Zuidelijke Rondweg 4 te Waddinxveen

€635.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zuidelijke Rondweg 4 te Waddinxveen

€635.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Aan de Zuidelijke Rondweg van Waddinxveen bieden wij deze ruime kavel met daarop een vrijstaande woning te koop aan. Het aanbod bestaat uit twee kadastrale percelen (eigen) grond van totaal 2558 m² met daarop een woonhuis van totaal 140 m². Het grote perceel biedt oneindig veel mogelijkheden en is gedeeltelijk omzoomd door een gemetselde erfafscheiding. Achter het huis is een prachtige kapschuur gebouwd, welke geheel met glaswanden afgesloten kan worden. De Zuidelijke Rondweg ontsluit het bedrijvenpark Coenecoop en vormt een verbinding tussen Waddinxveen en Gouda. Vanaf het woonhuis bent u snel op de A12 en A20, waardoor de drie grote steden (Utrecht, Den Haag en Rotterdam) binnen 30 minuten bereikbaar zijn. Een perfecte plek dus voor mensen die ruim, maar toch ook centraal willen wonen. Het woonhuis is begin 1970 gebouwd en biedt een inhoud van circa 550 m³. De garage is bij het huis getrokken en biedt nu plaats aan de badkamer. De verdieping was oorspronkelijk ingedeeld met drie slaapkamers, waarbij er nu twee zijn samengevoegd tot één grote. Met de ruime slaapkamer op de begane grond komt het aantal slaapkamers uit op 3. Rondom het woonhuis ligt een onderheid terras welke gedeeltelijk te gebruiken is voor een eventuele uitbouw.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Buitenzijde: Het buiten terrein is afgesloten door een elektrisch en op afstand bedienbaar hek. Rondom het woonhuis is een gemetselde erfafscheiding aanwezig welke overgaat in houten hekken rondom de tuinzijde aan de rechterkant van het perceel. De tuinzijde biedt enorm veel mogelijkheden als het gaat om werk of hobby. De huidige eigenaar heeft er een paardenbak en stal opgebouwd voor het hobbymatig houden van paarden. Dit gedeelte staat op het perceel van 1478 m².

Het woonhuis zelf staat op het perceel van 1080 m² en bevindt zich aan de linkerzijde van het object. De ingang is aan de voorzijde, maar je “leeft” er natuurlijk meer aan de achterzijde, omdat de ligging daar zonnig op het zuidoosten is. Ook staat hier de mooie kapschuur met de gezellige houtkachel.
Begane grond woning: De hal/entree aan de voorzijde heeft een voorentree die voorzien is van de meterkast en toegang geeft tot de woonkamer. De woonkamer is ruim en gezellig en heeft gevoelsmatig een tweedeling met de woonkamer aan de voorzijde en de eetkamer aan de achterzijde. De ruimte is keurig afgewerkt en de open haard op de hoek maakt het geheel af. De vloer is voorzien van een tegelvloer (met vloerverwarming) in houtdesign en de wanden zijn grotendeels voorzien van stucwerk. Naast de eetkamer is de keuken te vinden. Deze keuken is ingedeeld met een ruime hoekopstelling met kookeiland en is verder voorzien van alle belangrijke inbouwapparatuur. Zo wordt er elektrisch gekookt, is er een aparte oven en magnetron en er staat een mooie “Amerikaanse koelkast”. Uiteraard ontbreekt de vaatwasser niet. Tussen de eetkamer en de keuken bevindt zich het toilet.

De badkamer is tijdens de verbouwing verplaatst naar de garage en is nu bereikbaar via de keuken. Deze badkamer is ingedeeld met een wastafelmeubel, ruime douchecabine, tweede toilet en een fijn ligbad. Achter de badkamer bevindt zich een bijkeuken met daarin onder andere de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. De vliering boven de bijkeuken bereikt men middels een vlizotrap.
De eerste slaapkamer bevindt zicht op de begane grond, waarmee de woning in de basis levensbestendig is. De slaapkamer komt u binnen via de woonkamer en is voorzien van diverse kasten (ter overname). De afmeting van de kamer is circa 350 x 433 cm en de afwerking is keurig te noemen.

Eerste verdieping

Verdieping woning: De verdieping is bereikbaar middels een opentrap vanuit de woonkamer. Op de overloop van de verdieping is een dakkapel geplaatst, waardoor er ruimte ontstaan is voor bijvoorbeeld een werkplek. Vanuit deze “overloop” zijn ook de beide slaapkamers te bereiken. Deze kamers hebben een vloeroppervlakte van circa 20 en 30 m² en zijn daarmee zeer riant te noemen. De verdieping heeft naast de ruime indeling ook voldoende bergruimte in de kasten of achter de schotten.

Omgeving: Waddinxveen is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft circa 30.000 inwoners. Het dijkdorp ontstond in de 13e eeuw als veenontginning op de westoever van de Gouwe. Waddinxveen is vooral bekend vanwege de Waddinxveense hefbrug (1936) over de Gouwe. Verder staat Waddinxveen van oudsher bekend om de meubelfabrieken en stroopwafelbakkerijen die er nog steeds gevestigd zijn. In het zuiden van de gemeente ligt een deel van de Zuidplaspolder. In het noorden bevindt zich het Gouwebos, een groene buffer tussen Waddinxveen en Boskoop.

Bijzonderheden: De oplevering van de woning is in overleg met de verkopers, die een indicatie afgeven van circa 6 maanden na een getekende koopovereenkomst. De woning valt onder het bestemmingsplan “Coenecoop”.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zuidelijke Rondweg 4 te Waddinxveen

€635.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring