Zuidkade 123 te Waddinxveen

1070,- / per maand

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zuidkade 123 te Waddinxveen

1070,- / per maand

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Aan de Zuidkade van Waddinxveen bieden wij u dit 5 kamer huurappartement aan. De bovenwoning heeft een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, grote aangebouwde serre en een dakterras. Tevens is er een kleine fietsenberging in huuraanbod inbegrepen. Het appartement is grotendeels gestoffeerd en voorzien van een tegelvloer in de woonkamer en hal en laminaatvloeren in de slaapkamers. De keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Voor de indeling verwijzen wij graag naar de plattegrond die terug te vinden is op deze site. Huurperiode 12 maanden, in overleg te verlengen naar maximaal 24 maanden. De huurprijs van het appartement is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs € 1070,-, Vergoeding stoffering € 15,- en € 220,- voorschot voor gas, water en elektra. De gebruikelijke gemeentelijke belastingen zijn voor rekening van de huurder. De zakelijke lasten (woz, riool en afvalstoffenheffing) zijn voor rekening van verhuurder.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Om in aanmerking te komen voor de huur van dit appartement moet er worden voldaan en onderstaande huurvoorwaarden.
1 De minimale inschrijfleeftijd is 18 jaar.
2 De huurder dient te beschikken over de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstatus.
3 Je persoonlijke gegevens dienen overeen te komen met de door jouw aangeleverde inschrijving.
4 Controle van je identiteitsgegevens zal in een later stadium plaatsvinden, je dient dus te beschikken over een geldig legitimatiebewijs.
5 Je inkomensgegevens dienen overeen te komen met de door jou aangeleverde gegevens en moeten voldoen aan de gestelde eisen.
6 Je hebt een verklaring van goed huurderschap ( indien van toepassing )

INKOMEN
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dien je een vast dienstverband te hebben met een bruto inkomen van minimaal 3,5 keer de maandhuur. Een tweede inkomen wordt voor 50% meegeteld in de berekening. Eventuele betalingsverplichtingen zoals alimentatie en persoonlijke leningen dienen in mindering te worden gebracht op het inkomen.

WERKGEVERSVERKLARING
Op het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van recente datum te zijn en te zijn ondertekend door je werkgever. Naast de werkgeversverklaring dien je een recente loonstrook bij te voegen. Indien je geen werkgever hebt, dien je de meest recente jaaropgave van jouw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door een accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden. Zowel de aanvrager als eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

CONTROLE PERSOONSGEGEVENS EN IDENTITEITSBEWIJS
Gouwestad Makelaardij doet onderzoek naar persoonsgegevens en geldigheid van het identiteitsbewijs van de personen die zich inschrijven. De kosten van een dergelijk onderzoek
zullen niet bij de inschrijver in rekening worden gebracht. Inschrijvers zijn ermee bekend dat de uitkomst van een dergelijk onderzoek de verhuurder aanleiding kan geven om niet tot toewijzing van de woning over te gaan, dan wel hieraan nadere bepalingen te stellen. Je persoonsgegevens worden behandeld volgens de wet bescherming persoonsgegevens en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

CONTROLE KREDIETWAARDIGHEID
Gouwestad Makelaardij doet onderzoek naar het betalingsgedrag van de personen die zich inschrijven. De kosten van een dergelijk onderzoek zullen niet bij de inschrijver in rekening worden gebracht. Inschrijvers zijn ermee bekend dat de uitkomst van een dergelijk onderzoek de verhuurder aanleiding kan geven om niet tot toewijzing van de woning over te gaan, dan wel hieraan nadere bepalingen te stellen. Je persoonsgegevens worden behandeld volgens de wet bescherming persoonsgegevens en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

CONTROLE WERKGEVERSVERKLARING
Gouwestad Makelaardij doet onderzoek naar de werkgeversverklaring van de personen die zich inschrijven. Bij twijfel over de echtheid van het document zal Gouwestad Makelaardij contact opnemen met de werkgever. Inschrijvers zijn ermee bekend dat de uitkomst van een dergelijk onderzoek de verhuurder aanleiding kan geven om niet tot toewijzing van de woning over te gaan, dan wel hieraan nadere bepalingen te stellen.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDER(S)
In het inschrijfformulier wordt tevens, indien je momenteel een woning huurt, een verklaring van je huidige verhuurder gevraagd. Indien je een eigen woning hebt, een hypotheekhoudersverklaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld. Indien één van bovenstaande verklaringen ontbreekt, kan de aanvraag niet door ons in behandeling worden genomen.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zuidkade 123 te Waddinxveen

1070,- / per maand

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring