Wagnerlaan 4 te Waddinxveen

€469.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Wagnerlaan 4 te Waddinxveen

€469.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een gelijkvloerse bungalow met inpandige garage en vrije ligging. De woning is gelegen in een kleine rustige laan. Aan de voorzijde bevindt zich een brede voortuin met ruime parkeergelegenheid en aan de achterzijde is er vrij uitzicht over de Mozartlaan. Alle vertrekken zijn gelegen op de begane grond. Kenmerkend is de ruime woonkamer met inpandige patio. Hoewel de woning enigszins gedateerd is, het wel de ideale woning voor mensen die gelijkvloers willen wonen. De woning is gebouwd in 1971 op 386m² eigen grond en heeft een inhoud van circa 540m3. Op het platte dak zijn zonnepanelen aanwezig. De Wagnerlaan is gunstig gelegen in de buurt van een winkelcentrum, Dorpstraat en in de nabijheid van openbaar vervoer (NS station) en uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entreehal, garderobe en de meterkast en deur naar de hal om de patio. Vanuit de woonkamer en hal is de patio te bereiken. De patio is rondom voorzien van hoge ramen vanaf de vloer. Zo valt het daglicht in de woning waardoor er een zeer lichte living ontstaat. De afmetingen van de patio zijn circa 500x500cm.

De bijna 50m2 grote woonkamer is voorzien van een lichte parketvloer. De woonkamer heeft een L-vorm, een haard en een verhoogd plafond van 3.60m. In de woonkamer is een deur naar de achtertuin.

Vanuit de hal is er de toiletruimte en ernaast de keuken. De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van apparatuur. In de kast is de cv opgesteld en de omvormer voor de zonnepanelen. De cv-installatie is een Nefit Trendline HRC uit 2016.

Er zijn 4 slaapkamers. Twee slaapkamers aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde waarvan de grootste toegang heeft tot de badkamer. De badkamer douche, ligbad, wastafel, bidet en toilet.

De garage is vanuit de binnenzijde bereikbaar. Het dak van de garage is verhoogd tot 3.60m. Zo is er extra bergruimte gecreëerd.

Deze woning is bijzonder geschikt voor kopers die nu ook een ruime woning hebben, maar graag gelijkvloers willen wonen. Voor de woning is voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. De woning is voorzien van isolatieglas, vloer-, muur- en dakisolatie. De oplevering kan snel.

Enkele afmetingen:

Garage: 290 x 573 cm (16,62 m²)
Achtertuin: 1350 x 700 cm (94,50 m²)
Voortuin: 1350 x 600 cm (81,00 m²)
Binnentuin: 500 x 500 cm (23,00 m²)
Perceeloppervlak: 386 m²

Overige afmetingen staan bij de plattegronden.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Wagnerlaan 4 te Waddinxveen

€469.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring