Stadhoudersring 484 te Zoetermeer

€200.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Stadhoudersring 484 te Zoetermeer

€200.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Helaas kunnen wij voor dit appartement geen bezichtigingen meer inplannen, de beschikbare plekken zijn namelijk vol. Als je op de reservelijst wilt komen, kan je ons natuurlijk een berichtje sturen. Op de Stadhoudersring te Zoetermeer bieden wij je dit super mooie en geheel gerenoveerde appartement aan. Het appartement is modern qua uitvoering en biedt je een mooi uitzicht (zuidwesten) vanaf de 7de verdieping. Makelaars spreken weleens van “instapklaar” en dat is hier voor de volle 100% van toepassing. Oorspronkelijk was het appartement ingedeeld met 4 slaapkamers, een grote woonkamer en een riante keuken aan de kant van de galerij. Vandaag de dag is de keuken opengebroken en is één van de slaapkamers toegevoegd als eetkamer bij de woonkamer. Een prima verbetering voor veel mensen, maar desgewenst kan de aanpassing eenvoudig hersteld worden. Het gebruiksoppervlakte (wonen) van het appartement is circa 95 m². De woning is gelegen in een goed onderhouden appartementencomplex welke bekend is onder de naam “Noorderbosch”. Het complex staat in de groene wijk Driemanspolder en in de directe omgeving van het keurige winkelcentrum 'De Vijverhoek'. Het NS station en diverse uitvalswegen zijn goed bereikbaar dus je hebt alle mogelijke voorzieningen op loopafstand.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Nu het appartement: De zevende verdieping bereik je middels de beveiligde centrale entree, welke voorzien is van het bellenbord, brievenbussen en intercom. Deze entree geeft vervolgens toegang tot de bergingen, het trappenhuis en de lift.
Het appartement zelf heeft een entree met tochtdeur, welke toegang geeft tot de centrale hal. Hier vandaan loop je linksaf via de gang naar de 4 slaapkamers en badkamer of rechtdoor naar de zonnige woonkamer. De woonkamer heeft met zijn mooie laminaatvloer en muurafwerking een moderne, maar toch ook warme sfeer. Doordat de slaapkamer bij de woonkamer is betrokken en de keuken nu open is heeft het huis ook een heel licht karakter. De afmeting is circa 377 x 690 cm. De keuken is met zijn lichte fronten en zijn werkblad met houtdecor geheel passend bij de woonkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een inductiekookplaat, combi-oven en een koel/vriescombinatie. Ook aan de nodige opbergruimte ontbreekt het niet.

De drie slaapkamers hebben allen prima afmetingen van circa 270 x 421, 300 x 370 en 181 x 307 cm. De afwerking met de gladde wanden en laminaatvloer is voor alle drie de vertrekken gelijk. De vierde kamer is de kamer aan de woonkamer en geeft ook toegang tot het balkon op het Zuidwesten.

En dan het sanitair. Fraai afgewerkt, mooie grote witte tegels op de wand en antraciet grijze tegels op de vloer. Het toilet is daarbij nog voorzien van een fonteintje. De badkamer heeft een indeling met een douchecabine in de hoek en de wastafel met meubel ernaast. Er is daarbij voldoende ruimte voor de wasmachine, maar die kan desgewenst ook in de bergkast in de hal geplaatst worden.

En niet geheel onbelangrijk:
De oplevering is in overleg met de verkoper. Indicatie dec/jan.
In de servicekosten is het gebruik van water inbegrepen
Naast de gezamenlijk berging is er ook een privé berging beschikbaar.
Het complex beschikt over een huismeester, aanwezig van 7.00 tot 15.00 uur
Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
De verwarming is geregeld middels blokverwarming, warmwater middels een elektrische boiler
Het balkon is gelegen op het zuidwesten en heeft een oppervlakte van 9,7 m²
Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren
Bijdrage € 255,35, inclusief voorschot stookkosten, huur boiler en waterverbruik

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Stadhoudersring 484 te Zoetermeer

€200.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring