Wilhelminakade 80-A te Waddinxveen

€329.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Wilhelminakade 80-A te Waddinxveen

€329.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een kleine en knusse vrijstaande woning gelegen nabij het ‘t Weegje tussen Waddinxveen en Gouda en aan de Gouwe. De plek en de ligging van deze woning is wel uniek te noemen. De Wilhelminakade is het buitengebied van Waddinxveen. Er is veel rust en natuur in de directe omgeving. De woning is opgetrokken van hout met rondom tuin. Aan de zijkant is parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen perceel. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers naast de woonkamer. De keuken is een gesloten keuken met een rechte opstelling met apparatuur. De huidige bewoners gebruiken de achterdeur als entree waarna je in de achterhal binnenkomt. Hier is ook de badkamer met toilet en douche. In de hal is bergruimte en de kleine trap naar de eerste verdieping. De woning is niet heel groot, maar heeft wel een verdieping met een slaapkamer. Er is mogelijkheid tot het uitbreiden tot meerdere slaapkamers. De achtertuin is gelegen op het westen en grenst aan de Alpherwetering. De beschutte tuin geniet veel privacy. In de tuin is een grote berging geplaatst van circa 19m2. Hier is ook de opstelplaats voor de wasmachine, maar tevens ook een heerlijke klusruimte. Deze woning heeft een woonoppervlak van 74m2 en is gelegen op een perceel van 150m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Rivier De Gouwe
Aan de voorzijde is de dijk naar de Gouwe. Hier kunt u ook heerlijk zitten en kijken naar de mooie boten die hier passeren. Vanaf deze zijde kijkt u richting Gouda. De Wilhelminakade is een rustige maar doorgaande weg richting Gouda. Verderop bij de spoorbruggen is enkel toegang voor wandelaars en fietsers. Dus van druk doorgaand verkeer heeft u geen last.

‘t Weegje
Het ‘t Weegje is ontstaan door turfwinning voor de brandstof voor brouwerijen en verwarming van woningen. De turfwinning heeft tot omstreeks 1890 plaatsgevonden. De plas kreeg de naam ’t Weegje en is nu belangrijk water voor de sportvisserij. Sinds lange tijd is ’t Weegje een natuurgebied voor vogels met mooie wandelpaden door de natuur.

Nieuw bouwen
Wellicht ziet u meer in de locatie van deze woning en wilt u op deze uniek plek uw nieuwe huis bouwen. Het huidige bestemmingsplan geeft wel mogelijkheden. Informeer bij de gemeente Waddinxveen naar de mogelijkheden.
Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Wilhelminakade 80-A te Waddinxveen

€329.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring