Tollenslaan 59 te Waddinxveen

€215.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Tollenslaan 59 te Waddinxveen

€215.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Wij verzoeken u om bij belangstelling zich per MAIL aan te melden voor bezichtiging. Gezien het grote aantal aanmeldingen kunt u zich nu alleen nog aanmelden voor plaatsing op de reservelijst. Dit royale 4-kamer appartement is keurig onderhouden en gelegen op de vierde woonlaag van een mooi verzorgd appartementencomplex. De moderne L-vormige keuken is vernieuwd in 2013, de badkamer is in 2008 samengevoegd met het toilet en daarbij voorzien van ligbad met douchemogelijkheid. Het ruime balkon is gelegen op het zuiden en biedt daarmee de gehele dag zon. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon is er leuk vrij uitzicht over een deel van Waddinxveen -Noord. Het complex is gebouwd rond 1967 en heeft een inhoud van circa 282m³. De gebruiksoppervlakte bedraagt 87m². Het appartement is gelegen in nabijheid van diverse winkels, openbaar vervoer (bus- en treinstation), scholen en het natuurgebied ‘Gouwebos’. Het gebouw wordt goed onderhouden en er is een actieve VvE. Er is voldoende parkeergelegenheid op het openbare parkeerterrein. In de benedenbouw beschik je over een ruime berging met een vloeroppervlak van 8,40m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Algemene ruimtes:
Centrale hal met bellenbord, brievenbussen en intercom. De entree naar de bergingen, trappenhuis en de liften is niet vrij toegankelijk, maar afgesloten met een elektrisch bediende deur. Zowel de centrale hal op de begane grond, als ook die op de verdieping is goed onderhouden, grotendeels betegeld en maakt een verzorgde indruk. De galerij is schoon en netjes. Kortom, aan de Tollenslaan is het plezierig thuiskomen.

Appartement:
Het appartement heeft een centraal geplaatste gang, voorzien van vaste kast en meterkast. Vanuit de gang kom je in de grote hal, van waaruit er toegang is tot de diverse andere ruimtes. Deze centrale hal is voorzien van een verlaagd plafond met inbouwspots. De ruimte tussen dit verlaagde plafond en de originele hoogte is heel slim geschikt gemaakt als bergvliering, zodat je hier nog diverse spullen een plek kunt geven. Deze opbergruimte is via luiken vanuit twee slaapkamers toegankelijk gemaakt.
De woonkamer is heerlijk ruim en vormt een geheel met de open keuken. Het gezamenlijk oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt maar liefst 40,00m². Er is veel lichtinval door de grote ramen aan voor - en achterzijde.
De keuken is L-vormig opgesteld. Er is veel bergruimte in deze keuken, onder meer door de aanwezigheid van een praktische apothekerskast en carrouselkast in de hoek. Verder is de keuken voorzien van een vaatwasser, koel-/vriescombi, combi-magnetron, 5-pits gaskookplaat en recirculatie afzuigschouw. De wasmachine en wasdroger zijn netjes achter deurtjes in de keuken geïntegreerd. Deze beide apparaten worden ter overname aangeboden.
Op de vloer van woonkamer, keuken, hal en slaapkamer aan de voorzijde ligt een houten vloer met white wash afwerking, hetgeen de woning een sfeervolle, landelijke uitstraling geeft.
Er zijn drie slaapkamers in het appartement. De grootste kamer is aan de galerijzijde. Deze kamer beschikt over twee vaste kasten. In een van deze kasten is de 120 liter boiler ondergebracht. De twee andere kamers bevinden zich aan de achterzijde. Vanuit de kleinste kamer is er toegang tot het balkon.
De badkamer en toilet zijn door de tijd heen samengevoegd tot 1 ruimte. De badkamer is mooi verzorgd, geheel betegeld en voorzien van ligbad met thermostaatkraan en douchemogelijkheid, wastafel, apart meubel voor handdoeken en dergelijke en vrij hangend closet.

De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is € 174,00 per maand. Dit is inclusief een voorschot stookkosten.
Geheel voorzien van dubbele beglazing met uitzondering van de bovenlichten en voordeur.
Warmwatervoorziening door middel van een 120 liter boiler (eigendom).

Afmetingen:
Woonkamer 7,22 x 3,80m (27,45m²)
Keuken 3,80 x 3,26m (12,40m²)
Slaapkamer 1 3,26 x 3,71m (11,50m²)
Slaapkamer 2 4,11 x 2,29m ( 9,40m²)
Slaapkamer 3 3,13 x 1,98m ( 6,20m²)
Badkamer 2,29 x 1,26/2,15m ( 3,80m²)
Hal 3,56 x 1,98 m ( 7,00m²)
Entree 3,71 x 1,01m ( 3,75m²)
Balkon 8,47 x 1,25 m (10,80m²)
Berging 4,54 x 1,86m ( 8,40m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Tollenslaan 59 te Waddinxveen

€215.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring