Vijverlaan 3 te Waddinxveen

€350.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Vijverlaan 3 te Waddinxveen

€350.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Twee rechterhanden gezocht! Deze royale eengezinswoning is opzoek naar een paar enthousiaste klussers die van deze woning een droomwoning maken. Het huis is gelegen in een rustige straat met vrij uitzicht aan de voorzijde en een grote tuin van circa 29 meter diep (oosten) aan de achterzijde. Ook ligt het huis op korte (loop)afstand van allerhande voorzieningen, zoals het nieuwe winkelcentrum, openbaar vervoer, scholen en sportfaciliteiten. Het woonhuis is rond 1958 gebouwd op een perceel (eigen) grond van 266 m². De inhoud van de woning bedraagt ongeveer 417 m² en de gebruiksoppervlakte (wonen, inclusief de zolder) is ingemeten op 123 m². We nodigen u uit om eens uitvoerig te kijken naar de fotopresentatie van dit huis. De foto’s zijn samen met de 2D en 3D plattegronden te vinden op deze site. Ben je enthousiast geworden? Bel ons dan voor een uitgebreide bezichtiging.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Aan de voorzijde heeft de woning een ruime en verzorgde tuin. Toegang tot de woning middels deze tuin. Royale hal met meterkast, trapopgang, trapkast en eenvoudige toiletruimte. De hal geeft verder toegang tot de keuken en woonkamer.
De doorzon-woonkamer is voorzien van grote raampartijen met veel daglicht toetreding, wat weer bijdraagt aan het lichte karakter van de woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je verder een mooi vrij uitzicht. De afmetingen van de ruimtes zijn circa 3.33/3.79 x 7.96 meter. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en kan op eenvoudige wijze bij de woonkamer betrokken worden middels een muurdoorbraak. De huidige keukenopstelling is eenvoudig qua uitvoering maar zeker nog heel wat jaartjes goed te gebruiken. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

De overloop geeft toegang tot de 4 slaapkamers en de centraal gelegen badkamer De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en de kleine slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een leuk balkon. De afmetingen zijn respectievelijk 2.66 x 2.60, 3.31 x 3.52, 3.80 x 3.29 en 2.11 x 2.33 cm. Deze laatste kamer is klein maar goed te gebruiken als kantoor of hobbykamer. Op de overloop is nog een praktische overloopkast aanwezig.

Tweede verdieping

Vaste trap naar de tweede verdieping. De ruime voorzolder geeft toegang tot een berging met daarin de cv-installatie (Agpo combiketel, bjr dec 2006) en de slaapkamer. De slaapkamer is vergroot middels een kunststof dakkapel. Deze kamer heeft een vloerafmeting van 3.05/3.79 x 5.58 meter. Verder veel bergruimte achter de knieschotten.

Tuinen: De voortuin heeft een afmeting van ongeveer 6.5 x 5 meter en is gelegen op het westen. Aan de achterzijde is de diepte van de tuin ongeveer 29 meter wat natuurlijk veel mogelijkheden biedt. Denk bijvoorbeeld aan een extra berging of mooie veranda. Er is hier veel mogelijk.

Ligging: De woning ligt in een rustige straat in de Bomenwijk, waar alleen bestemmingsverkeer doorheen rijdt. Vrij uitzicht over de vijver en groenvoorziening. De plek is mooi centraal in Waddinxveen. Parkeergelegenheid is er direct voor de deur. Het station voor bus en trein bevindt zich op loopafstand en het nieuwe winkelcentrum is eveneens lopend bereikbaar. Allerhande sportvoorzieningen, zoals voetbal, zwembad, hockey, tennis, korfbal, enzovoorts zijn om de hoek te vinden. Ook een gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school liggen op loopafstand. In de wijk zijn voor kleine en grotere kinderen prima speelgelegenheden. Met de auto ben je vanaf de Vijverlaan in no-time bij de A12 en A20.

Omgeving: Waddinxveen is een groeigemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft ruim 30.000 inwoners. Het dijkdorp ontstond in de 13e eeuw als veenontginning op de westoever van de Gouwe. Waddinxveen is vooral bekend vanwege de Waddinxveense hefbrug (1936) over de Gouwe. Verder staat Waddinxveen van oudsher bekend om de meubelfabrieken en stroopwafelbakkerijen die er nog steeds gevestigd zijn. In het zuiden van de gemeente ligt een deel van de Zuidplaspolder. In het noorden bevindt zich het Gouwebos, een groene buffer tussen Waddinxveen en Boskoop.

Bijzonderheden: Verkoper heeft het object reeds bouwkundig laten keuren en geïnteresseerden kunnen dit rapport desgewenst inzien. In de koopovereenkomst zal naast een uitgebreide ouderdomsclausule ook een clausule worden opgenomen dat verkoper het woonhuis zelf nooit bewoond heeft (niet-zelfbewoningsclausule). De gebruiksoppervlakte (wonen) van het huis is ingemeten op 94,8 m²en de overige inpandige ruimte( zolder) op 28.2 m². Volgens de meetinstructie mogen deze niet bij elkaar opgeteld worden, omdat de zolder 1.93 m hoog is ipv de minimale hoogte van 2.0 m.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Vijverlaan 3 te Waddinxveen

€350.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring