Stationsstraat 49 te Waddinxveen

€725.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Stationsstraat 49 te Waddinxveen

€725.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zeer degelijk en solide gebouwd, tuin op het zuiden, 7 grote slaapkamers waarvan één op de begane grond, 1180 m³ inhoud, een gebruiksoppervlakte “wonen” van 315 m² en een perceel eigen grond van 800 m²….. dit noemen wij “een woning met mogelijkheden”! Het woonhuis is prachtig centraal gelegen nabij het oude brugcentrum en op korte afstand van het nieuwe winkelcentrum “Gouweplein”. Het bus- en treinstation is aan het einde van de straat. Parkeergelegenheid is er natuurlijk op eigen terrein en direct voor de deur is er openbare parkeerruimte. De woning is oorspronkelijk gebouwd met aan beide zijden van het pand een garage, waarvan er nu één geheel verbouwd is tot slaapkamer met luxe badkamer. Dit was mogelijk door het riante oppervlakte van circa 365 x 755 cm. De woning zelf heeft een maximale breedte van 19,5 meter bij een diepte van circa 12,5 meter. De begane grond is ingedeeld met een grote zitkamer en eetkamer, een woonkeuken met bijkeuken en stookruimte en dan de eerder beschreven slaapkamer met aangrenzende badkamer. De eerste verdieping kent een indeling met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Op zolder zijn vervolgens slaapkamer 6 en 7 terug te vinden met daarbij nog enorm veel bergruimte in kasten en onder de schuine kap van het huis. De achtertuin heeft oppervlakte van circa 375 m² en is gelegen op het zonnige zuiden.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Globale indeling:
Via de 5 meter diepe en verzorgde voortuin toegang tot de woning. De hal is voorzien van een vide waarbij er een enorm gevoel van ruimte ontstaat door de hoogte van ruim 5 meter. De hardhouten bordestrap geeft toegang tot de eerste verdieping. In de hal is verder een ruime garderobe, een meterkast (18 groepen) en een toiletgroep aanwezig. Onder een gedeelte van de hal bevindt zich de kelder die een oppervlakte heeft van 11 m² en een stahoogte van ruim 2 meter. De hal geeft verder toegang tot de slaapkamer, de keuken en de woonkamer.
De zithoek van de woonkamer is aan de voorzijde van het huis gesitueerd, onder een verlaagd plafond met inbouwspots. Vanuit de woonkamer is er zicht op de levendige locatie rondom het gemeentehuis. Aan de achterzijde treft u de eetkamer die een gevelbreedte heeft van ruim 8 meter. Aan deze zijde is er veel daglicht inval door de ligging op het zuiden. Vanuit hier is er toegang tot de bijzonder ruime achtertuin met onderheid terras.
De begane grond is verder ingedeeld met een gezellige eetkeuken, waarbij het zitgedeelte aan de tuin grenst. Een fijne plek waar de verhalen van de dag tijdens het koken besproken worden.
Vanuit de eetkeuken is er ook toegang tot de tuin. De achtergevel is voorzien van een drietal elektrische zonneschermen.

Eerste verdieping

Het gedeelte naast de keuken heeft voornamelijk een praktische functie. Er is namelijk een bijkeuken met wasbak en aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger, een extra garderobe, een stookruimte met cv ketel en warmwaterboiler en diverse vaste kasten. Tevens hier vandaan toegang tot de badkamer die hoort bij de slaapkamer in de voormalige inpandige garage. De luxe badkamer is ingedeeld met een urinoir, hangend closet, inloopdouche en een badkamermeubel. De ventilatie en het daglicht zijn geregeld middels een elektrisch dakvenster. De slaapkamer heeft een afmeting van 3,5 x 4,5 meter en is voorzien van een aantal vaste (schuifdeuren) kasten. In de zijgevel is een breed kozijn aanwezig, zodat het een volwaardige slaapkamer is met voldoende daglicht en ventilatie. Via de gang toegang tot de kelder, de keuken en de hal aan de voorzijde.

Tweede verdieping

Via de bordestrap toegang tot de eerste verdieping. Een niveau lager dan de verdieping (circa 4 treden) komen we de eerste van de vier slaapkamers tegen. Deze bevindt zich dus aan de voorzijde van het woonhuis en heeft een afmeting van circa 300 x 425 cm. De tweede slaapkamer op de verdieping heeft een afmeting van 300 x 450 cm en bevindt zich aan de achterzijde. Deze kamer is gelegen op het zuiden en daarom voorzien van een elektrisch rolluik. Tussen slaapkamer twee en drie zijn twee badkamers aanwezig. De eerste badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet, terwijl de tweede badkamer een ligbad heeft. Tevens is de tweede badkamer bereikbaar vanuit kamer drie, de ouderslaapkamer. Deze kamer is voorzien van een balkon van 5 m², welke afgesloten kan worden middels een rolluik. De afmeting van de slaapkamer is 390 x 525 cm. De vierde en tevens laatste kamer op de verdieping heeft een afmeting van 510 x 300 cm. Onder de trap naar de zolder is een praktische trapkast aanwezig.

De zolder biedt aan beide zijden van het huis een zeer riante slaapkamer. Slaapkamer 6 (westgevel) heeft een vloeroppervlakte van 300 x 725 cm (535 op 1,5 meter hoogte). De slaapkamer aan de oostgevel is met zijn afmeting van 390 x 725 zelfs bijzonder ruim te noemen. De overloop tussen de beide kamers is verder ingedeeld met een inloopkast, twee vaste kasten en de bekende opbergruimtes onder de schuine kap van het huis.

Bijzonderheden: In het huis zijn 3 airconditionings aanwezig. De eerste twee zijn geplaatst in de eetkamer en de slaapkamer op de begane grond. De derde in de ouderslaapkamer op de verdieping. De garage aan de oostkant van het huis is verwarmd en bereikbaar middels een elektrische garagedeur en een loopdeur vanaf de tuinzijde. De woonkamer is 1s voorzien is van een elektrische open haard. De oplevering is in overleg, maar desgewenst snel leverbaar.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Stationsstraat 49 te Waddinxveen

€725.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring