Zuidkade 232 te Waddinxveen

€649.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zuidkade 232 te Waddinxveen

€649.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Aan het einde van de Zuidkade staat dit markante vrijstaande huis. Het meest onderscheidende zijn misschien wel de bijgebouwen. Naast de woning staat een grote loods met daarnaast drie bergingen. De loods heeft een heerlijke oppervlakte van bijna 70 m2. Een ideale ruimte die gebruikt kan worden voor uw werk en hobby’s. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 450m2 en biedt naast de opstallen nog ruimte aan een zonnige tuin en een oprit voor de auto’s. Vanuit vele plekken in de woning kijkt u op het levende schilderij de rivier ‘de Gouwe’, waar dagelijks plezierboten en werkboten langsvaren. Kortom een prachtige plek om te wonen en extra ruimte om al uw dromen te verwezenlijken.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De woning staat op de hoek van de St. Victorstraat en de Zuidkade. Oud Waddinxveners zullen het pand misschien nog herkennen als winkel van zuivelwaren. Via de voortuin en de authentieke groene voordeur wordt de hal bereikt. De hal ligt centraal in de woning en vanuit de hal worden de woonkamer en de woonkeuken bereikt. De woonkeuken bevindt zich aan oostkant van de woning. Vanuit de woonkeuken is er prachtig uitzicht over de Gouwe. Ruimte is er meer dan genoeg. De keuken staat ruim opgesteld en is uitgevoerd met inbouwapparatuur ook is er meer dan genoeg ruimte voor een 6 of 8 persoons eettafel. De eigenaren van de woning vinden dit in ieder geval de fijnste plek in het huis.

Ook de woonkamer is er ruim en extra licht dankzij lichtinval van 3 zijden. In het midden staat de gashaard met sierschouw. De ruimte is groot en naar wens in te richten. De muren en plafonds zijn gestuct, op de vloer ligt een eikenhouten vloer. Vanuit de hal is tevens het toilet en de kelder te bereiken.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is bijzonder praktisch. Vanuit de overloop worden twee grote kamers bereikt. Indien gewenst kunnen deze kamers nog in meerdere kamers gesplitst worden. De masterbedroom en badkamer zijn samengevoegd in één ruimte en zijn mede dankzij het franse balkon heerlijk licht. Er is een groot wastafelmeubel, hoek bubbelbad, douche, hangend bidet en een hangend toilet. In de badkamer is vloerverwarming aanwezig. Deze verdieping biedt verder nog plaats aan de wasruimte en de inloopkast. Vanuit de overloop is de vliering te bereiken, hier is veel bergruimte en tevens de opstelplaats voor de cv-ketel.

Tuin

De loods en bergingen
Via de oprit zijn de loods en de bergingen te bereiken. De loods heeft een oppervlakte van bijna 70 m2, de mogelijkheden zijn oneindig, je kunt denken aan een werkruimte, hobbyruimte of een ontspanningsruimte, voor ieder wat wils. Naast de loods zijn er nog drie royale bergingen, genoeg bergruimte voor al uw spullen. En ook de auto’s kunt u kwijt er is genoeg plek voor de grote auto's op de afgesloten oprit. De tuinen zijn verzorgd aangelegd en bieden veel privacy en zonnige terrassen.

De woning ligt aan de rand van Waddinxveen, zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A12 en A20, waardoor alle grote steden snel te bereiken zijn.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zuidkade 232 te Waddinxveen

€649.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring