Zuidkade 6-H te Waddinxveen

€375.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zuidkade 6-H te Waddinxveen

€375.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Comfortabel wonen met fenomenaal uitzicht Soms komt u van die appartementen tegen waar u alleen nog maar uw eigen spulletjes naartoe hoeft te verhuizen. Als dat appartement dan ook nog eens een prachtig uitzicht heeft op de oude hefbrug in Waddinxveen en bovendien centraal gelegen is aan de horecaboulevard, dan hoeft u niet lang na te denken. Dan wilt u maar één ding: en dat is verhuizen naar deze driekamerwoning aan de Zuidkade 6-H.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Het appartement maakt onderdeel uit van Résidence De Hooge Brugge. Dit is een prachtig kleinschalig appartementencomplex dat met recht de naam Résidence draagt. Chique en perfect onderhouden en dat geldt ook voor het groen bij het complex. Het is gelijk een goede binnenkomer. De lift brengt u naar boven naar het appartement op de derde verdieping.

Bij binnenkomst in het appartement aan de Zuidkade staat u in de hal met aan de linkerzijde een ruime berging. Ook aan de linkerzijde een mooie en vooral grote badkamer. De badkamer is geheel betegeld en heeft een heerlijke inloopdouche. In de hal vindt u aan de rechterzijde het moderne toilet en daarnaast de technische ruimte met de cv-ketel. Gaat u de deur door, dan staat u direct in de blikvanger van het huis. De grote maar vooral lichte woonkamer geeft u direct het gevoel van thuiskomen. Hier ploft u graag neer met een boek of een drankje. De woonkamer is ruim genoeg voor een mooie zithoek en eettafel maar heeft ook nog eens een groot inpandig balkon. Ideaal want hier kunt u zelfs als het een beetje minder goed weer is, toch lekker buiten zitten. En dan het uitzicht. Het terras en de woning kijken uit op de Gouwe en de historische hefbrug. Hoe fijn is dat. U hoeft u dus niet te vervelen want er is altijd wel wat te zien. Aan de andere zijde van het balkon is de L-vormige keuken die van alle gemakken is voorzien. Via de woonkamer bereikt u ook de beide slaapkamers. De grootste slaapkamer is heerlijk comfortabel en heeft nog een verrassing. Via de slaapkamer is namelijk de eerdergenoemde badkamer bereikbaar. Zo vanuit uw bed onder de douche stappen blijft ideaal. De tweede slaapkamer is iets kleiner maar heel geschikt als study of logeerkamer.

Zuidkade 6h is gevestigd in een kleinschalig appartementencomplex. Vooral senioren voelen zich hier erg thuis omdat zowel de woning als het complex comfortabel is. De woning is lekker gelijkvloers. Een echt pluspunt. Bij het appartement hoort ook een vaste parkeerplaats in de garage van het complex.

We noemden het al even, de horecaboulevard. Deze ligt op steenworpafstand en u wandelt er zo naartoe. Maar dat is niet het enige pluspunt. Zo is het winkelcentrum van Waddinxveen slechts 200 meter van het appartement verwijderd. En ook het station, de bus en de uitvalswegen zijn binnen handbereik. We zeiden het al, Zuidkade 6h, u hoeft alleen uw spullen te verhuizen en het grote genieten kan beginnen.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zuidkade 6-H te Waddinxveen

€375.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring