Sweelinckhof 46 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Sweelinckhof 46 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een aansprekend huis Het komt wel eens voor dat een huis zoveel leuke details bevat dat het lastig is om een keuze te maken om er één onderdeel uit te pikken. De ruime, vijf kamers tellende eengezinswoning aan het Sweelinckhof 46 is daar een treffend voorbeeld van. Kunststofkozijnen aan de voorzijde en op de 2 dakkapellen, een ruime luxe keuken, een prachtige badkamer, de uitgebouwde woning of de rustige, gemoedelijke omgeving? U moet maar gewoon doorlezen en zelf kiezen wat u het meeste aanspreekt.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De woning op nummer 46 oogt met de moderne onderhoudsarme voortuin vriendelijk. De kozijnen en de voordeur in de gevel zijn van kunststof maar hebben de uitstraling van hout. U komt de woning binnen in een ruime hal. Op de vloer liggen plavuizen die op de hele begane grond zijn doorgelegd. In de hal vindt u het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de toegang naar de woonkamer. wanneer u de woonkamer betreedt ervaart u een zee van ruimte. De woning is richting de tuin uitgebouwd en dat maakt de woonkamer uiterst comfortabel. Het zitgedeelte is aan de voorzijde bij de haard gesitueerd. De ramen aan de voorzijde bieden uitzicht op de straat. De eetkamer bevindt zich aan de andere zijde van de kamer. Hier is ook de entree naar de luxe keuken. Ook hier plukt u de vruchten van de uitbouw want de keuken is met een lengte van krap vijf meter lekker ruim. De keuken is luxe uitgevoerd. Zo is alle apparatuur waaronder een ingebouwde koffiemachine van het merk Siemens.

Eerste verdieping

De trap in de hal brengt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers. De twee grote kamers hebben allebei een vaste kast. De voorzijkamer is thans als kastenkamer in gebruik. Ook de badkamer is op deze etage gesitueerd. De met veel smaak betegelde (Cando tegelpanelen) ruimte is voorzien van een douche compleet met jetstreams. Dit geeft douchen een geheel andere dimensie. Een mooie wastafel met meubel, mechanische ventilatie en een designradiator maken de badkamer helemaal af. Op de overloop van deze verdieping is ook een separaat toilet aanwezig.

Tweede verdieping

De zolderetage is voorzien van een dakkapel zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Het gevolg hiervan is dat er een volwaardige etage is ontstaan. De met vrolijke tinten uitgevoerde kamer kan als slaapkamer of als hobby cq werkkamer worden gebruikt. Op de overloop is ruimte voor de wasmachine en droger. De woning is heerlijk comfortabel maar daar merkt u qua energiekosten nauwelijks iets van. De woning is prima geïsoleerd en het op het dak liggen zonnecollectoren die de kosten verder drukken.

Tuin

Via de keuken of de schuifpui in de woonkamer bereikt u de tuin. Deze tuin op het noorden is onderhoudsarm en voorzien van een overkapping bij de berging. In de berging is ruimte om er uw fietsen neer te zetten. Tevens is de tuin ontsloten door een achterom. Sweelinckhof is een rustige doodlopende straat dus er is nooit doorgaand verkeer. Aan de overzijde van uw woning zijn de winkels van Groenvoorde. Dat is makkelijk als u iets vergeten bent. Verder zijn er diverse scholen in de buurt en bent u met de auto zo op de A12 en A20.

Bijzonderheden: Het woonhuis is voorzien van diverse kunststofkozijnen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en een moderne cv-ketel een aanzienlijk geeft aan het wooncomfort. Teven zitten erop deze onderdelen/werkzaamheden nog garantie. De oplevering van deze woning is gekoppeld aan nieuwbouw, waardoor verkoper voorlopig een indicatie afgeeft voor de oplevering van dit huis. De indicatie is momenteel eind mei/ begin juni 2020.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Sweelinckhof 46 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring