Tollenslaan 51 te Waddinxveen

€229.500,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Tollenslaan 51 te Waddinxveen

€229.500,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dit royale 3-kamer appartement is gelegen op de vierde woonlaag van een mooi verzorgd appartementencomplex. Het ruime balkon is gelegen op het zuiden en biedt daarmee de gehele dag zon. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon is er leuk vrij uitzicht over een deel van Waddinxveen-Noord. Het complex is gebouwd rond 1967 en heeft een inhoud van circa 280m³. De gebruiksoppervlakte bedraagt 88m². Het appartement is gelegen in nabijheid van diverse winkels, openbaar vervoer (bus- en treinstation), scholen en het natuurgebied ‘Gouwebos’. Het gebouw wordt goed onderhouden en er is een actieve VvE. Er is voldoende parkeergelegenheid op het openbare parkeerterrein. In de benedenbouw beschik je over een ruime berging met een vloeroppervlak van 8,50m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Algemene ruimtes:
Centrale hal met bellenbord, brievenbussen en intercom. De entree naar de bergingen, trappenhuis en de liften is niet vrij toegankelijk, maar afgesloten met een elektrisch bediende deur. Zowel de centrale hal op de begane grond, als ook die op de verdieping is goed onderhouden, grotendeels betegeld en maakt een verzorgde indruk. Liftdeuren en deuren naar de galerij openen automatisch voor optimale toegankelijkheid. De galerij is schoon en netjes. Kortom, aan de Tollenslaan is het plezierig thuiskomen.

Appartement:
Het appartement heeft een centraal geplaatste gang, voorzien van garderobenis en meterkast. Vanuit de gang kom je in de grote hal, van waaruit er toegang is tot de diverse andere ruimtes.
De woonkamer is heerlijk ruim en vormt een geheel met de open keuken. Het gezamenlijk oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt maar liefst 40,00m². Er is veel lichtinval door de grote ramen aan de voorzijde en de schuifpui aan de achterzijde.
De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van een oven, elektrische kookplaat, afzuigkap en close-in boiler voor direct warm water. Onder een werkblad bevindt zich de wasmachineaansluiting.
Er zijn twee slaapkamers in het appartement. De grootste kamer is aan de achterzijde. Deze kamer heeft ook een deur naar het balkon. De andere slaapkamer bevindt zich aan de galerijzijde. Deze kamer is voorzien van vaste kasten en in een van deze kasten bevindt zich de 80 liter boiler.
De badkamer is door de tijd heen vergroot, zodat er plek is voor een hoekbad (whirlpool ) en inloopdouche met douchedeur. Verder is er een wastafel met meubel en nog een extra wandmeubel. In de badkamer is een verlaagd plafond met inbouwspots aanwezig. De vloer en wanden in de douche zijn betegeld, de andere wanden zijn voorzien van behang. Er is mechanische ventilatie aanwezig.
Het toilet is voorzien van een vrij hangend closet en fontein en ook hier is gekozen voor behang als wandafwerking.

Bijzonderheden:
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is € 180,00 per maand. Dit is inclusief een voorschot stookkosten van € 50,00.
Grotendeels voorzien van dubbel glas. Alleen de bovenlichten zijn enkel glas, evenals twee kleine ramen in de slaapkamer aan de balkonzijde.
Gevelisolatie aan galerijzijde.
De woning heeft geen gasaansluiting, daarmee geen gasverbruik en vastrecht.
Warmwatervoorziening d.m.v. 80 liter boiler (eigendom).
Schuifpui in de woonkamer zorgt voor optimale toegankelijkheid van het balkon en extra licht.
Badkamer is vergroot en beschikt over bad en douche.

Afmetingen:
Woonkamer 6,86 x 3,81m (26,20m²)
Keuken 3,81 x 3,63m (13,80m²)
Slaapkamer 1 3,13 x 4,34m (13,60m²)
Slaapkamer 2 3,63 x 3,28m (11,00m²)
Badkamer 2,19 x 2,30m ( 5,00m²)
Hal 3,53 x 1,95 m ( 6,90m²)
Entree 3,63 x 1,00m ( 3,60m²)
Balkon 8,75x 1,25 m (11,00m²)
Berging 4,53 x 1,87m ( 8,50m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Tollenslaan 51 te Waddinxveen

€229.500,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring