Staringlaan 1-B te Waddinxveen

€252.500,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Staringlaan 1-B te Waddinxveen

€252.500,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

OPEN HUIS VRIJDAG 20 JANUARI VAN 16.30 TOT 17.30 UUR. U BENT VAN HARTE WELKOM. In de kleinschalige woonwijk Noordpark bieden wij dit zeer verzorgde 2-kamer appartement aan. Het appartement ligt op de eerste verdieping , heeft een zonnig balkon op het zuiden. Het in 2012 gebouwde complex is goed geïsoleerd en voorzien van HR++ glas. Er is een actieve en gezonde vereniging van eigenaren met lage service kosten paar maand. Het appartement heeft een woonoppervlak van circa 59m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: Er is een gezamenlijke, afgesloten entree met beltableau, brievenbussen en videocom. Het portiek met trappenhuis is voorzien van veel glas en is netjes verzorgd. De meterkast bevindt zich in de gezamenlijke hal.

Er is een berging aanwezig, die buitenom bereikbaar is.

Appartement:
De entree is op de eerste verdieping. Als je binnenstapt valt direct op dat het heel licht is. Dit komt door het raam in de gevel en de deur naar het balkon. Aan de linkerzijde van de gang bevinden zich de badkamer en een vaste kast voor de cv installatie (Intergas HR uit 2012) en wasmachine aansluiting.
Als je doorloopt kom je vanuit de gang in de woonkamer. Deze woonkamer vormt een geheel met de keuken. Ook hier veel lichtinval door de grote raampartij aan de woonkamerzijde en het langwerpige raam boven de keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer.

De keuken heeft een rechte opstelling en is uitgevoerd in hoogglans wit. De keuken beschikt over een vierpits gaskookplaat met afzuigschouw, koelkast met vriesvak en combimagnetron. Voor de vaatwasmachine is er wel een aansluiting aanwezig.

De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van wastafel, vrijhangend toilet en douchecabine.

Het appartementen complex is gebouwd in 2012. De gevelkozijnen zijn van hout en voorzien van HR++ glas. Het buitenonderhoud valt bij de Vereniging van Eigenaars in het onderhoud. In de woning is een warmte terug win ventilatiesysteem aanwezig. De warmte lucht in de woning wordt gefilterd en komt weer terug in de woning. Dat scheelt u aanzienlijk in de stookkosten.

Het appartement is energiezuinig gebouwd en heeft een energielabel A.

De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaars bedraagt € 76,50 per maand en er is een meerjaren onderhoudsplan aanwezig.Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Staringlaan 1-B te Waddinxveen

€252.500,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring