Wilgenhorst 35 te Waddinxveen

€215.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Wilgenhorst 35 te Waddinxveen

€215.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Graag willen we je uitnodigen voor een bezichtiging van dit keurige 4-kamer appartement in één van de populairste appartementencomplexen van Waddinxveen. De Wilgenhorst biedt een goed onderhouden complex met een actieve Vereniging Van Eigenaren. De hallen en galerijen zijn keurig verzorgd en bewoners zijn trots en zuinig op hun leefomgeving. Het appartement zelf heeft nog de oorspronkelijk indeling met 3 slaapkamers en een afgesloten keuken. Het is vanzelfsprekend dat je dit kunt aanpassen maar toch…. 3 slaapkamers zijn wel heel erg fijn. De keuken is voorzien van een grote keukenopstelling met enorm veel berg- en werkruimte. Een plek op de vijfde verdieping biedt je een mooi uitzicht en toch is er nog “contact” met de straat. De makelaar van Gouwestad Makelaardij heet u namens de verkopers van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. De uitgebreide fotoreportage op deze site geeft een mooi beeld van de afwerking van het appartement. Het appartement is gebouwd in 1969 en heeft een gebruiksoppervlakte (wonen) van circa 88 m², gebouw gebonden buitenruimte van circa 12 m² (het balkon) en een inhoud van circa 275 m³. Het appartement is gelegen in nabijheid van winkels, openbaar vervoer (bus en trein), scholen, sportfaciliteiten en natuurgebied het “Gouwebos”. Voor het appartement ligt een gezellig groot speelveld en in de omgeving zijn er diverse leuke speeltuintjes te vinden.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Indeling: Entree/tochtportaal met vaste kasten en meterkast met daarin een moderne groepenkast. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer, het toilet en de keuken. De entree en de hal zijn beide voorzien van een laminaatvloer en wanden zijn hier keurig afgewerkt. De woonkamer heeft een afmeting van 3,80 x 6,80 meter en heeft een vrij uitzicht over de omgeving en het speelveld voor de allerkleinsten. Het op het westen gelegen balkon is via de woonkamer bereikbaar en is woning breed.
De eetkeuken (2016) is afgescheiden van de woonkamer en deze heeft een zogeheten parallelopstelling met daartussen ruimte voor een eetkamertafel. Onder het kunststof werkblad en achter kastdeurtjes zijn ook de wasmachine en droger geplaatst. Het overige apparatuur (voornamelijk van het merk Bosch) bestaat uit een inductiekookplaat, vaatwasser, koel/vries combinatie, afzuigkap en (combi)magnetron.

Het toilet de afgelopen jaren vernieuwd en voorzien van een hangend closet en een fonteintje. Het waterreservoir van het hangend closet is niet in de volledige hoogte door gebouwd en betegeld, wat ruimte geeft voor een leuke aankleding. De eenvoudige badkamer is voorzien van een wastafel met meubel en een ligbad.

Dit appartement is voorzien van 3 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer aan de voorzijde (3,60 x 2,80/3,25m) is gesitueerd en 2 slaapkamers aan de achterzijde (4,08 x 2,30m en 3,10 x 1,95m). De slaapkamer aan de voorzijde heeft meerdere vaste kasten, en in één van deze kasten is de 80 liter boiler geplaatst. Zoals eerder beschreven zijn alle kamers voorzien van een laminaatvloer.

Balkon

Het balkon is over de gehele breedte van het appartement en op het westen gelegen. U kunt hier sávonds heerlijk lang buiten zitten.

Bijzonderheden: Dit keurige appartement wordt verwarmd door middel van een centraal gestookte blokverwarming. De servicekosten bedragen circa 163,- per maand, dit is exclusief € 57,50 voor de stookkosten. De stookkosten worden per woning opgenomen en naar rato afgerekend. Voor elk appartement is er een ruime privéberging aanwezig in de onderbouw. Oplevering is in overleg met verkopers.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Wilgenhorst 35 te Waddinxveen

€215.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring