Wilgenhorst 61 te Waddinxveen

€240.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Wilgenhorst 61 te Waddinxveen

€240.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Als iets hier onderscheidend is, dan is het wel het uitzicht. Vanaf de achtste verdieping kijk je fantastisch ver weg en kun je vaak genieten van de ondergaande zon. Dit 4-kamer appartement is uitstekend onderhouden, zeer verzorgd bewoond en verkeert dan ook in goede staat. Door de tijd heen zijn goede investeringen gedaan, zoals dubbel glas in alle kamers inclusief de bovenlichten, twee moderne elektrisch bediende zonneschermen en ook badkamer en toilet zijn in de afgelopen jaren vernieuwd. Het complex is gebouwd rond 1970. Het appartement is gelegen in nabijheid van diverse winkels, openbaar vervoer (bus- en treinstation), scholen en het natuurgebied ‘Gouwebos’. Het gebouw wordt goed onderhouden en er is een actieve VvE. Er is voldoende parkeergelegenheid op het openbare parkeerterrein. In de benedenbouw beschik je over een ruime berging met een vloeroppervlak van 7,50m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Algemene ruimtes:
Centrale hal met bellenbord, brievenbussen en intercom. De entree naar de beide liften en het trappenhuis is niet vrij toegankelijk, maar afgesloten met een elektrisch bediende deur. Achterin de centrale hal is de toegangsdeur naar de berging. Zowel de centrale hal op de begane grond, als ook die op de verdieping zijn goed onderhouden, grotendeels betegeld en maken een verzorgde indruk. De galerij is schoon en netjes. Kortom, aan de Wilgenhorst is het plezierig thuiskomen.

Appartement:
Het appartement heeft een centraal geplaatste gang, voorzien van vaste kast en meterkast. Vanuit de gang kom je in de grote hal, van waaruit er toegang is tot de diverse andere ruimtes.
De woonkamer heeft een oppervlak van 26,00m² en is door de rechthoekige vorm praktisch in te delen. Er is veel lichtinval door het grote raam. Vanuit de woonkamer kun je naar het balkon. De keuken bevindt zich aan de galerijzijde. Je kunt hier komen door de rechtstreekse verbinding naar de woonkamer en ook via een deur die op de centrale hal aansluit. De keuken is van oudere datum, maar verkeert in zeer goede conditie. De aanwezige koelkast met drie vriesladen en de combi-oven zijn in 2020 vernieuwd. Verder beschik je over een 4-pits gaskookplaat en spoelbak. Aan de andere zijde van de keuken bevindt zich de wasmachineaansluiting en hier is ook de cv-ketel voor de warmwatervoorziening gemonteerd.
Er zijn in het appartement drie slaapkamers. De grootste kamer is aan de galerijzijde en beschikt over vaste inbouwkasten. De badkamer en toilet zijn op hetzelfde moment vernieuwd en daarbij voorzien van zelfde tegelwerk en kleurstelling. Het toilet heeft een vrij hangend closet, een fontein met onderbouwkastje, is geheel betegeld en voorzien van verlaagd plafond met inbouwspot.
De badkamer heeft een grote douchecabine met glazen schuifdeur, wastafel met meubel en spiegelkast. Ook hier zijn de wanden geheel betegeld en is een verlaagd plafond met inbouwspots aanwezig.

Balkon:
Je beschikt bij dit appartement over een ruim balkon met een oppervlak van bijna 12,00m². Hier kun je heerlijk zitten. Op de vloer zijn recent vlonderdelen gelegd en er zijn zonneschermen aanwezig. Alle schilderwerk van hout en beton verkeert in goede conditie.

De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is € 226,00 per maand. Dit is inclusief een voorschot stookkosten van € 57,50.
Geheel voorzien van dubbele beglazing, geplaatst in 2003.
Warmwatervoorziening door middel van een CV-ketel (Vaillant Ecotec Pure, eigendom, bouwjaar 2019).
Elektrisch bediende zonneschermen voor woonkamer en slaapkamers geplaatst in 2020.
Badkamer en toilet vernieuwd in 2008.
Aanvaarding in overleg, vanaf begin april mogelijk.

Afmetingen:
Woonkamer 6,81 x 3,79m (26,00m²)
Keuken 3,79 x 3,58m (13,50m²)
Slaapkamer 1 3,61 x 2,80/3,24m (11,00m²)
Slaapkamer 2 4,10 x 2,30m ( 9,45m²)
Slaapkamer 3 3,12 x 1,96m ( 6,10m²)
Badkamer 1,55 x 2,30m ( 2,75m²)
Hal 3,60 x 1,96m ( 7,00m²)
Balkon 8,50 x 1,40m (11,90m²)
Berging 2,90 x 2,58m ( 7,50m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Wilgenhorst 61 te Waddinxveen

€240.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring