Spoorpad 138 te Waddinxveen

€475.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Spoorpad 138 te Waddinxveen

€475.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

De vuilcontainers die op de foto thans nog voor de deur staan zullen eind oktober 2022 worden verplaatst naar een locatie circa 100 meter verderop. Voor de woning zal een openbaar parkeervak worden gerealiseerd. Deze nieuwbouwwoning is in juli 2022 opgeleverd en dus helemaal nieuw. Ideaal, een nieuwbouwwoning waar je niet twee jaar hoeft te wachten tot de oplevering. De muren, vloeren en de keuken zijn nog niet afgewerkt. Je kunt het huis dus nog naar eigen smaak afwerken en inrichten. Het huis ademt ruimte en heeft een totale woonoppervlakte van 146 m2. De split level woonkamer is een echte eyecatcher. Van de zon genieten kun je op het dakterras van 22,5m2. Het dakterras grenst aan de gezamenlijke daktuin van maarliefst 2 voetbalvelden groot. Natuurlijk niet onbelangrijk, de woning heeft een energielabel A en is gasloos. Het huis wordt verwarmd middels een collectieve warmtepomp die zorgt voor verwarming en koeling van de woning. Je bent dus nu al helemaal klaar voor de toekomst. De woning beschikt eveneens over een privé parkeerplaats en berging.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Je komt de woning binnen vanaf de straat. Op de begane grond vind je de eerste kamer. Deze kamer heeft een oppervlakte van bijna 14m2 en kan ook uitstekend gebruikt worden als thuiswerkplek. Het plafond heeft een hoogte van maar liefst 3 meter. Op de begane grond vind je een toilet en tevens kasten voor de technische installaties. Iedere verdieping is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.

Eerste verdieping

Via de trap wordt de eerste verdieping bereikt. Wat een gave ruimte! De woonetage heeft een royale oppervlakte van 53m2. De kleine hoogte verspringing maakt de ruimte erg speels en bijzonder. Dankzij grote raampartijen is deze etage heerlijk licht. Aan de voorzijde vind je een mooie ruimte, die meer dan genoeg ruimte voor het realiseren van een mooie woonkeuken. Via het klein trapje wordt het zitgedeelte bereik. Ook hier is het weer heerlijk licht dankzij grote raampartijen en het plafond van 3 meter hoog. Via de openslaande deuren is er toegang tot het dakterras. Wat een gave plek om te ontspannen en te zonnen. Achter het dakterras ligt een mooi aangelegde daktuin. Zoals eerder gezegd de daktuin heeft een oppervlakte van maar liefst 2 voetbalvelden. Als bewoner van het Spoorpad kun je gebruik maken van deze daktuin.

Tweede verdieping

De tweede verdieping biedt plaats aan drie royale slaapkamers, een technische ruimte, de badkamer en een separaat toilet. De badkamer is volledig betegeld en uitgevoerd met een inloopdouche, ligbad en een wastafel. Het sanitair is van Villeroy en Boch en de kranen zijn van Grohe. Goede merken dus voor jarenlang plezier.

De auto parkeer je veilig in de afgesloten parkeergarage. Je beschikt daar over een eigen vast plek. Je vindt hier ook de berging die bij de woning hoort.

De ligging van de woning is uitstekend, aangrenzend aan het winkelcentrum Waddinxveen. In het winkelcentrum kun je terecht voor al je boodschappen. Het treinstation ligt om de hoek en ook alle andere voorzieningen vind je op korte afstand.

Bijzonderheden
Energielabel A++
Nieuwbouwwoning direct beschikbaar
Volledig geïsoleerd, verwarming en koeling middels een warmtepomp
Gave uitstraling dankzij grote raampartijen en split level woonetage
Gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
Op korte afstand van basisscholen, winkelcentrum ‘Gouweplein’, NS-Station en park.
Woningborg Garantie vanuit nieuwbouw van toepassing.
Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper
Op de begane grond en de woonverdieping plafonds van 3 m hoog.

De parkeerplaats en de berging maken onderdeel uit van een appartementsrecht. De maandelijkse servicekosten zijn ca € 37,15
Voor het gebruik van de daktuin en de liften worden servicekosten betaald. De maandelijkse bijdrage is € 84,25

Waddinxveen
Veel te doen, alles dichtbij”. Met dit motto profileert Waddinxveen zich. En terecht. Het dorp ligt in de provincie Zuid-Holland, midden in het Groene Hart, met ruim 29.000 inwoners. Als Waddinxvener geniet je van het dorpse karakter en profiteer je tegelijkertijd van de centrale ligging, midden in de Randstad en nabij de belangrijke uitvalswegen. De openheid en bereikbaarheid zorgen ook voor een stedelijke mentaliteit, terwijl rust, ruimte en groen nooit ver weg zijn. Kinderen kunnen hier nog prima buitenspelen. Het dorp biedt voor ieder wat wils. Je kunt een drankje drinken en hapje eten in één van de gezellige restaurants, fietsen en wandelen door polder Bloemendaal, het Gouwebos en ’t Weegje.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Spoorpad 138 te Waddinxveen

€475.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring