Tollensstraat 14 te Gouda

€187.500,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Tollensstraat 14 te Gouda

€187.500,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een leuke woning op loopafstand van het centrum van Gouda gelegen in een knusse woonwijk. De woning is goed onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen in 2011. Aan de de achterzijde is de woning uitgebouwd met een keuken en berging en op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers. Aan beide zijden is een dakkapel geplaatst op de eerste verdieping. De woning heeft een woonoppervlak van circa 60m2 en een inhoud van 207m2. De woning is gelegen op eigen grond op een perceel van 56m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/hal met moderne meterkast (5 groepen + aardlekschakelaar) en trap naar eerste verdieping. De lichte doorzonwoonkamer met een doorgang naar de achterhal. Hier is de toiletruimte met fonteintje. In de uitbouw is de keuken is in opgesteld in hoekopstelling en voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie deur naar de achtertuin.

De betegelde achtertuin heeft een aangebouwde stenen berging achter de keuken.

Eerste verdieping

Ruime overloop met opstelplaats van de Intergas HR verwarmingsketel uit 2011 en de opstelplaats van de wasmachine. Er zijn 2 slaapkamers en een nieuwe badkamer. De badkamer heeft een wastafel en een douche.

De woning is in 2011 grondig opgeknapt en voorzien van een uitbouw en kunststof kozijnen en 2 woningbrede dakkapellen. Alle kozijnen zijn voorzien van HR++ isolatieglas en het woonkamer kozijn aan de voorzijde heeft een zonnescreen. In 2019 is de badkamer vervangen door de huidige bewoners. Onlangs is de woning voorzien van een slimme elektra en gasmeter.

Hierdoor is het onderhoud aan de woning minimaal. De woning is gelegen op loopafstand van het leuke centrum van Gouda. Voor parkeren is geen vergunning nodig en kan gewoon in de straat.

De oplevering is in overleg.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter
Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Tollensstraat 14 te Gouda

€187.500,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring