2 ruimtes waarvan er één een kamer is van circa 28 m². Deze kamer heeft aan de achterzijde een dakkapel en diverse bergruimtes achter de schotten. De tweede ruimte is de voorzolder.

Ligging: De woning ligt aan een “woonerf” met veel groen in de directe omgeving. Ideaal dus voor gezinnen met jonge kinderen. Een groot speelveld is in de directe nabijheid. Ook het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar. De woning bevindt zich nabij de uitvalswegen naar de snelwegen in de Randstad. Zeer goede busverbindingen met omliggende plaatsen en de Q-liner zorgt voor een snelle verbinding met Zoetermeer en Den Haag.

Bijzonderheden: De oplevering is in overleg met de verkopers, maar dit kan eventueel snel plaatsvinden. Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Souburghlaan 24 te Waddinxveen

€425.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring