Vondellaan 27 te Waddinxveen

€239.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Vondellaan 27 te Waddinxveen

€239.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze hoekeengezinswoning ligt op een leuke locatie in de Vondelwijk, direct nabij allerhande voorzieningen. Er is een diepe, zonnige achtertuin en extra brede voortuin bij de woning beschikbaar. Aan de buitenzijde verkeert de woning in goede staat. Zo zijn alle kozijnen, ramen en deuren van het huis in 2017 op professionele wijze vervangen voor kunststof exemplaren met overal HR++ beglazing en moderne kantel/kiepramen. Rabatdelen aan de buitenzijde zijn door de tijd heen vervangen voor metselwerk en daarmee is de buitenzijde van het huis onderhoudsvriendelijk uitgevoerd. Het huis dient aan de binnenzijde nog gemoderniseerd en naar eigen smaak afgewerkt te worden.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Je komt deze woning binnen in een gang met links de meterkast. Vervolgens de open wit geverfde trap naar de eerste verdieping en een toiletruimte met vrij hangend closet.
Vanuit de gang kom je in de heerlijk lichte woonkamer. Lichtinval is er door de grote ramen in voor- en achtergevel, maar ook door het extra raam in de zijmuur. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloertegels. De keuken is in het verleden open gemaakt. Deze is L-vormig uitgevoerd. Een deur geeft toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

Overloop met open trap naar zolderverdieping. Op de overloop is een vaste kast aanwezig voor praktische bergruimte. Er zijn drie slaapkamers op deze verdieping, waarbij de beide grote slaapkamers beschikken over een inbouwkast. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van douchehoek, wastafel en urinoir.

Tweede verdieping

Bij deze woning is de tweede verdieping een open zolderruimte. Aan de achterzijde is een dakkapel en Velux dakvenster aanwezig. Hier is ook de opstelplaats van de CV-combiketel (2013) en de wasmachineaansluiting. Achter knieschotten is bergruimte gemaakt. Deze zolder is prima geschikt om er een aparte slaapkamer te maken.

Tuin

De achtertuin is met ruim 11 meter lengte mooi diep en biedt zowel zon als schaduw. Door de lengte van de tuin is het goed mogelijk om de woning uit te bouwen en daarmee nog een ruime tuin beschikbaar te houden. De tuin is eenvoudig aangelegd en voorzien van tegels en enkele borders. Achterin de tuin staat een stenen berging met 6,50m² oppervlak, welke is voorzien van elektra. Er is een achterom aanwezig.
De voortuin is opvallend groot. Naast het huis is er een mogelijkheid om auto, boot of caravan op eigen terrein te plaatsen. De voortuin is grotendeels voorzien van tegels en siergrind.

Mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.
Kunststof kozijnen, ramen en deuren vernieuwd in 2017.
Dakkapel eveneens voorzien van kunststof kozijn.
Voor- en achtergevel zijn geheel voorzien van metselwerk in plaats van rabatdelen.
Daarmee is buitenzijde onderhoudsvriendelijk uitgevoerd.
CV-combiketel vernieuwd in 2013.
Begane grondvloer uitgevoerd in beton, tussenvloeren zijn van hout.

Ligging:
De woning ligt in een rustige straat in de Vondelwijk in Waddinxveen-Noord. Er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur of eventueel op eigen terrein. In de afgelopen jaren is de straat gerenoveerd, waarbij alle bestrating is vernieuwd. Openbaar vervoer (trein- en busstation) is op circa 300 meter afstand aanwezig. Het betreft een kindvriendelijke buurt. Zo zijn er diverse speelvoorzieningen in de directe nabijheid en verschillende basisscholen bevinden zich op korte afstand. Er zijn diverse buurtwinkelcentra op korte afstand, zoals Luifelbaan, KW-Plein en Groensvoorde. Ook het Gouwebos is in de buurt.

Afmetingen:
Woonkamer 6,40 x 3,56m (22,80m²)
Keuken 2,61 x 2,04m (5,30m²)
Hal 3,85 x 1,00m (3,85m²)
Slaapkamer 1 3,60 x 2,72m (9,80m²)
Slaapkamer 2 3,60 x 3,79m (13,65m²)
Slaapkamer 3 2,59 x 2,06m ( 5,35m²)
Badkamer 2,02 x 1,01m ( 2,00m²)
Zolderverdieping 5,75 x 3,00m ( 17,60m²)
Voortuin 11,50 x 3,50/6,50m (56,00m²)
Achtertuin 11,35 x 6,10m (69,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Vondellaan 27 te Waddinxveen

€239.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring