Zuidkade 6-T. te Waddinxveen

1855,- / per maand

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zuidkade 6-T. te Waddinxveen

1855,- / per maand

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Tussen het “oude” gemeentehuis en de voor Waddinxveen zo kenmerkende hefbrug bevindt zich Résidence De Hooge Brugge. Het penthouse Zuidkade 6 T is op dit moment te koop in dit schitterende appartementencomplex. Het penthouse beschikt over een oppervlakte van 141 m2 en een ruim bemeten dakterras op het zuidwesten van ca. 21m2. Vanuit het fraaie ronde raam in de woonkamer is het uiteraard genieten van dat tijdloze Gouwe zicht, ook is er prachtig zicht over Waddinxveen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Het appartementencomplex bestaat uit slechts 20 appartementen en een parkeergarage. Er zijn twee entrees en twee liftinstallaties, waarmee u op iedere gewenste etage kunt komen. De Zuidkade 6 T ligt op de derde etage en biedt zoals gezegd een prachtig uitzicht over Waddinxveen en de rivier de Gouwe. U komt binnen in de ruime hal. Vanuit de hal komt u in de woonkamer van 56 m2. Voor de speels ingedeelde woonkamer ligt het dakterras van 21m2. Het dakterras kan volledig bij de woonkamer betrokken worden door de schuifpuien te openen. Het terras heeft een uitstekende zonligging (zuidwest). U kunt hier dus tot laat in de avond genieten van de ondergaande zon. De hal biedt tevens toegang aan het toilet, berging, twee ruime slaapkamers en de badkamer.

De ligging van het appartement is uitstekend te noemen. Centraal in Waddinxveen, dichtbij winkelcentrum Gouweplein en om de hoek van diverse restaurants. Wij nodigen u graag uit dit schitterende penthouse te bezichtigen.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zuidkade 6-T. te Waddinxveen

1855,- / per maand

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring