Staringlaan 1-G te Waddinxveen

€250.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Staringlaan 1-G te Waddinxveen

€250.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dit appartement ligt op een leuke locatie aan de buitenzijde van de wijk Noordpark in Waddinxveen. Deze woonwijk is modern vormgegeven, heeft een gezellig kleinschalig karakter en is gebouwd rond 2012. Het complex bestaat uit totaal 5 appartementen, waarvan we het 2-kamer appartement met balkon op de 1ste verdieping nu te koop aanbieden. Dit leuke appartement heeft daarnaast een berging op de begane grond, is geheel geïsoleerd en voorzien van warmte terugwininstallatie.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Indeling:
Begane grond: Er is een gezamenlijke, afgesloten entree met beltableau, brievenbussen en videocom. Het portiek met trappenhuis is voorzien van veel glas en is netjes verzorgd. De meterkast bevindt zich in de gezamenlijke hal.

Appartement: De entree van appartement bevindt zich zoals aangeven op de eerste verdieping. Bij binnenkomst geeft de centrale hal toegang tot de badkamer, de cv-ruimte, de woonkamer met keuken en de slaapkamer met het balkon. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime douchecabine en toiletgroep. De badkamer is vanaf het eerste gebruik altijd keurig bijgehouden. De CV ruimte is natuurlijk de ruimte voor de opstelplaats van de cv-ketel (intergas HR, 2012) en de warmte-terug-win installatie. Ook kan je hier de wasmachine plaatsen.

Als je vervolgens binnenstapt in de woonkamer valt direct op dat het heel licht is. Dit komt door het grote raamkozijn aan de achterzijde en de beide ramen in de keuken. Deze recht opgestelde keuken is gesitueerd in de woonkamer en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, vierpits gaskookplaat met afzuigkap en een koel/vries combinatie. De wanden in het appartement zijn over het algemeen glad afgewerkt, op de vloer is overal laminaat toegepast en de plafonds zijn voorzien van spuitwerk. De oppervlakte van de woonkamer met keuken is ongeveer 33 m². Het laatste vertrek wat we beschrijven is de slaapkamer aan de achterzijde. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van 13,2 m² en geeft toegang tot het dakterras. Vanaf dit dakterras kijk je leuk weg over de wijk en zijn omgeving. Het terras is ingemeten op 5,5 m². De slaapkamer is keurig afgewerkt en voorzien van een open kastenwand. Deze kastenwand wordt door de verkoper ter overname aangeboden.

Bijzonderheden: Het appartementen complex is gebouwd in 2012. De gevelkozijnen zijn van hout en voorzien van HR++ glas. Het buitenonderhoud valt bij de Vereniging van Eigenaars in het onderhoud. In de woning is een warmte terug win ventilatiesysteem aanwezig. De warme lucht in de woning wordt gefilterd en komt weer terug in de woning. Dat scheelt u aanzienlijk in de stookkosten. Het appartement is energiezuinig gebouwd en heeft een energielabel A. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaars bedraagt € 78,04 per maand en er is een meerjaren onderhoudsplan aanwezig.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Staringlaan 1-G te Waddinxveen

€250.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring