Zuidkade 98 te Waddinxveen

€545.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zuidkade 98 te Waddinxveen

€545.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Aan de Zuidkade 98 in Waddinxveen bieden wij dit bijzondere woon-/werkpand te koop aan. Op de begane grond bevindt zich een bedrijfsruimte van 106 m2. De ruimte is ook uitstekend te gebruiken als hobby of klusruimte. Op de eerste en tweede verdieping vind je de bovenwoning met een woonoppervlakte van 124,60 m2. Vanuit de bovenwoning is ook het royale dakterras ( 107 m2) te bereiken. Het grootste deel van het karakteristieke pand is gebouwd in 1987.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De Zuidkade 98 vind je ongeveer in het midden van de Zuidkade. In de verte is het rijksmonument de hefbrug zichtbaar. De bedrijfsruimte is te bereiken via de twee grote schuifdeuren en heeft een oppervlakte van 106m2, de vrije hoogte is 3,58m. In de werkruimte is water en elektriciteit aanwezig. Heb je geen bedrijf? De ruimte is ook uitstekend te gebruiken voor het stallen van auto’s, als sportruimte of hobbyruimte. Er zijn mogelijkheden genoeg. Er is daglichttoetreding via de ramen aan de voorzijde en achterzijde.

Via de voordeur en de trap wordt de eerste verdieping bereikt. De woonkamer op de eerste verdieping is heerlijk groot en licht dankzij de vele raampartijen. Vanuit de woonkamer is er goed zicht op de rivier de Gouwe, waar je dagelijks kunt genieten van de voorbijkomende pleziervaart en schepen. In het midden van de woonkamer staat een gezellige houtkachel. Via de schuifpui wordt het dakterras bereikt. Het dakterras ligt op het westen, je kunt hier heerlijk genieten van de middag en avondzon. De grootte van het dakterras en de vijver zorgen ervoor dat het aanvoelt als een tuin. Op de eerste verdieping vind je ook de keuken, het toilet, een slaapkamer en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en uitgevoerd met een ligbad, douche en een wastafel.

Via de trapopgang wordt de tweede verdieping bereikt. Deze verdieping biedt plaats aan twee slaapkamers, een dubbele berging, een extra keuken en de overloop. De extra keuken maakt de woning ook uitstekend geschikt voor dubbele bewoning.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zuidkade 98 te Waddinxveen

€545.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring