Tuinbouwweg 25 te Waddinxveen

€515.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Tuinbouwweg 25 te Waddinxveen

€515.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Aan de Tuinbouwweg bieden wij deze prachtige 2 - onder 1 kapwoning op één van de mooiste plekjes van de Triangel te koop aan. De woning is onderdeel van nieuwbouwproject Het Groene Lint, dat ligt aan de rand van de gebiedsontwikkeling Triangel. De totale gebruiksoppervlakte is 158 m2 verdeeld over 3 woonlagen, Ook is er een heerlijk royaal perceel van 294 m2. De woning is zeer energiezuinig en betreft een EPC 0,0 woning. De woning wordt uitgevoerd met een bodem warmtepomp, zonnepanelen en triple glas, ook worden de gevels extra geïsoleerd en wordt er warmte teruggewonnen uit douchewater en ventilatie.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Op de begane grond verdieping is er een riante living en een royale keuken. Tevens is de optionele erker aan de voorzijde in opdracht gegeven. De keuken heeft hiermee nog meer inrichtingsmogelijkheden. Standaard is er geen keuken inbegrepen in de koopprijs. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en de living bevindt zich aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer is de achtertuin te bereiken. De achtertuin ligt op het westen en is maarliefst 12,30 meter diep. Achter in de tuin staat een houten berging welke is voorzien van elektriciteit.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De tweede verdieping biedt plaats aan een voorzolder, een extra kamer en tevens de technische ruimte.

De woning betreft een EPC 0 woning van Klimaatgarant
Modern energieconcept
Bodemwarmtepomp A+++
Triple glas
Warmte terugwin installatie
Zonnepanelen
Vloerverwarming in de hele woning

De bodemwarmtepomp zorgt voor duurzame verwarming en koeling van de woning. De warmtepomp zorgt middels vloerverwarming en koeling voor een heerlijk warme woning in de winter en een koele woning in de zomer. De huurprijs voor de warmtepompinstallatie is € 147,86 per maand, koop je het systeem liever aan? De koopprijs van Klimaatgarant is € 16.458,-

Het Groene Lint wordt op één van de mooiste plekjes van Park Triangel gerealiseerd. Park Triangel staat inmiddels bekend als een zeer populaire nieuwbouwwijk in de Randstad én het Groene Hart. Juist de verscheidenheid van ruime en aantrekkelijke woningen in kleinschalige buurtjes maken Park Triangel tot een gewilde plek om te wonen. Daarbij komt dat u aan de ene kant een compleet stadscentrum binnen handbereik heeft en aan de andere kant een heel groot park. En zo’n park dichtbij uw twee-onder-eenkapwoning, maakt wonen in Het Groene Lint helemaal bijzonder. In het park kunt u heerlijk met de hond wandelen, joggen of gewoon lekker op uw gemak een beetje kuieren. En uw kroost leeft zich ondertussen uit in bijvoorbeeld het junglebos of de waterspeelplaats.

Er is gestart met de bouw van deze woning, naar verwachting zal de oplevering begin 2021 kunnen plaatsvinden

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Tuinbouwweg 25 te Waddinxveen

€515.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring