Willem Kloosstraat 13 te Waddinxveen

€440.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Willem Kloosstraat 13 te Waddinxveen

€440.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Energiezuinig en instapklaar! Dit royale, modern gebouwde woonhuis, heeft een opvallende vormgeving en een speelse indeling. Deze woning is gebouwd in 2012, volledig geïsoleerd, inclusief HR++ beglazing, WTW installatie, 8 zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond en natuurlijk voorzien van energielabel A. De brede maat van het huis voel je op alle verdiepingen en door de vele ramen is er veel lichtinval. Gezamenlijk oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt ongeveer 41,00m². Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een royale badkamer. Door de rechte lijnen van het ontwerp is er een grote tweede verdieping met veel bruikbare ruimte. Hier is een werkkamer en opbergruimte gemaakt. Op de tweede verdieping bevindt zich bovendien een groot dakterras met een oppervlak van bijna 24,00m². De verzorgd aangelegde tuin ligt op het oosten.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

U komt de woning binnen in een royale gang met direct links de meterkast (9 groepen), vervolgens toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Een deur geeft toegang tot de woonkamer. Het toilet is gedeeltelijk betegeld en voorzien van vrij hangend closet en fontein.
Het trappenhuis is bij deze woning dwars geplaatst. Dit zorgt voor een speelse indeling van het huis en een makkelijk beloopbare, rechte trap. De gang is lekker licht door het grote raam dat tot op de vloer doorloopt.
De woonkamer heeft een oppervlak van 31,80m². Op de gehele begane grondvloer ligt pvc en er is vloerverwarming toegepast in woonkamer en keuken, waardoor radiatoren achterwege kunnen blijven. Ook in de woonkamer is er veel lichtinval door de grote ramen die tot op de vloer doorlopen en de centraal geplaatste tuindeur.
De keuken bevindt zich aan de voorzijde. Het keukenblok is U-vormig opgesteld en is voorzien van een zwart kunststof werkblad met witte kasten. In de keuken is diverse apparatuur aanwezig, te weten een vaatwasser, koel-/vriescombi, stoomoven, vijfpits gaskookplaat, afzuigschouw en 1½ spoelbak. Tussen woonkamer en keuken bevindt zich de royale trapkast, een ideale diepe bergruimte direct grenzend aan de keuken.

Eerste verdieping

Het dwarsgeplaatste trappenhuis zorgt voor een royale overloop over de gehele breedte van het huis. Er is hier lichtinval via de ramen op de tweede verdieping. Er zijn drie slaapkamers en een badkamer op deze etage. Op de vloer van de drie slaapkamers en de overloop ligt overal hetzelfde laminaat en dit geeft aan de verdieping een rustige uitstraling. De wanden zijn allemaal glad afgewerkt en in neutrale kleuren geschilderd. Voor de ramen van de drie slaapkamers zijn elektrisch op afstand te bedienen screens aanwezig. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, vrij hangend closet, dubbele wastafel met meubel en spiegel met verlichting.

Tweede verdieping

Bovenaan de trap kom je op een overloop die evenwijdig aan de trap over de gehele breedte van het huis loopt. Ook hier weer de grote ramen die het huis zoveel licht geven. Er is hier toegang tot het grote dakterras. In een hoek van de overloop is de opstelplaats van de CV-combiketel en WTW installatie (beiden bouwjaar 2012) en ook de wasmachineaansluiting is hier.
De tweede verdieping is ingedeeld in twee aparte ruimtes door wanden te plaatsen. Zo is er nu een aparte werkkamer die ook als slaapkamer kan dienen. In de andere kamer zijn losse kasten en planken geplaatst en deze doet momenteel dienst als opbergruimte.
Op deze tweede verdieping ligt bijna dezelfde laminaatvloer als op de eerste verdieping en ook hier zijn de wanden glad afgewerkt.

Tuin

De tuin ligt op het oosten en is verzorgd aangelegd. Er zijn twee grote terrassen, waardoor in de tuin veel zitruimte is. In het middengedeelte zijn links en rechts twee borders met vaste beplanting en er zijn hier twee smalle stroken met kunstgras gemaakt. Aan de achtergevel is een elektrisch bediend zonnescherm aanwezig, dat ter overname wordt aangeboden. Achter in de tuin staat de stenen berging. Deze is centraal geplaatst en de twee bergingen van de naastgelegen woningen sluiten hier op aan. De berging heeft twee deuren, waardoor er een doorloopmogelijkheid is vanuit de tuin naar het voetpad dat achter de woning aanwezig is. In de berging is elektra aanwezig. Op het dak van de schuur is Sedum aangebracht.

Modern gebouwde woning, dus optimaal geïsoleerd, inclusief HR ++ glas.
De woning is voorzien van 8 zonnepanelen.
Volledig voorzien van hardhouten kozijnen.
Woning voorzien van balansventilatie in de vorm van WTW-installatie.
CV-combiketel en WTW installatie bouwjaar 2012.
Vloerverwarming in woonkamer en keuken.
Energielabel A
Ankerloze woningscheidende spouwmuren.
Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2020.
Elektrisch bediende screens met afstandsbediening bij de slaapkamers eerste verdieping.

Ligging:
Deze woning ligt aan een rustig woonerf, en maakt onderdeel uit van de nieuwbouwwijk Noordpark. Deze kleinschalige nieuwbouwwijk is gefaseerd gebouwd vanaf 2010 en is recent geheel gereed gekomen. De straat grenst aan het vogelweidegebied Voorofschepolder met daarachter het Gouwebos. Parkeergelegenheid is er direct voor de deur. De woonwijk ligt op korte afstand van rivier de Gouwe, waar veel scheepvaart is te zien.

Afmetingen:
Woonkamer 5,64 x 5,64m (31,80m²)
Keuken 3,00 x 3,00m ( 9,00m²)
Slaapkamer 1 4,55 x 3,43m (15,60m²)
Slaapkamer 2 4,55 x 2,14m ( 9,75m²)
Slaapkamer 3 3,00 x 3,00m ( 9,00m²)
Badkamer 3,00 x 2,57m ( 7,70m²)
Werkkamer 3,01 x 3,00m ( 9,00m²)
Opbergruimte 3,01 x 2,54m ( 7,65m²)
Dakterras 5,52 x 4,28m (23,60m²)
Tuin 8,00 x 6,00m (48,00m²)
Stenen berging 2,85 x 1,51m ( 4,30m²)

Aanvaarding: in overleg, mogelijk vanaf eind december 2022

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Willem Kloosstraat 13 te Waddinxveen

€440.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring