Souburghlaan 6 te Waddinxveen

€525.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Souburghlaan 6 te Waddinxveen

€525.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Aan één van de mooiste lanen van Waddinxveen bieden wij deze ruime 5 kamer 2-onder-1 kapwoning aan. De Souburghlaan is een rustige laan in Waddinxveen waaraan voornamelijk luxe geschakelde en vrijstaande huizen gebouwd zijn. De gezellige horeca aan de Nesse, het nieuwe winkelcentrum Gouweplein en het treinstation liggen maar op 5 minuten loopafstand. Het woonhuis is in 1967 degelijk gebouwd. Wel zal de inrichting van het woonhuis geheel geüpdatet moeten worden door de nieuwe eigenaar. De woning heeft aan de achterzijde een uitbouw aan de keuken. De woning is lang gebruikt voor dubbele bewoning. De slaapkamers aan de achterzijde zijn samengevoegd en in gebruik geweest als 2de woonkamer. Zo is er op deze verdieping ook een 2de keuken aanwezig. Het woonhuis met aangebouwde garage staat op eigen grond en heeft een oppervlakte van 309m². De gebruiksoppervlakte is 162m² groot en de bijzonder grote garage heeft een oppervlakte van 25m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Hal/entree met garderobe en meterkast. De tussenhal geeft toegang tot het toilet, de eerste verdieping, de keuken en de woonkamer. Vanuit de woonkamer is de keuken ook te bereiken. De woonkamer heeft een houten schuifpui aan de achterzijde, heeft een licht karakter en is afgewerkt met een laminaatvloer.

Aan de achterzijde van de keuken is een uitbouw met aan 2 zijden glas tot aan het plafond. De lichte ruimte met zicht op de achtertuin is zeer geschikt als thuiswerkplek.

De tuin is keurig aangelegd, heeft een breedte van circa 10 meter en is circa 15 meter diep.

Eerste verdieping

De ruime overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, keuken en badkamer. Zoals aangeven zijn van oorsprong aan de achterzijde 2 slaapkamers met een balkon. Doordat de kamers zijn samengevoegd is er een grote kamer ontstaan van 25m2. Vanuit de overloop kan de extra deur worden geplaatst waardoor er weer 2 slaapkamers te maken zijn. Of je behoud deze ruimte voor een slaapkamer met een grote inloopkast. De keuken aan de voorzijde is ook een voormalige slaapkamer geweest. Zo kunnen de oorspronkelijke 4 slaapkamers worden hersteld. De badkamer is ruim en voorzien van een wastafel, toilet, ligbad en douchecabine.

Tweede verdieping

Deze verdieping biedt 2 ruimtes waarvan er één een slaapkamer is van circa 18 m². Deze kamer heeft aan de achterzijde een dakkapel en bergruimte aan de voorzijde. Er is ook een toiletruimte met bidet. De tweede ruimte is de voorzolder waar de warmwater boiler is opgesteld.

De woning ligt aan een rustige straat met veel groen in de directe omgeving. Ideaal dus voor gezinnen met jonge kinderen een groot speelveld is in de directe nabijheid. Ook het basis- en voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar. De woning bevindt zich nabij de uitvalswegen naar de snelwegen in de Randstad. Zeer goede busverbindingen met omliggende plaatsen.

De oplevering is in overleg maar kan op korte termijn.


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Souburghlaan 6 te Waddinxveen

€525.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring