Sperwerhoek 28 te Waddinxveen

€385.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Sperwerhoek 28 te Waddinxveen

€385.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze zeer goed onderhouden, royale eengezinswoning onderscheidt zich onder meer door de aanwezigheid van een garage in de achtertuin. Dit type woonhuis is 6,00 meter breed en heeft door de erker aan de voorzijde en doorzonwoonkamer een leuke indeling. De badkamer is door de tijd heen vergroot, zodat er ruim plek is voor douche en bad. Deze 6-kamer woning heeft een grote zolderverdieping met dakkapel en open bergvliering boven de daar aanwezige slaapkamers. De achtertuin is recent opnieuw aangelegd en is door de ligging op het zuiden de gehele dag zonnig.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Via de mooi aangelegde voortuin kom je bij de voordeur van deze woning. Je komt binnen in een ruime hal met hier de meterkast, trapopgang naar de verdieping en het toilet. De toiletruimte bevindt zich gedeeltelijk onder de trap. Deze is voorzien van een vrij hangend closet en fontein. De meterkast is gemoderniseerd en uitgebreid tot 11 groepen.
Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer. De woonkamer is lekker ruim en biedt voldoende plek aan een royale zithoek en grote eettafel. De vloer in de woonkamer is voorzien van plavuizen, in de keuken is een epoxy vloer aangebracht. Het plafond is mooi glad gestuukt en op de wanden is spuitwerk aanwezig.
De open keuken bevindt zich aan de achterzijde en is in 2018 vernieuwd. Deze is U-vormig opgesteld. Je beschikt over heel veel opbergruimte door de vele trekladen. Met name het brede middendeel met daarin de anderhalve spoelbak biedt veel praktische kastruimte aan twee zijden. De keuken beschikt over een brede inductiekookplaat met moderne afzuigschouw. Verder is er een koel-/vriescombi, vaatwasser, brede oven en zelfs een koffieautomaat ontbreekt niet. De keuken is verder afgewerkt met een fraai composiet werkblad. De fleurige glazen achterwand achter het kookgedeelte is een leuk detail.
Vanuit de keuken kun je met een deur naar de tuin.

Eerste verdieping

Op deze verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers aan de achterzijde beschikken over elektrisch bediende rolluiken, ideaal om te verduisteren en de warmte van de zon buiten te houden. De badkamer is door de tijd heen vergroot en beschikt over een douchecabine, vrij hangend closet, wastafel en groot hoekbad. De badkamer is geheel betegeld en het plafond is gestuukt.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is royaal en heeft een hoge nok. Samen met de aanwezige dakkapel aan de achterzijde is het ruim genoeg voor twee slaapkamers en is er bovendien nog plek voor een bergvliering, welke bereikbaar is vanaf de voorzolder met behulp van een steektrap. De dakkapel heeft net als de twee kamers op de eerste verdieping ook een elektrisch bediend rolluik. De slaapkamer aan de voorzijde is uitgevoerd met 2 grote Velux vensters voor daglichttoetreding en ventilatie. Ook op de voorzolder is een Velux venster aanwezig. De wasruimte is met een gedeeltelijke wand afgescheiden van de rest van de voorzolder. Hier is behalve de wasmachineaansluiting ook plek voor de CV-combiketel en de mechanische ventilatie unit.

Tuin

De achtertuin is grotendeels voorzien van grijze 60x60 formaat tegels. Er is de gehele dag zon door de ligging aan de zuidzijde. Aan de achtergevel is een woning breed elektrisch bediend zonnescherm geplaatst, zodat er voldoende schaduw op het terras is. Ook een buitenlamp en buitenkraan ontbreken niet. In het midden van de tuin zijn twee verhoogde stenen plantenbakken aanwezig, zodat er ook groen in de tuin is. De schuttingen links en rechts verkeren in goede conditie.
Achterin de tuin staat vanuit de bouwtijd standaard een stenen berging. Deze is fors uitgebreid met een houten aanbouw, waardoor een grote opbergruimte is ontstaan met een totaal oppervlak van bijna 30,00m². In deze schuur is aan de achterzijde een elektrisch bediende kanteldeur gemaakt en doordat de woning aan de achterzijde aan de parkeerplaats grenst is er prima mogelijkheid om hier je auto en/of motor veilig en droog te parkeren op eigen terrein.

Gezamenlijk oppervlak van woonkamer en keuken ongeveer 37,00m².
De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie, energielabel B.
Volledig voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing.
CV-combiketel vernieuwd in 2014.
Velux vensters in zolderslaapkamer geplaatst in 2015.
Keuken vernieuwd in 2018, tegelijk met nieuwe groepenkast en mechanische ventilatiebox.
Zonwering achterzijde (rolluiken en zonnescherm) aangebracht in 2018.
Dakbedekking van schuur en dakkapel vernieuwd in 2020, schilderwerk schuur uitgevoerd 2021.
Achtertuin opnieuw aangelegd in 2019, voortuin vernieuwd in 2021.
Gunstige ligging in de wijk ‘Zuidplas’, nabij winkels, scholen en openbaar vervoer.
Parkeermogelijkheid in de eigen garage of op de parkeerplaats achter de woning.

Afmetingen:
Woonkamer 8,31 x 3,61m (28,50m²)
Keuken 2,95 x 2,90m ( 8,55m²)
Slaapkamer 1 3,95 x 3,32m (13,20m²)
Slaapkamer 2 3,10 x 2,19m ( 7,80m²)
Slaapkamer 3 2,92 x 2,36m ( 7,00m²)
Badkamer 3,48 x 2,12m ( 7,35m²)
Slaapkamer 4 3,72 x 2,82m ( 8,50m²)
Slaapkamer 5 3,72 x 2,84m ( 9,60m²)
Garage 5,56 x 5,12m (29,60m²)
Achtertuin 7,45 x 6,00m (44,70m²)
Voortuin 2,50 x 6,00m (16,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Sperwerhoek 28 te Waddinxveen

€385.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring