Van Mecklenburg Schwerinlaan 30 te Waddinxveen

€265.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Van Mecklenburg Schwerinlaan 30 te Waddinxveen

€265.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze hoekeengezinswoning ligt op een royaal perceel op een leuke plek, centraal in Waddinxveen. Je woont hier op loopafstand van diverse winkels, scholen en openbaar vervoer. Je ervaart bij dit woonhuis veel vrijheid door de ruime voor-, zij- en achtertuin. Je beschikt over een sfeervolle, lichte doorzon woonkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolderverdieping. Kunststof kozijnen met dubbel glas op de begane grond en eerste verdieping. De entree, eerste verdieping en trappenhuis zijn recent op mooie wijze gerenoveerd, net als het sanitair. De keuken en de twee dakkapellen zijn verouderd.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Je komt bij deze woning binnen in een ruime en lichte hal. Hier is de trapopgang naar de verdieping. Onder de trap bevindt zich een trapkast met daarin de moderne groepenkast. Verder is hier ook de toiletruimte.
De gang en trapopgang zijn geheel gestuukt, zowel wanden als plafond. De radiator is voorzien van een ombouw en er zijn nieuwe binnendeuren met nieuw deurbeslag toegepast. Alles is uitgevoerd in neutrale, witte kleur. Het toilet is geheel betegeld en uitgevoerd met staand closet.
Een deur geeft toegang tot de woonkamer. Direct valt op dat het heel licht is in huis. Dit komt door het gebruik van lichte kleuren, maar vooral door de grote ramen in voor- en achtergevel. Het extra raam in de zijgevel maakt dat je leuk de straat in kijkt. De woonkamer beschikt over een open haard en halfopen keuken. De keuken is L-vormig opgesteld en beschikt over een oven, vierpits gaskookplaat en afzuigschouw, losse koel-/vriescombi en losse vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang naar de tuin.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers. Verder een badkamer en apart tweede toilet. Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt en mooi afgewerkt. Alle elektra is op deze verdieping vervangen en daarbij is nieuw schakelmateriaal toegepast. Ook hier allemaal nieuwe binnendeuren met nieuw deurbeslag. In het plafond naar de tweede verdieping en in de muur tussen de twee grote slaapkamers is isolatie toegepast. Op de vloer ligt overal hetzelfde laminaat en dit is drempelloos gelegd, zodat dit een mooi geheel vormt. Het toilet is hangend uitgevoerd. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en vloerverwarming. De badkamer en beide toiletten zijn uitgevoerd met hetzelfde tegelwerk, waardoor dit ook een mooi geheel vormt.

Tweede verdieping

Via de witgeverfde houten trap kom je op de tweede verdieping. Hier bevindt zich een open zolderruimte met zowel voor als achter een dakkapel. Een prima ruimte om desgewenst een aparte slaapkamer te maken. Er is een wasmachineaansluiting en de opstelplaats voor de CV-combiketel (bouwjaar 2017) is hier.

Tuin

De woning ligt op een ruim perceel van 211,00m². Zo is er een diepe voortuin, waardoor de woning een mooi stuk vanaf de straat ligt. De voortuin is grotendeels voorzien van lage rozenstruiken. De tuin naast het huis is iets meer dan twee meter breed en dat geeft prima mogelijkheden voor extra opbergruimte en hier is ook een looppad naar de achtertuin. De achtertuin is door de ligging op een hoek daarmee ook breder dan normaal. De tuin is bijna 11 meter diep en ruim 8 meter breed en dat geeft heerlijk veel ruimte. De tuin is grotendeels voorzien van klinkerbestrating en er is een deel kunstgras aanwezig. Achter in de tuin staat een stenen berging en er is een achterom. De schuur heeft onderhoud nodig.

Heerlijk groot perceel met brede zijtuin zorgt voor vrije ligging.
De woning is op de begane grond en eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
Moderne groepenkast met 9 groepen.
Eerste verdieping recent gerenoveerd, inclusief hal en trappenhuis.
Apart tweede toilet op de eerste verdieping.
Twee dakkapellen op zolder verkeren in verouderde staat.
CV-combiketel vernieuwd in 2017.

Ligging:
De woning ligt in een rustige straat midden in Waddinxveen en daarmee op korte afstand van alle voorzieningen. Recent zijn alle straten en trottoirs vernieuwd en zijn de parkeerplaatsen nieuw ingericht. Openbaar vervoer (trein en bus) is op een paar honderd meter afstand bereikbaar. Ook veel winkels waaronder KW-Plein en het nieuwe winkelcentrum Gouweplein zijn op loopafstand te vinden.

Afmetingen:
Woonkamer 6,83 x 3,50m (24,00m²)
Keuken 2,66 x 2,05m ( 5,45m²)
Slaapkamer 1 3,55 x 4,19m (14,90m²)
Slaapkamer 2 3,57 x 2,57m ( 9,15m²)
Slaapkamer 3 2,56 x 2,05m ( 5,25m²)
Badkamer 2,05 x 1,05m ( 2,15m²)
Zolderruimte 5,77 x 4,85m (20,00m²)
Tuin 10,55 x 8,35m (88,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Van Mecklenburg Schwerinlaan 30 te Waddinxveen

€265.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring