Willem Kloosstraat 7 te Waddinxveen

€445.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Willem Kloosstraat 7 te Waddinxveen

€445.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Royaal, modern gebouwd herenhuis, uitstekend verzorgd en netjes afgewerkt en geheel instapklaar. Deze woning is gebouwd in 2012, volledig geïsoleerd, inclusief HR++ beglazing, WTW installatie en natuurlijk voorzien van energielabel A. De brede maat van het huis voel je op alle verdiepingen. Gezamenlijk oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt ongeveer 40,00m². Oorspronkelijk zijn er 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Nu zijn daar twee grote slaapkamers en een inloopkast. Door de rechte lijnen van het ontwerp is er een grote tweede verdieping met veel bruikbare ruimte. Deze ruimte wordt nu als tweede woonkamer gebruikt met van hieruit toegang tot een royaal dakterras. Verder beschikt u over een fraai aangelegde tuin op het oosten.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

U komt de woning binnen in een royale gang met direct links de meterkast (8 groepen), vervolgens toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Een deur geeft toegang tot de woonkamer. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van staand toilet en fontein.
De woonkamer is bijna net zo lang als breed en heeft veel lichtinval door de openslaande deuren en hoge ramen die tot op de vloer doorlopen. In de hoek van de woonkamer bevindt zich een royale trapkast.
De keuken vormt een mooi geheel met de woonkamer. Het keukenblok is L-vormig opgesteld en is voorzien van een composiet werkblad, Boretti oven, vier pits gaskookplaat met centraal geplaatste grillplaat (eveneens Boretti), vaatwasser, koel-/vriescombi en wijnkoelkast.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich momenteel 2 slaapkamers. De badkamer is centraal geplaatst en er is een diepe inloopkast. De fraaie eikenhouten parketvloer loopt mooi drempelloos door in alle kamers. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van de zelfde rustige tegels als de toiletruimte op de begane grond. Er is een ruime inloopdouche met glazen douchewand, een brede wastafel met meubel en spiegel met verlichting en een tweede toilet.

Tweede verdieping

Bovenaan de trap kom je op een zeer royale zolderverdieping. Deze ruimte wordt nu als tweede woonkamer gebruikt, maar hier kan ook een extra slaapkamer worden gerealiseerd, een werk- of hobbyruimte, fitnessruimte, et cetera. Er is hier heel veel licht door de diverse aanwezige ramen. Vanuit deze kamer is er toegang tot het grote dakterras.
In een hoek van deze verdieping is een aparte, afgesloten wasruimte gemaakt. Hier bevindt zich de wasmachineaansluiting, de CV-combiketel (bouwjaar 2012) en WTW installatie.

Tuin

De tuin ligt op het oosten en is fraai aangelegd. Er is grotendeels gebruik gemaakt van siertegels, zodat er diverse plekken zijn om te zitten en van de zon te genieten. Er zijn twee lage borders met vaste beplanting . De sierlijke vijgenboom is niet te missen en geeft de tuin een mediterrane uitstraling. Halverwege de tuin is een verhoogde houten plantenbak gemaakt, waardoor er een natuurlijke verdeling in de tuin ontstaat en dit werkt mee aan de ruimtelijke beleving. Overal zijn zelfde schuttingdelen gebruikt, hetgeen de tuin een rustige en strakke uitstraling geeft. Achterin de tuin staat een stenen berging en er is een achterom. Aan de achtergevel is een buitenkraan geplaatst. Het elektrisch bediende zonnescherm geeft schaduw. Bovendien is aan het raamkozijn een elektrisch bediende screen geplaatst om de zon optimaal uit de woning te houden.

Modern gebouwde woning, dus optimaal geïsoleerd, inclusief HR ++ glas.
Energielabel A
Volledig voorzien van hardhouten kozijnen.
Woning voorzien van balansventilatie in de vorm van WTW-installatie.
Ankerloze woningscheidende spouwmuren.
Alle wanden en plafonds in de woning voorzien van fraai spuitwerk.
Op alle verdiepingen zijn identieke eiken parketvloeren aangebracht, die naar wens geschuurd en opnieuw afgewerkt kunnen worden.
Alarminstallatie aanwezig op begane grondverdieping.
Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2019.
Straatwerk in de tuin opgehoogd in 2020.
De woning is voorzien van zonnepanelen op huurbasis, geplaatst november 2020.
Huurcontract a € 41,22/maand is inclusief monitoring, reparatie en onderhoud.

Ligging:
Deze woning ligt aan een rustig woonerf, en maakt onderdeel uit van de nieuwbouwwijk Noordpark. Deze kleinschalige nieuwbouwwijk is gefaseerd gebouwd vanaf 2010 en is recent geheel gereed gekomen. De straat grenst aan het vogelweidegebied Voorofschepolder met daarachter het Gouwebos. Parkeergelegenheid is er direct voor de deur. De woonwijk ligt op korte afstand van rivier de Gouwe, waar veel scheepvaart is te zien.

Afmetingen:
Woonkamer 5,74 x 4,78m (27,50m²)
Keuken 3,77 x 3,29m (12,40m²)
Slaapkamer 1 5,64 x 2,97m (16,75m²)
Slaapkamer 2 5,64 x 2,70m (15,20m²)
Inloopkast 3,29 x 1,05m ( 3,45m²)
Badkamer 3,29 x 1,92m ( 6,30m²)
Zolderverdieping 5,81 x 4,58/3,56m (24,50m²)
Wasruimte 2,43 x 2,00m ( 4,85m²)
Dakterras 5,55 x 2,79m (15,50m²)
Tuin 11,00 x 6,00m (66,00m²)
Stenen berging 2,85 x 1,50m ( 4,25m²)

Aanvaarding: vanaf 15 augustus 2022

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Willem Kloosstraat 7 te Waddinxveen

€445.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring