Willem de Rijkelaan 98 te Waddinxveen

€295.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Willem de Rijkelaan 98 te Waddinxveen

€295.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een goed onderhouden 5-kamermaisonnette gelegen in de Willem de Rijkelaan in Waddinxveen. Dit appartement is rustig gelegen met aan de achter zijde een brede groenstrook en een eigen tuin op de begane grond. De woning is verdeeld in twee woonlagen en heeft op de begane grond 2 slaapkamers en de berging. Op de eerste verdieping is de woonkamer, keuken, badkamer en ook 2 slaapkamers. Aan beide zijde is er een balkon aanwezig. Aan de voor- en achterzijde is het appartement op een aantal kozijnen voorzien van elektrisch bedienbare screens. Alle kozijnen zijn voorzien van isolatieglas. De woning is gelegen in Oranjewijk met vergelijkbare appartement en laagbouwwoningen. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn op loopafstand gelegen. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 105m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/hal met 2 vaste kasten en de trap naar de verdieping. Er zijn 2 slaapkamers met een deur naar de tuin. Beide slaapkamers zijn voorzien van een kast. In de grote slaapkamer is een kast waar de cv-installatie is opgesteld (NEFIT Smartline HR uit 2003).

De berging is inpandig en te bereiken via de hal.

Eerste verdieping

Hal/overloop met toiletruimte en de meterkast met 7 groepen en een aardlekschakelaar. De woonkamer is een doorzon woonkamer van ruim 9 meter lang. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en de vloer met een mooie pvc vloer. Er is een elektrische haard aanwezig in het oude haard kanaal. Vanuit de entreehal is toegang tot de keuken. De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van een vierpits gaskookfornuis met oven, afzuigkap. Er is een losse koel/vriescombinatie geplaatst. Vanuit de keuken is er toegang tot het op het westen. De badkamer is bereikbaar via de keuken en is geheel betegeld en is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Er zijn 2 slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement aanwezig die bereikbaar zijn vanuit de hal. Een van de slaapkamer heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. Dit balkon is op het oosten gelegen.

Oplevering november/december 2022.

Tuin
De tuin is geheel voorzien van straatwerk waardoor er een prima terras is. Het terras grenst aan een groot grasveld, dat bij het complex hoort. De tuin ligt aan de westzijde.

Bijzonderheden
De bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren is € 112,00 per maand.
Geheel voorzien van isolatieglas waardoor het gasverbruik wordt beperkt.
Centrale ligging in Waddinxveen.

Van oorsprong is dit appartement een 6- kamer appartement. Door het samenvoegen van de woonkamer en de achtergelegen slaapkamers is het een 5-kamer appartement geworden.

Indicatie van energieverbruik op basis van 3 personen.
Elektra: 3000 kWh
Gas 975 m3

Ligging:
De Willem de Rijkelaan ligt in het midden van Waddinxveen in de Oranjewijk. Aan de voorzijde ligt het huis aan een rustige straat met eenrichtingsverkeer en openbare parkeermogelijkheden. Het straatwerk is in de afgelopen jaren vernieuwd en dit zorgt voor een verzorgd straatbeeld. Aan de achterzijde grenst het complex aan een groenstrook met bomen. Er is een treinstation op circa 500 meter afstand en een grote supermarkt is om de hoek op het Koningin Wilhelminaplein te vinden.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Willem de Rijkelaan 98 te Waddinxveen

€295.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring