Zuidkadering 25 te Waddinxveen

€420.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zuidkadering 25 te Waddinxveen

€420.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Verrassende en zeer ruime eengezinswoning die zeker een bezichtiging waard is. Deze royale woning is gebouwd in 1998, voorzien van dubbel glas, vloer-, muur- en dakisolatie, 12 zonnepanelen en heeft energielabel A. Het gezamenlijk vloeroppervlak van woonkamer en keuken bedraagt maar liefst 45,00m². De woning heeft een verrassende eerste verdieping door de aanwezigheid van 3 slaapkamers waarbij de afmeting van de grootste kamer maar liefst 28,00m² bedraagt. Hier kan desgewenst gesplitst worden, zodat vier slaapkamers ontstaan. Moderne complete keuken, zonnige tuin op het westen en rustige, kindvriendelijke buurt.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Je komt binnen in een ruime hal met hier de meterkast (moderne groepenkast met 6 groepen), toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Het royale toilet is geheel betegeld en uitgevoerd met een staand closet en fontein.
De gehele begane grondverdieping is voorzien van een tegelvloer en vloerverwarming.
Als je doorloopt vanuit de hal kom je in de ruime en lichte woonkamer. Deze heeft een oppervlak van 36,40m² en is praktisch van vorm en lekker breed. In een hoek van de woonkamer bevindt zich de trapkast. Een schuifpui geeft toegang tot de tuin.
De open keuken is in 2015 vernieuwd. Er is gekozen voor een U-vormige opstelling, waardoor veel kastruimte en werkblad aanwezig is. Er is een groot formaat koelkast, aparte vrieskast met vier laden, een 5-pits inductiekookplaat met recirculatie afzuigschouw. Daarnaast is er een vaatwasser en combimagnetron in de keuken aanwezig. De keuken is uitgevoerd met hoogglans, greeploze deuren, veel trekladen, een fraai dun kunststof werkblad met houtnerfstructuur en de hoekkasten zijn uitgevoerd met een uitdraaiplateau. De rode glazen achterwand geeft de keuken een eigen gezicht.

Eerste verdieping

De eerste verdieping wordt gekenmerkt door de extra grote kamer aan de voorzijde. Deze heeft een vloeroppervlak van maar liefst 28,00m². Deze “dubbele” kamer ligt aan de voorzijde en is zo groot doordat een deel zich bevindt boven de poort en grenst aan de naastgelegen woning. Met wat aanpassingen aan de indeling is het heel goed mogelijk om deze kamer te splitsen. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee ruime slaapkamers van respectievelijk 17,00m² en 9.40m². Heel fijn is het separate tweede toilet. Deze toiletruimte is deels betegeld en net als beneden uitgevoerd met staand closet en fontein. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid en een wastafel. Het ronde kajuitraam is een knipoog naar de scheepvaart op rivier De Gouwe.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is uitgevoerd als open ruimte en is L-vormig. Je beschikt hier over heel veel opbergruimte. Op deze verdieping bevindt zich direct naast de trap de CV-combiketel (Vaillant HR, bouwjaar 2011), wasmachineaansluiting, box voor de mechanische ventilatie en omvormer voor de zonnepanelen. Lichtinval is er via een Velux dakraam.

Tuin

De achtertuin biedt zon tot in de avond en heeft zijn ligging op het westen. De tuin grenst aan de achterzijde aan een smalle sloot. De tuin is voor een deel voorzien van sierbestrating en richting de waterkant zijn er borders met vaste beplanting. Aan de achtergevel is een elektrisch bediend zonnescherm aanwezig en ook een buitenkraan ontbreekt niet. Met een bootje is de achtergelegen sloot te verkennen. En vissen kan ook gewoon vanuit de tuin, zittend op de houten vlonder. Er is een achterom aanwezig.
De stenen berging bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Deze is met 8,60m² mooi ruim en beschikt over elektra. De voortuin is gedeeltelijk bestraat en deels voorzien van struiken en coniferen. In de voortuin is heel praktisch ook een stroompunt aanwezig.

Oppervlak van woonkamer en keuken samen bedraagt bijna 45,00m².
Veel extra ruimte op de eerste verdieping door de kamer boven de poort.
Tussenwoning met enkele kenmerken van een hoekwoning.
Geheel voorzien van dubbel glas, vloer-, muur en dakisolatie.
Voorzien van 12 zonnepanelen, geplaatst in 2019.
Energielabel A.
Moderne, complete keuken, vernieuwd in 2015.
Vloerverwarming op begane grondverdieping.

Ligging:
Deze woning ligt aan een rustig woonerf in de Oostpolderwijk achter het statige appartementen complex “de Zuidkadering”. Voor dit complex is de rivier de Gouwe waar het zomers druk is op het water met de vele pleziervaart en beroepsvaart. Het betreft een kindvriendelijke wijk, doordat er maar weinig autoverkeer in de straat is. Parkeermogelijkheid is er direct voor de deur. Speelgelegenheid is er in de achtergelegen straat aan de Alpherwetering. Het winkelcentrum Gouweplein is op 10 minuten loopafstand en dat geldt ook voor een middelbare school en basisschool. Ook het treinstation is prima te lopen of fietsen en dat geldt eveneens voor diverse sportvoorzieningen.

Afmetingen:
Woonkamer 5,64 x 6,46m (36,40m²)
Keuken 2,94 x 2,71m ( 8,00m²)
Slaapkamer 1 7,31 x 4,19/3,56m (28,00m²)
Slaapkamer 2 5,14 x 3,31m (17,00m²)
Slaapkamer 3 4,14 x 2,27m ( 9,40m²)
Badkamer 2,26 x 1,82m ( 4,10m²)
Zolder 9,85 x 6,22/4,21m (38,50m²)
Berging 3,90 x 1,60m ( 8,60m²)
Tuin 9,00 x 6,00m (54,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zuidkadering 25 te Waddinxveen

€420.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring