Valkenburgerlaan 99 te Boskoop

€415.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Valkenburgerlaan 99 te Boskoop

€415.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Via de karakteristieke ophaalbrug komt u op wellicht een van de mooiste lanen van Boskoop. De Valkenburgerlaan kent veelal luxe bebouwing en ligt prachtig aan een singel. Valkenburgerlaan 99 betreft een karakteristieke 2-onder-1 kapwoning, welke gebouwd is in 1933 op een perceel eigen grond van 171 m². De woning ligt aan de westkant van de straat en heeft daarmee ook zijn achtertuin op het westen. De tuin is bereikbaar via het zijpad langs het woonhuis en vanuit de keuken die gesitueerd is aan de achterzijde. Het woonhuis heeft met zijn hoge plafonds, de grote raamerker, de glas-in-loodramen en het houtenbalken plafond nog de echte “jarendertig” sfeer. Ook biedt het woonhuis een praktische kelder van 8 m² met een “stahoogte” van 1,78 meter en totaal 6 slaapkamers. De inhoud van de woning is ongeveer 550 m³ en het gebruiksoppervlakte (wonen) bedraagt circa 142 m². Het woonhuis is toendertijd goed gebouwd met degelijke bouwmaterialen. Ook de eigenaren zijn altijd erg zorgzaam geweest als het gaat om het onderhoud van de woning. Daarentegen dient het interieur door de nieuwe eigenaar volledig geüpdatet te worden. Graag nodig ik u uit om dit met eigen ogen te komen bekijken.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: De verzorgde voortuin van circa 750 x 450 cm met vaste planten en siergrind geeft toegang tot het woonhuis. Middels de verhoogde entree komt u bij de voordeur. De entree beschikt over een voor/tochtportaal (vestibule) met daarin de garderobe. Vanuit de centrale hal toegang tot de eerste verdieping, de kelder, het toilet, de keuken en de woonkamer. De gehele hal is voorzien van lambrisering en laminaat op de vloer. De woonkamer bestond oorspronkelijk uit een vóór-, en achterkamer gescheiden middels kamer-en-suite deuren. Nu is het een open ruimte van ruim 35 m² met aan de voorzijde een groot raamerker. Het plafond is voorzien van balken en aan de achterzijde staat nog een openhaardschouw. De keuken bevindt zich aan de achterzijde, in het verlengde van de hal/entree. De opstelling van de keuken is klein en eenvoudig, maar functioneert naar behoren. Achter de keuken is een nog een praktische bijkeuken aanwezig met daarin de opstelling voor de Nefit HR cv-ketel. Vanuit hier toegang tot de tuin. Onder de hal is een praktische en droge proviand kelder aanwezig die voorzien is van elektra. Er is een “stahoogte’ van circa 170 cm.

Eerste verdieping

Eerste verdieping. Via de opgang en de overloop heeft u toegang tot de 4 slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk circa 228 x 3.37, 346 x 250, 289 x 257 en 369 x 286 groot waarbij de eerste genoemde toegang heeft tot het dakterras en de laatst genoemde toegang tot het balkon aan de voorzijde. Kamer twee en drie zijn nog voorzien van vaste kasten. De eenvoudige badkamer is aan de voorzijde gesitueerd en is ingericht met een ligbad en een wastafel. De flinke elektrische boiler op zolder staat garant voor voldoende warm water. Op deze verdieping is daarbij een separaat toilet aanwezig.

Tweede verdieping

Tweede verdieping: Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze ruime verdieping is ingericht met veel bergruimte en 2 leuke slaapkamers. De beide slaapkamers zijn zo leuk doordat het plafond doorloopt tot in de nok en de plattegrond lekkers speels is.

Tuinen en ligging: De achtertuin ligt op het westen en is grotendeels bestraat. Via de zijkant van het huis is het openbaar gebied bereikbaar. De aangebouwde berging heeft een oppervlakte van circa 3.2 m² en achter de tuin loopt een smal slootje. Boskoop is gesitueerd aan beide oevers van de Gouwe en ligt daarbij tussen Alphen aan den Rijn in het noorden en Waddinxveen in het zuiden. Het dorp wordt in het westen begrensd door de gemeente Rijnwoude en in het oosten en zuidoosten door Reeuwijk en Bodegraven. De beide oevers van de Gouwe worden verbonden door een hefbrug die aan de oostzijde doorloopt in het Reijerskoop en aan de westkant in de belangrijkste verbindingsweg in Boskoop, de Zijde. Het woonhuis is gunstig gelegen nabij het centrum dicht bij het winkelcentrum en in de nabijheid van scholen, sport mogelijkheden, openbaar vervoer en uitvalswegen naar Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Bijzonderheden: De zeer degelijk gebouwde en onderheide woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en verkeert in een goede staat van onderhoud. De meterkast is voorzien van 5 groepen met een aardlekbeveiliging. De traplift die op de foto's soms zichtbaar is, is ondertussen verwijderd uit de woning. De oplevering is in overleg maar kan desgewenst snel plaatsvinden.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Valkenburgerlaan 99 te Boskoop

€415.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring