Westerschelde 307 te Zoetermeer

€525.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Westerschelde 307 te Zoetermeer

€525.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Er zijn diverse redenen om juist voor dit mooie appartement te kiezen. Zo beschikt u bij aankoop over een royaal vloeroppervlak van 133,00m², bedraagt het vloeroppervlak van woonkamer en keuken samen maar liefst 62,00m², kunt u gebruik maken van een prachtig groot balkon op het zuiden en beschikt u over drie slaapkamers. Bovendien is er mooi vrij uitzicht over het Heemkanaal en bijbehorend park, zijn er heel veel voorzieningen letterlijk om de hoek en is er de beschikking over een eigen parkeerplek in de parkeergarage. Het appartement is door de vele ramen die tot op de vloer doorlopen heerlijk licht en dit geeft ook veel vrij zicht naar buiten. Het appartement is modern gebouwd, geheel geïsoleerd en beschikt over energielabel A. Het bouwjaar is 2012, waarbij de keuken nog vernieuwd is in 2016 en badkamer en toilet in 2017. Door de ligging op de vijfde verdieping is er vrij uitzicht, maar is er toch ook “contact” met beneden.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

U komt het appartement binnen in een L-vormige gang. Hier komen alle ruimtes op uit. Als u deze gang tot het einde doorloopt komt u in de grote woonkamer. Direct valt op dat het heerlijk licht is. Woonkamer en keuken vormen een logisch geheel en hebben een gezamenlijk vloeroppervlak van ongeveer 62,00m². De diverse ramen lopen door tot op de vloer en dit maakt dat je overal leuk naar buiten kijkt. Er is een deur met toegang naar het grote balkon. De raambekleding in de woonkamer is in 2022 vernieuwd en blijft achter, net als het fraaie laminaat met brede vloerdelen. De woonkamer beschikt sinds 2021 over een moderne airco-unit. Deze kan zowel koelen als verwarmen.
De keuken is L-vormig opgesteld en is uitgevoerd in crème wit met een composiet werkblad. U beschikt bij deze keuken over een 4-pits inductiekookplaat (2022), afzuigscherm, vaatwasser, combi-magnetron en een grote koel-/vriescombi met no frost vriesladen (2023). Als afscheiding tussen keuken en woonkamer is een kastgedeelte aanwezig. Dit staat los op de laminaatvloer en kan indien gewenst ook anders gepositioneerd worden.
Als u de woonkamer verlaat en de gang opnieuw inloopt komt u eerst links bij de inpandige berging. Deze ruimte beschikt over de wasmachineaansluiting en hier is ook de CV-combiketel en mechanische ventilatie-unit ondergebracht.
De drie slaapkamers liggen naast elkaar. De grootste slaapkamer beschikt over een royale inloopkast, waardoor deze kamer een totaal oppervlak van maar liefst 21,00m² heeft. Deze inloopkast heeft een mooie indeling met heel veel bergruimte tot aan het plafond door toepassing van diverse planken en er is voldoende plek om kleding op te hangen.
Vanuit de middelste slaapkamer is er ook rechtstreeks toegang naar het balkon. De slaapkamer die grenst aan de woonkamer beschikt ook over een airco-unit.
Dit appartement heeft een royale badkamer. Deze is in 2017 vernieuwd en is daarbij geheel modern betegeld. Er is aan de linkerzijde een ruime inloopdouche met glazen douchewand en douchedeur en een vrij hangend closet. Rechts bevindt zich een ligbad en centraal geplaatst is de dubbele wastafel met meubel en spiegelkast.
Als u vanuit de gang weer terugloopt naar de voordeur, dan komt u eerst nog bij de meterkast en de toiletruimte. Het toilet is op dezelfde wijze geheel betegeld als de badkamer en is voorzien van een vrij hangend closet en fontein.

Algemeen:
De entree van gebouw Flora ligt aan de achterzijde van winkelcentrum Oosterheem. De centrale hal is niet vrij toegankelijk, maar afgesloten met automatische schuifdeuren. Onder de overkapping bevindt zich het bellenbord met videofooninstallatie en brievenbussen. In de centrale hal bevinden zich de liften, de trap naar de verschillende verdiepingen en het kantoor van de huismeester.

Parkeergarage en berging:
In de kelder van het complex beschikt u in het privégedeelte over een gereserveerde parkeerplek voor de auto (eigendom). U parkeert samen met de medebewoners in een aparte parkeergarage waar alleen bewoners kunnen parkeren. In de onderbouw beschikt u ook nog over een eigen berging. Vanuit deze kelder kunt u met de lift of trap naar de centrale hal of naar uw woonverdieping.

Geheel geïsoleerd, energielabel A.
Geheel voorzien van HR ++ beglazing en kunststof kozijnen met kantel/kiepramen en horren.
Zeer goede geluidsisolatie.
Verwarming/warmwatervoorziening d.m.v. CV-combiketel, Intergas HRE, bouwjaar 2012.
Gemiddeld gasverbruik over de afgelopen jaren 785m³ per jaar.
Groot balkon met oppervlak van 17,60m².
Keuken vernieuwd in 2015, badkamer en toilet in 2017.
Groepenkast uitgebreid t.b.v. inductiekookplaat en toevoeging 2 Airco units, glasvezel aanwezig.
Airco- units (geplaatst in 2021) kunnen koelen en verwarmen.
De parkeerplek in de parkeergarage betreft eigendom.
De maandbijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren bedraagt € 284,74 voor het woongedeelte en € 20,93 voor de parkeergarage.
Politiekeurmerk Veilig Wonen.


Ligging:
Dit appartementencomplex ligt aan de rand van winkelcentrum Oosterheem, dus direct nabij diverse voorzieningen zoals supermarkten, allerhande winkels, kapper, horeca, sportschool, bibliotheek, gezondheidscentrum en dergelijke. Op 300 meter loopafstand bevindt zich een station van de Randstadrail, dus ook ideaal bereikbaar met openbaar vervoer. Langs het Heemkanaal is het leuk wandelen. U vindt er onder meer het Heempark, speeltuin en honden uitlaatterrein. Vanuit Oosterheem bent u al snel op de ringweg door Zoetermeer en vervolgens op de A12 richting Den Haag of Utrecht. Op de fiets bent u binnen enkele minuten in het Bentwoud, het nieuwe recreatiegebied tussen Zoetermeer en Boskoop/Waddinxveen.

Afmetingen:
Woonkamer 8,36 x 7,50m (56,30m²)
Keuken 3,50 x 1,83m ( 6,40m²)
Slaapkamer 1 5,16 x 3,00m (15,50m²)
Inloopkast 3,10 x 1,80m ( 5,60m²)
Slaapkamer 2 4,02 x 2,20m ( 8,85m²)
Slaapkamer 3 5,16 x 2,10m (10,85m²)
Wasmachineruimte 2,12 x 1,83m ( 3,90m²)
Badkamer 3,10 x 1,82m ( 5,65m²)
Balkon 7,60 x 2,32m (17,60m²)
Berging onderbouw 2,80 x 1,51m ( 4,20m²)
Parkeerplek in garage 4,90 x 2,50m (12,50m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Westerschelde 307 te Zoetermeer

€525.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring