Van Swaanswijckstraat 21 te Moerkapelle

€560.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Van Swaanswijckstraat 21 te Moerkapelle

€560.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Ruimte met een kapitale R Wie op zoek is naar een ruime woning heeft met deze geschakelde woning aan de Van Swaanswijckstraat 21 zijn of haar nieuwe woonplek gevonden. De woning beschikt over 6 kamers, het gevoel van ruimte wordt nog eens versterkt door het vrije uitzicht over de polder. Met recht ruimte met een kapitale R. Deze woning aan de rand van Moerkapelle ligt wel centraal. In het centrum van Moerkapelle bevindt zich een kleinschalig winkelcentrum waar u prima terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Verder is er een lagere school en bushalte. Het dorp ligt tegen het Bentwoud aan met veel groen en volop wandel- en fietsmogelijkheden. Dankzij de centrale ligging ten opzichte van invalswegen en de A12/A20 bent u snel verbonden met omliggende plaatsen als Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Alphen en Utrecht waar u terecht kunt voor grotere aankopen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De woningen in de Van Swaanswijckstraat zijn via de garages met elkaar verbonden. Zo tonen deze huizen die in het begin van deze eeuw zijn gebouwd bijna als vrijstaande woningen. U kunt eenvoudig op eigen terrein naast uw voortuin parkeren. De centrale hal zet de toon voor wat u in de rest van de woning bijna overal aantreft: comfortabele ruimte. In de hal is er de trap naar de bovenverdieping, het toilet, de meterkast en de deur naar de woonkamer. Op de vloer ligt een mooi visgraatparket die in de woonkamer is doorgelegd.

De woonkamer heeft een flinke afmeting en is aan de voorzijde voorzien van een brede erker. In de hoek is de open haard zonder twijfel de eyecatcher. Het geeft de woonkamer een knusse en warme uitstraling. Aan de achterzijde van de woonkamer geven openslaande deuren toegang tot de ruime tuin. Tevens grenst aan de achterzijde van de woonkamer de deur naar de L-vormige keuken. Deze wit uitgevoerde keuken is van alle gemakken voorzien. Kookliefhebbers zullen bij het zien van het vijfpits gasfornuis hun hart ophalen. De keuken heeft niet alleen uitzicht op, maar ook een toegangsdeur tot de tuin.

Maar er is nog één deur in de keuken. Via deze deur komt u in de garage. Echter, de huidige bewoners hebben van deze garage deels een extra kamer gemaakt. Deels, want de voorzijde is als berging in gebruik. Omdat er een raam is aangebracht is er een volwaardige kamer ontstaan.

Eerste verdieping

Bij de trap in de hal moet u even naar boven kijken. Dan ziet u het trappenhuis en de twee open houten trappen die u naar de verdiepingen brengen. De eerste trap voert naar de L- vormige overloop. Deze ontsluit drie slaapkamers waarvan de master bedroom aan de voorzijde van de woning gelegen is. Ook vindt u op deze etage de badkamer. Deze is voorzien van een zeer ruime inloopdouche, twee losse wastafels en een toilet.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is er als eerste een gesloten ruimte voor uw wasmachine en droger. Maar daarnaast is er nog een zesde kamer. Deze is niet alleen ruim maar door de hoeveelheid ramen ook enorm licht. Tevens heeft u hier toegang tot het immense terras. Inderdaad ruimte met die kapitale R weet u nog?

Tuin

Terug naar de begane grond besluiten we de tekstuele rondleiding in de tuin. Deze is voorzien van één groot houten terras. Met het uitzicht over de polder kunt u hier in alle privacy van de ruimte genieten.

Het terras aan de achtergevel is gedeeltelijk onderheid.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Van Swaanswijckstraat 21 te Moerkapelle

€560.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring