Willem de Rijkelaan 39 te Waddinxveen

€265.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Willem de Rijkelaan 39 te Waddinxveen

€265.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Voor deze woning is al veel belangstelling. U kunt uw interesse kenbaar maken door een bezichtiging aan te vragen. Wij plaatsen u dan op de reservelijst. Als makelaar kom je soms leuke huizen tegen, en deze 5 kamer eengezinswoning aan de Willem de Rijkelaan valt daar ook onder. Het woonhuis is voorzien van een mooie keuken en de badkamer is modern qua uitvoering. Wat ook meteen opvalt is de mooie en verzorgde tuin, hierin is het echt genieten. En als je geen klusser bent dan word je vast blij met het feit dat het woonhuis grotendeels voorzien is van kunststofkozijnen, dus schilderen is bijna niet meer nodig. Kortom een mooi huis waarin niets meer valt te klussen. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom en de woning is gunstig gelegen nabij winkels, openbaar vervoer en recreatie. Tevens zijn de diverse uitvalswegen gemakkelijk bereikbaar, zo ben je binnen enkele minuten op de A12 of de A20. Wanneer je dus een woning in een leuke wijk en in een gunstige prijscategorie zoekt, dan is deze woning zeker de moeite van een bezichtiging waard!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: Entree/hal, meterkast (6 groepen met aardlekschakelaar), trap naar de eerste verdieping, toiletruimte en trapkast met legplanken. De woonkamer is voorzien van een hardhouten parketvloer en de wanden zijn er gestuukt en gesausd. De keuken en woonkamer zijn samengevoegd door de wand ertussen te verwijderen. Met deze aanpassing is er meer licht en ruimte ontstaan. Ook de mooie keuken valt nu veel meer op. Deze keuken is circa 6 jaar oud en is voorzien van champagne kleurige fronten en donkergrijs composiet werkblad en achterwand. Bij de aankoop is er gekozen voor een inductiekookplaat, een grote elektrische oven en inbouw wasemkap. Via de keuken is de toegang tot de fraaie achtertuin, welke gelegen is op het oosten.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is oorspronkelijk ingedeeld met 3 slaapkamers en een kleine badkamer. Bij het vervangen van de badkamer is er gekozen om de badkamer te verplaatsen naar de kleinste slaapkamer, waardoor er meer mogelijkheden ontstonden voor de indeling. Nu is de badkamer ingericht met een tweede toilet (sanibroyeur) een ruime inloopdouche en een ruime wastafelopstelling. De oude badkamer is wasruimte geworden met de aansluiting voor de wasmachine. De slaapkamers op de verdieping zijn afgewerkt met vinyl of laminaat op de vloer en behang op de muren. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een afmeting van 352 x 363 en die aan de achterzijde 352 x 270 cm. En zoals eerder geschreven ziet de gehele verdieping er verder tiptop uit!

Tweede verdieping

De zolder is middels een vaste trap goed bereikbaar en ingedeeld met een voorzolder en een ruime “slaapkamer’. De ruimte op deze verdieping is mede ontstaan door de plaatsing van een dakkapel op het achterdak. De gehele zolder is voorzien van een laminaatvloer. Ook is de cv-ketel gemonteerd op deze verdieping. Deze Nefit Smartline Hr ketel is circa 10-11 jaar oud. Waar mogelijk is de zolder vanaf de binnenzijde geïsoleerd.

Bijzonderheden: het woonhuis is dus grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Ook is het dak tijdens de verbouwing van de zolder geïsoleerd. De trappen in het huis zijn voorzien van vinyl traprenovatie. De gebruiksoppervlakte van deze woning is 88 m² en de inhoud circa 310 m³. Het woonhuis is in 1961 gebouwd op een perceel (eigen) grond van 128m². De oplevering is in overleg, waarbij verkoper een indicatie afgeeft vanaf juli 2021.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Willem de Rijkelaan 39 te Waddinxveen

€265.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring