Willem de Rijkelaan 35 te Waddinxveen

€230.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Willem de Rijkelaan 35 te Waddinxveen

€230.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een leuk gelegen woning met 4 kamers in de populaire Oranjewijk aan de Willem de Rijkelaan. Het is een leuk huis met een goede mogelijkheid tot een verbouwing en het ligt op een steenworp afstand van de winkelcentra, scholen en openbaar vervoer. Over de gehele achterzijde zijn kozijnen uitgevoerd van kunstof met isolatieglas. Doordat de woning leeg staat biedt het een mooie mogelijkheid om het gelijk te vernieuwen en er een echt sfeervol plekje van te maken. Het woonoppervlak van deze woning is 72m² en een inhoud van 280m³ en de woning is gelegen op een perceel van 128m². Wanneer u een woning in een leuke wijk en in een gunstige prijscategorie zoekt, dan is deze woning zeker de moeite van een bezichtiging waard!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/hal, meterkast (5 stoppen met 2 aardlekschakelaars), trap naar de eerste verdieping, toiletruimte en trapkast met legplanken. Doorzon woonkamer voorzien van grote raampartijen. Het achtergevelkozijn is van kunststof. De keuken is een eenvoudige opstelling met fornuis en afzuigkap. Vanuit de keuken is een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met vlizotrap naar de zolder, een vaste kast voor de wasmachine, 3 slaapkamers en badkamer. De badkamer aan de voorzijde van de woning heeft een douche en wastafel. Er is een slaapkamer (9,52m²) aan de voorzijde en 2 slaapkamers (12,95m² en 5.03m²) aan de achterzijde. Tussen de voor- en achterslaapkamer in is een vaste kastenwand voor extra bergruimte. Achter zijn allebei de kozijnen vervangen door kunststof met isolatieglas.

Tweede verdieping

Open zolder met opstelplaats voor de CV. Onder de schuine zijde is extra bergruimte gemaakt. De CV is een Remeha Avanta HR uit 2012.

Door het plaatsen van een vaste trap naar de zolderverdieping is deze ruimte geschikt voor een extra slaapkamer en kan het woonoppervlak worden vergroot.

Alle kozijnen aan de achterzijde zijn van kunststof met isolatieglas. Aan de voorzijde van de woning zijn er houten kozijnen met enkel glas. De badkamer en de keuken zijn in oudere staat. De ligging van de achtertuin is op het oosten en de berging in de tuin is voorzien van elektra en een buitenkraan.

Tegen de achtergevel is een afdak geplaatst wat gebruikt kan worden als een veranda.

De oplevering van deze woning kan snel.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op.Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Willem de Rijkelaan 35 te Waddinxveen

€230.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring