Wilgenhorst 27 te Waddinxveen

€185.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Wilgenhorst 27 te Waddinxveen

€185.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Keurig onderhouden en modern ingericht 4-kamer (3 slaapkamers) appartement met berging in de onderbouw, gelegen op de 4e etage van het complex. Het appartementencomplex heeft een gesloten entree met intercom en er zijn twee liften aanwezig. De Vereniging van Eigenaren is zeer actief en rondom de appartementen is het groen keurig onderhouden en zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig op het voorgelegen parkeerterrein. Het appartement heeft in deze indeling 3 slaapkamers en een gesloten keuken. Bij diverse appartementen zijn keuken en woonkamer samengevoegd. Het balkon ligt aan de woonkamerzijde en is gesitueerd op het westen. Hier is het dus al vroeg in de middag genieten van de zon tot dat hij helemaal ondergaat. Het uitzicht vanaf dit balkon is magnifiek, zonder dat het “contact” met de straat verloren gaat. Verder is de elektrische installatie in het appartement gemoderniseerd en zijn alle kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Tijdens de grote renovatie in 2015 is de ook de warmwaterboiler uit de keuken verplaatst naar de grote kast in de slaapkamer en zijn de badkamer en het toilet geheel vernieuwd. Het appartement ligt in een rustige omgeving, centraal ten opzichte van scholen, voorzieningen en het winkelcentrum. Aansluitingen op het openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand en via de invalswegen bent u snel verbonden met de A12 richting Den Haag of Utrecht. Dat maakt dit appartement ook tot een prima uitvalsbasis als u werkt in de omgeving. Het appartement is geschikt voor starters, een beginnend gezin of senioren.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Indeling:
Entree begane grond: De keurige afgesloten centrale entree is voorzien van elektrische deuren, bellentableau en een dubbele liftinstallatie. Ook de hal van de vierde verdieping ziet er keurig uit en geeft middels een elektrische deur toegang tot de galerij.

Woning: Entree/tochtportaal met vaste kasten en meterkast (moderne aanleg met 8 groepen en dubbele aardlekschakelaar). De centrale hal geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer, het toilet en de woonkamer en keuken. De vloeren van genoemde vertrekken zijn allemaal voorzien van een laminaatvloer en de wanden afwisselend met behang of spachtelputz.

De woonkamer heeft een afmeting van 3.80 x 6.90 meter en heeft een vrij uitzicht over de omgeving en het speelveld voor de allerkleinsten. Het op het westen gelegen balkon is via de woonkamer bereikbaar en is woningbreed. De afgesloten keuken aan de galerijzijde heeft een afmeting van 3.80 x 3.30 meter en heeft een hoek opgestelde keukenopstelling. Deze keurige keuken biedt veel werk-, en aflegruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser. Ook is er aan een plek voor de wasmachine gedacht. In de muur tussen de keuken en woonkamer is nog een vaste kast aanwezig.
Het toilet en de badkamer zijn helemaal van deze tijd en verkeren in keurige staat. Het toilet is voorzien van een hangend closet en fonteintje en de badkamer heeft een ruime inloopdouche. Daarnaast is de wasbak in de badkamer geïntegreerd in een praktisch badkamermeubel.
Een van de pluspunten van dit appartement is dat deze ingedeeld is met totaal 3 slaapkamers, waarvan er één te vinden is aan de voorzijde (galerijzijde) en twee aan de balkonzijde. De kamers zijn verschillend in afmeting (slaapkamer voorzijde (2.80/3.23 x 3.60 m), achterzijde respectievelijk 2,30 x 4.08 m en 1,95 x 3.20 m) en allemaal keurig afgewerkt. De voorslaapkamer is nog voorzien van een aantal vaste kasten.

Bijzonderheden: Dit keurige appartement wordt verwarmd door middel van een centraal gestookte blokverwarming. De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt momenteel circa € 158,- per maand. Het voorschotbedrag voor de stookkosten is vastgesteld op circa € 58,- per maand. Warm water is geregeld middels een 80 liter boiler uit 2019.
Het complex is gebouwd in circa 1969 en heeft een inhoud van circa 275 m³, het woonoppervlakte bedraagt circa 88 m². De oplevering is altijd in overleg met de verkopers, maar deze kunnen het appartement bijzonder snel opleveren.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Wilgenhorst 27 te Waddinxveen

€185.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring