Van Lippe Biesterfeldlaan 16 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Van Lippe Biesterfeldlaan 16 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Uitdagende klusserswoning Openhuis: Dinsdag 31 mei van 19:00 tot 20:30 uur U bent van harte welkom om vrijblijvend en zonder afspraak een kijkje te komen nemen … Heb je de ambitie om je toekomstige woning zelf te verbouwen, geen concessies te hoeven doen door keuzes van de vorige eigenaar… en dus echt een eigen plek wil maken, kom dan eens kijken op de Van Lippe Biesterfeldlaan 16 te Waddinxveen. Deze ruime eengezinswoning ligt in Waddinxveen Noord en heeft een fijne tuin gelegen op het zuiden. Aan de voorzijde is er een weids uitzicht over het plein en achtergelegen plantsoen met water. De wijk is erg populair onder jonge gezinnen door de hoge mate van kindvriendelijkheid, veel groen en een ruim en licht karakter. De woning is gelegen in een rustig gedeelte van deze wijk en op een paar minuten loopafstand van een klein winkelcentrum met daarin onder andere de Albert Hein. Je parkeert er direct voor de deur. Het huis is in 1959 gebouwd op een perceel eigen grond van 121 m² en heeft een inhoud van circa 360 m². De gebruiksoppervlakte “wonen” is totaal ingemeten op 104 m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Globale Indeling:
Begane grond: Entree/hal, ruime (voor)hal met een meterkast, trapkast en eenvoudige toiletgroep. De hal geeft tevens toegang tot de eerste verdieping, de keuken en de woonkamer. De woonkamer heeft een afmeting van 3.50 x 7.20 meter, waarbij de keuken aan de achterzijde gesitueerd is. Deze eenvoudige keukenopstelling kan middels een eenvoudige muurdoorbraak grotendeels bij de woonkamer betrokken worden. De keuken geeft toegang tot de achtertuin op het zuiden met achterom en berging.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: De overloop op de verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De kamers hebben een afmeting van circa 350 x 379, 350 x 343 en 215 x 259 cm. De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en aan de achterzijde is er een balkon. In de kleinste slaapkamer is nu de cv-ketel gemonteerd, maar die kan naar zolder verplaatst worden. De badkamer heeft een afmeting van circa 211 x 230 cm en is voorzien van een ligbad, tweede toilet en een wasgelegenheid. Deze badkamer mag qua kleur niet geheel van deze tijd zijn, maar de kwaliteit ervan is gewoon zeer goed te noemen.

Tweede verdieping

Tweede verdieping: De tweede verdieping was tijdens de bouw een open zolder maar is daarna ingericht als slaapkamer met praktische voorzolder. De dakkapel zorgde daarbij voor extra licht in de slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een afmeting van 350 x 572 cm.

Ligging: De woning ligt in een woonwijk dichtbij een leuk speelveld langs de dijk, slechts enkele minuten lopen van een basisschool. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Ook het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar. De woning bevindt zich nabij de uitvalswegen naar de snelwegen in de Randstad.

Omgeving: Waddinxveen is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft ruim 25.000 inwoners. Het dijkdorp ontstond in de 13e eeuw als veenontginning op de westoever van de Gouwe. Waddinxveen is vooral bekend vanwege de Waddinxveense hefbrug (1936) over de Gouwe. Verder staat Waddinxveen van oudsher bekend om de meubelfabrieken en stroopwafelbakkerijen die er nog steeds gevestigd zijn. In het zuiden van de gemeente ligt een deel van de Zuidplaspolder. In het noorden bevindt zich het Gouwebos, een groene buffer tussen Waddinxveen en Boskoop.

Bijzonderheden: Verkoper heeft het object reeds bouwkundig laten keuren en geïnteresseerden kunnen dit rapport desgewenst inzien. In de koopovereenkomst zal naast een uitgebreide ouderdomsclausule ook een clausule worden opgenomen dat verkoper het woonhuis zelf nooit bewoond heeft (bewindvoering /niet-zelfbewoningsclausule).

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Van Lippe Biesterfeldlaan 16 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring