Zuidkade 20 te Waddinxveen

€310.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zuidkade 20 te Waddinxveen

€310.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze woning aan de Zuidkade 20 is een niet alledaags object. Dit verrassende woonhuis ligt ietwat verscholen tussen de overige bebouwing en is niet erg breed, maar toch door de diepte wel opvallend ruim. Met een totaal woonoppervlak van 148m², verdeeld over 2 woonlagen is er veel leefruimte beschikbaar. Van oorsprong betreft het hier twee woonhuizen, die door de tijd heen met elkaar verbonden zijn tot 1 groot vrijstaand huis. Je beschikt bij deze woning over een grote woonkamer in het voorste deel, een eetkeuken in het achterste deel, een flinke inpandige berging en twee flinke slaapkamers op de verdieping. Als je de voortuin uitloopt naar de straat sta je direct aan de Gouwe met al zijn scheepvaart en de horecaboulevard aan de Nesse ligt nagenoeg om de hoek. Kortom; een leuk huis op een leuke plek!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De eyecatcher is wel de fraaie voorgevel met het sierlijke metselwerk. Je komt de woning binnen in een korte gang met hier de meterkast. Hierin bevindt zich een moderne groepenkast met 7 groepen. Als je doorloopt kom je in de sfeervolle woonkamer. Deze woonkamer heeft nog de authentieke kamer en suite indeling, maar dan zonder de schuifdeuren. Opvallend is de hoeveelheid lichtinval in de woonkamer. De hoge plafonds in combinatie met de houten vloer geven de uitstraling, die je bij een huis uit deze bouwtijd verwacht. In een hoek van de woonkamer bevindt zich de schouw met houtkachel.
Als je doorloopt kom je in een tussengang. Je kijkt hier uit op het erf naast het huis. Links is er een trapkast en toegang tot de recent vernieuwde trap naar de eerste verdieping. Als je dan verder doorloopt is er rechts het toilet en links de inpandige bergruimte. Het toilet is ruim van opzet, deels betegeld en voorzien van een vrij hangend closet en hoekfontein. De inpandige berging biedt ontzettend veel ruimte. Deze is uitgevoerd als verdiepte kelder, heeft een betonnen vloer en biedt heel veel hoogte (3,64meter) en heeft een vloeroppervlak van 6,00m². In deze ruimte bevindt zich de wasmachineaansluiting.
De leefkeuken bevindt zich in het achterste deel van het huis en deze heeft een totaal vloeroppervlak van ongeveer 27,00m². Daarmee leent deze ruimte zich uitstekend om uitgebreid te koken en heerlijk met een groot gezelschap te eten. De keuken heeft een L-vormige opstelling en een centraal geplaatst kookeiland. De keuken beschikt over diverse kastruimte, een oven, gaskookplaat en afzuigschouw. Een gedeelte van de ruimte is voorzien van een verlaagd plafond. Een deur geeft toegang naar de zijtuin.

Eerste verdieping

Bovenaan de makkelijk lopende trap kom je op de grote overloop. Hier bevindt zich de CV-combiketel (Vaillant, type HR). Lichtinval is hier door een Velux dakvenster. Het voorste deel van deze verdieping is ingericht als riante slaapkamer met halfopen badkamer. Het badkamerdeel bestaat uit een grote inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad en tweede toilet. In dit deel van het huis bevindt zich in het plafond een luik, dat toegang geeft tot een bergvliering. Als je vanaf de overloop naar het achterdeel van het huis loopt, kom je eerst door een tussenkamer en vervolgens in de achterste slaapkamer. Beide kamers beschikken over een dakraam voor lichtinval.

Tuin

De woning heeft aan drie zijden tuin. De achtertuin ligt op het westen en is compact uitgevoerd. Hier staat een houten berging en er is een overkapping gemaakt. De voortuin ligt aan de oostzijde. Vanuit deze tuin is er zicht op de Gouwe, dus je kunt hier genieten van de voorbijvarende schepen. De voortuin is gedeeltelijk bestraat en er zijn borders met vaste beplanting. Zowel in de voor- als achtertuin kun je heerlijk beschut zitten en er is een combinatie van zon en schaduw. De ruimte naast het woonhuis is geheel bestraat en hierop is een recht van overpad gevestigd, ten gunste van de buren, zodat ook zij toegang hebben tot de openbare weg.
Openbare parkeermogelijkheden zijn er voldoende aan de achterzijde van het huis. In de praktijk zul je dan ook meestal achterom de woning betreden.

De woning is bouwkundig gekeurd, keuringsrapport is ter inzage.
De woning heeft een fundering op staal en is dus niet onderheid. Er is sprake van scheefstand.
Energielabel D, woning geheel uitgevoerd met dubbel glas, muurisolatie en dakisolatie.
CV-combiketel vernieuwd in 2011.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zuidkade 20 te Waddinxveen

€310.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring